Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inferno solo nasıl gidiyor?

Astral

Öne çıkan mesajlar

Yok ya tamamen kendi yağımlayın şimdilik ve pek almıcam gibi duruyor AHdeki güzel itemların rakamlarını gördükçe ürküyorum. Yani dolarcıklarımı kullanırsam sadece RMAH için kullanırım ki onunda hele bi rakamları belli olsun bir otursun piyasa sonra. Kısacası şimdilik uzun süre normal AHde alınteri gold ile alışveriş yapıcam.
axedice said:

Abso hiç golt satın aldın mı sağdan soldan? Kendi yağında mı kavruluyorsun yoksa? :P
Sosyal ağlarda paylaş

Act I ve II'den de son tier itemlar dusecegi icin ve gold ticaretine gore daha basit ve hizli olacagi icin RMAH'in ilk 2-3 haftasindan sonra fiyatlar duser.

Tabi arada cidden muhtesem rollemis silahlar olur 1500 dps, %damage, Crit Damage, Attack Speed, Life on Hit, Dex/Str/Vita gibi. Bu tip seyler cilgin fiyatlara gider. =)
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

şimdi act 1 butcher farmlıyorum. Kayda değer bir drop görme ihtimalim var mı ? Boşa zaman harcamayayım. Şöyle set falan düşme ihtimali ? Yoksa kör topal öle kalka bir şekilde act 2 ye devam mı edeyim ?

güzel yüzük takı falan düşüyor. bana leg. helm düştü mesela 2m'e okuttum bugün. diğer itemlar pek kayda değer değil. silah hiç düşmüyor nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Act 3 ve Act 4 ilvl 63 dusurme sansina sahip. Cok heveslenmeyin, act 1`de kestiginiz hizin 10`da 1`inde keseceksiniz, giderleriniz yaklasik 5 kat artacak.. bunlara ragmen yine act 1`dekilerin ayni itemlar gorebiliyorsunuz. dun 5 nv ile azmodan`dan 250 dps 2h dusurdum..

act 1 farmi su an gayet mantikli sayet set itemlari her turlu para ediyor, ben 1.5 milyon sadece iki set itemindan aldim, ayrica 2 primary + all resist itemlar lvl 60 bile olmasa inanilmaz para ediyor. atk speed ve statli neck ve ringler bunun cabasi.

1.5 haftadir falan act 3/4 coop ve solo farmliyorum, cok ozel droplarin ah`de satilmasi disinda PARA KAYBEDIYORSUN. evet, farm yapip para kaybediyorsun... bu repair maliyetlerinin arttirilmamis hali ile boyle. 2,1 ile farma basliyorum, gunun sonunda (butun cer copler vendora satildiktan sonra) 2 milyon para falan kaliyor... her yaptigim runda 100k`a yakin zarar ediyorum eger duzgun bir drop dusmezse... tabii arada bir tane item dusuyor 3 gunluk zararini kapatiyor o farkli bir hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

Kulle run niye yapasin ki? act 2 cok amacsiz, ya act 1 farmlayin ya da act 3. act 2`nin hicbir anlami yok bana sorarsaniz, zaman kaybi. act 3 farma yatkin cok guzel parkurlar var, azmodan`i zorlamadiginiz surece sacma sapan moblarin gelme sansi da dusuk (tur olarak, bakiniz azmodan yolundaki phasing hulkbeast ve soul leecher`lara)
Sosyal ağlarda paylaş

4 kişi act 3 siegebraker runını ortalama 20-40 dakkada yapıyoruz. Para kaybetmiyoruz biz şahsen. Çok yavaş birikiyor ama zaten ordan çıkan para degil sattıgın itemlarla geliyor para. Gün sonunda en az 1m para birikiyor, tabi iyi bi günse sonu yok tabi o paranın. Bence act 1 farmının manası yok ortan tamam ço kgüzel takı çıkıyor ancak burdan cıkan silahlarıda ahden alamazsın yani tutarsa saçma sapan paralar istiyorlar mecbur kendin çıkarmak için act 3 farmlıcaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

sorunsuz act 3 farmlayan adamlar ya cok sanslidir yada ASIRI iyi gearlidir benim sahsi gorusum... dun siegebreaker denedik, 3 ayri rotadan nv topluyoruz, gittigimiz butun rotalarda sacma sapan bosslar geldi kesemedik bile.. ertesi run`da yine ayni sey oldu. cope giden 1-1.5 saat. minik fetish tiplilerden teleporter, jailor, firechains, reflect damage geliyor - bu grubu kesiyorum diyen varsa elini sıkmak isterim. bundan sonra spear atan moblar, teleporter - fast geldi gerisini söylemeye gerek duymuyorum, yanına teleport olup suratına spear ı veriyor one shot. wizard dahil, buff varken bile. ondan sonra başka bir boss, bu fetishlerden spawn edenlerden... bütün minionlarını kestik, yanına gittik ve boss MINION SUMMON EDIYOR. 4 minion kesip yanına gittik, 6 minion daha spawn edip üzerimize saldı.

yani oyun istemedi mi olmuyor gerçekten, şu an act 3-4 farmı aşırı şans bazlı. eğer bu tür packleri temizleyebilenler gerçekten tebrik ediyorum.

act 1 de böyle sıkıntılar yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim 100 saat falan act 1 de 50-60 saatte act 2 de geçti rahat ancak act 3 e geçtik 4-5 gün önce işte. Boss zaten çok aşırı zor gelirse passlamak zorunda kalıyosun yaapcak birşey olmuyo. Biz ilk undebridge spawn olmus mu diye bakıyoruz varsa oyuna giriyoruz. ordan sonra Kat 3 zaten ordan breach e geçiyoruz (kat 2) burda eger soul reaper boss gelirse girişe çekin ordaki kapıyı geçemiyorlar sıkarak kesersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

17k hp, demon hunter'ım

reflect damage'lı mob geldi,

ilk vuruşta 72k crit attım ve öldüm ahahaha. bu reflect dmg ne kadarını reflect ediyor?

(bilmiyorum sonuçta sn'de 2.5 falan vuruyorum basılı tutarken belki 2-3 tane atıp onların toplamından ölmüşümdür ama ölüş hızım karşısında şoka girip kahkaha attım)

artık vit. + life on hit kasmamın vakti gelmiş sanırım fdsf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...