Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Infernoyuda 1 günde değil 2 ayda bitiririz ya sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Pipet said: ah. kilitleyin itemlar satılsa ah ile gold farming yapılır da, ah'den item alan bir tek benim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 iyi eşya neden satılmasın, sadece bugün 3-4 milyon kazandım ah'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sanş işi. sürekli legendary item düşüyor, ucuzdan satıyorsan rahatça milyar gold bile elde edilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 inferno act 2 farm spot bilen birileri var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Oasis'te vardı bi spot ama nerflendi son dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Tepeden bomba atan mobların olmadığı her alan farm alanıdır. Ne şerefsiz mob bunlar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 infernoda o bombalar 10k vuruyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 o bombanın allah bin belasını versin ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 rangedlar l2 kite, hele DH oynayanlar için mortar gayet rahat, abso hiç ağlama hehe Meleeler zaten mortardan damage yemiyor yakında durmaları nedeniyle. Benim sorum ucuza bir weapon plan kapatırsak BS kasmak mantıklı mı ? yaklaşık 550k gold gidiyormuş. Item craft etmek ne kadar para tutuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 benim bs level 5-6 mı ne sarılar için 20k falan gidiyodu o zaman level 10 sarısı için kaç gider allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 50-70k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 plan craftlaır daha pahalı olabilir tabi. bu arada kasın bs ve jwc yi suan kotu durumda olabilir. ama illaki plandi biseydi blizz biraz buffliycak bunu bufflandıgı zaman kasmak daha pahalı olucak suan hersey cok ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ok, şöyle 1000 dps bir silahtan sonra ilk BS kasayım ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1100 dps silahlar 200k felan su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sparkcaster said: 1100 dps silahlar 200k felan su an Yapma yaa. Ne oldu da düştü fiyatlar bugün böyle, dün gece bile en düşüğü 900k-1M'dan başlıyodu... Akşama kadar dursalar dicem de imkansız. İş yerindeyim malum, bir kişi alsa da akşam ödeşsek ne güzel olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 L10 BS, 110k istiyor Exalted Fine/Grand silahları craft etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 110k tabi 30-40m goldla takılan adamlar için elinin kiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 nightmare yeni bitti 1,5-2 saatlik oynayışta toplanılan gold ve satılan mavi itemlarlar 40-50k para geldi. çıkan rareler çöp tabi :P onlarıda ah de satmaya uğraşsaydım 60-70k falan belki. 100k para 3-4 saatte toplanır ahde item satmadan. Buna göre hesap yapın işte. Kaldıki sette gold/magic find oranlarıda çok çok düşük. Para çok dert değil gibi infernoya kadar ilerlemek için. Sonrası yaş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ölsün ya fiyatlar =) doğru düzgün oynayan adamlar zaten ah'den kazanamaz akşama kadar farmlayanlar varken. bari düşük miktarda golda infernoda takılabileceğimiz silahlar alalım da zevkimize balta vurulmasın infernoda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 fine craftları için mat dısında 70k para veriyosunuz her seferinde. bs parası olan adam için :) bir de random enchant 70k+mat verip cıkan itemi 50k ya satamayabilirsiniz ama 1m+ ya da satmıslıgım oldu tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ya şu act 1 deki dark cellar da 10 kere girdim goblin fln yok :D suan progressm inferno act 1 butcher, nereyi farmlamaylm gold için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Selamisahin said: Sparkcaster said: 1100 dps silahlar 200k felan su an Yapma yaa. Ne oldu da düştü fiyatlar bugün böyle, dün gece bile en düşüğü 900k-1M'dan başlıyodu... Akşama kadar dursalar dicem de imkansız. İş yerindeyim malum, bir kişi alsa da akşam ödeşsek ne güzel olurdu :) 2 handed çok rahat bulursunuz 200kya, o yüzden direk almayın ucuzmuş diye, statlarına falan da bakın. Eğer DH değilseniz. DH esnafı tahtakaleden beter. 1+ milyon en az o civarlarda bir silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Novichok said: Selamisahin said: Sparkcaster said: 1100 dps silahlar 200k felan su an Yapma yaa. Ne oldu da düştü fiyatlar bugün böyle, dün gece bile en düşüğü 900k-1M'dan başlıyodu... Akşama kadar dursalar dicem de imkansız. İş yerindeyim malum, bir kişi alsa da akşam ödeşsek ne güzel olurdu :) 2 handed çok rahat bulursunuz 200kya, o yüzden direk almayın ucuzmuş diye, statlarına falan da bakın. Eğer DH değilseniz. DH esnafı tahtakaleden beter. 1+ milyon en az o civarlarda bir silah. Demon hunterlar aslında o konuda neden şanssız bilmiyorum çünkü eminim herkese gına gelmiştir xbow,bow vs düşmesinden. Ama şöyle bir şeyde var dediğiniz gibi 1.1k 2h silahlar 300 400k civarı satılırken ben daha dün akşam 1.150lik dh xbowunu 2.2m den sattım, ayrıyetten statlarıda fena dandikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yalnız su anda en yüksek dpsli 2hler nerdeyse 2k dps ama bowlar 1.5k dps. yanında quiver kullanılabilinildiği için daha yüksek cıkmıstır fiyatı. normal yanı. baya baba item satmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar