Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 lol vs dota olmaktan çıktı zaten olay. vur kilidi.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 forumu devlet dairesi haline çevirmeye gerek yok
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Vurmam kiliti, Garbage'e atarim. Garbage'in ilk cikma amaci cope donen konulari atmakti.
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ii gibi şimdilik bence kalsın güzel malzeme çıkıyor :D
eldar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Bence ağlama duvarı diye bir sticky aç, yenildikçe matchmaking diye ağlamaya gelenler oraya yazsın sadece. Böylece konular kirlenmemiş olur.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Veya sen ait olduğun iq intervalinde takılmak için kadınlar klübü forumlarına gidebilirsin.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 neden ingilizce diye mi? ayrıca typo var? ^^
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ekmek said: Veya sen ait olduğun iq intervalinde takılmak için kadınlar klübü forumlarına gidebilirsin. wrong. right.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 eldar forum haksızları listesine çok iyi giriş yaptı lan. bundan sonra herşeyini haksız ve yanlış olarak kabul edeceğim.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 lcs 13' başladı bu arada bugün, en azından lol hakkında biraz bilgi sahibi olup öyle bok atmak isterseniz sizi böyle alalım http://tr.twitch.tv/riotgames/new
eldar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Irkçı ve kendilerinden başka düşüncedekileri kaldıramayan sığ adamlar forumda kol geziyor.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Tabi ki, biz ırkçı ve faşistiz, bunda senin düşüncelerinin akıl almaz saçmalığının hiç bir payı yok. Matchmaking i beğenmeyen herkese gidin başka yerde ağlayın diyen ibibikten öğrenecek değiliz çok şükür.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Meov said: abi gayet kötü akıcı olmayan bir motor lan source. nası ya.
eldar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Abi sen ırkçılığı aklın sıra savunan bir adamsın, kalkıp da karşındakine saldırmaktan ya da git buradan demekten başka bir şey üretecek kapasiten olmadığı belli. O yüzden ben sana bir şey öğretemem zaten. Ben kimseye buraya matchmaking hakkındaki fikrini yazmasın demedim. Aynı adamlar dönüp dönüp aynı şeyleri yazıyor. Bu da baydı. Yenildiniz, stres yaptınız, üzüldünüz mü aç bir topic yaz oraya paşalar gibi istediğin kadar. Çünkü buraya matchmaking kötü diye 10 kere yazınca topice bir şey katmıyor.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Sen ne kattın mesela ne gibi faydaların oldu dota developmentına lütfen bize bunlardan bahset.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Xenocide said: Meov said: abi gayet kötü akıcı olmayan bir motor lan source. nası ya. baya. bi hon bi lol daha akıcı.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 eldar said: Abi sen ırkçılığı aklın sıra savunan bir adamsın, kalkıp da karşındakine saldırmaktan ya da git buradan demekten başka bir şey üretecek kapasiten olmadığı belli. O yüzden ben sana bir şey öğretemem zaten. Ben kimseye buraya matchmaking hakkındaki fikrini yazmasın demedim. Aynı adamlar dönüp dönüp aynı şeyleri yazıyor. Bu da baydı. Yenildiniz, stres yaptınız, üzüldünüz mü aç bir topic yaz oraya paşalar gibi istediğin kadar. Çünkü buraya matchmaking kötü diye 10 kere yazınca topice bir şey katmıyor. YANLIŞ VE HAKSIZ. SORDULAR SENİ NEREDESİN?
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/popcorn-yes.gif
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ya gençler sizde sakin olun biraz tamam benim üstüme düşmezde, biriniz iyi diyor biriniz kötü diyor iyi eyvallah konu nereden çıktı nereye geldi kişiselleştirmeyin şu sorunları bu kadar. Dotanın şuan zaten sistemi tam olarak oturmuş değil e lol desen o kadar kötü değil yinede vs. hayır budur yani bu çevirip çevirip tekrar tekrar tartışmanın ne lüzumu var? en sonunda birbirinizi kırıyorsunuz, adres istiyorsunuz. Tartışmak var, tartışmak var, bu sizin yaptığınız resmen horoz dövüşü gibi bir şey kimsede çıkıp bir şey demiyor herkes izliyor eğleniyor maşallah. Gerge garbage'a mı atıyorsun kilitliyor musun abi görünce şunu napıyorsan yap. Ving sende sus salak salak ortalığı karıştırma, varsa söyleyeceğin bir şey söyle, yoksa git garbagea pis adam.
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hem source a laf et, hem sonra tamam artık tartışmayalım diye kaçmaya calıs yok öyle yağma LAFLARIMIZI HAZIRLADIK SAVUN KENDİNİ
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yok abi source kötü bir motor bi moba için bence hala savunuyorum. elbet hon ya da lol oynamışsındır, daha akıcı değil mi sencede?
Öne çıkan mesajlar