Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Nerde buluyorsunuz ya hu bu kadar goldu? Ben 200k falan zorla yapıyorum. Sonra 2 AH'dan item, 2 Gem upgrade bitiyor hemen zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 crafta para harcamadıysan normal şartlarda hell'e geçmeden önce 600-700k para falan kazanmış oluyorsun, bir iki de alt charın varsa ya da daha ilerde bir seviyedeysen 1 milyon falan normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Heaa. Benim Blacksmith lvl8, Jewel lvl7. Tabii onlara manyak gibi gold gitti. Böyle delicesine goldu olanlar infernocular heralde. Hell Act II'deyim ben daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 -Craft'e hiç para yatırmadıysan. -AH'den kendimi twinkleyecem diye para dökmediysen -Bir de üstüne AH'den ucuza alıp pahalıya satma yapıyorsan daha Hell'e bile geçmeden 1M+ oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 artisana para akıtmıyorum iyi mi yapıyorum? bi bok vermiyo lavuk adam gibi. sadece şu jem üstaadını geliştirmeyi düşünüyorum o da malum cube yok artık ne düşünüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 iyi yaparsın diye düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Bence ultra para yapmadıysan hiç başlama. Jeweler normalde düşmeyen gemler ve Inferno gemleri için para ediyor. O seviyeye getirmekte anasının nikahı istiyor. Yani o seviye getirip gem yapıp satabiliyorsan, güzel gold kaynağı, yoksa hiç uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bu ah olayına kafam delı takıldı 2 gun beklıyor bır ıtem wow gıbı alt char fılan acsak ona gonderme gıbı bısıler varmI yada ne kadar fazla alt char var hepsınemı 10 tane ıtemıah koymaya ızın verıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 çinde oyun çıkmadığı için çinliler asya serverlarına akmıs, koreliler isyan etmiş banlansın bunlar demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 her sey ortak, gold, stash, ah, craft levelin... o yuzden alt char acmanin anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 3 tab stash yetmiyor, ah'ye 10 item anca koyabiliyoruz. yeni karakter açıp onun inventorysine aktarıyorum ben fazlalık itemleri, tertemiz 60 kare alan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 3 tane atarlı monk arasına çılgın dps lazım inferno act I farmda 100k/10 rare saatlik garanti actII ye geçmek istiyoruz. wizard barbar falan filan gear olmasada gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 biri 56 dan 3 saatte 60 oldum demisti 2. act kacıncı part dı o ben de bi karakterimi 60 lıyım igrenclikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 4 saatte 1 den 60 yapilio artik :) o eskide kaldi litörnit bisey questini farmliycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 gaydla bakam bizi miraul sinister başghan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 gold nasıl farmlıyorsunuz taktikleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 azmo questini fixlediler 4 saatte 60 olayi kalkti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ta betadan bilinen bi bugmış o millet kankalarını öyle kasmış hep şaka gibi release sonrası fixlenmesi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 infernoyu test etmediklerini de söylediler geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Reflect dmg affixini champlere yerleştiren developerın gözlerinden öpüyor, annesine hürmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Gelmeyin inf e, gerek yok, geldim üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Sparkcaster said: infernoyu test etmediklerini de söylediler geçen test edmedik demediler, test ettik ama defeat edemedik dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bisi sorucam simdi, ben inferno act 2 deyim, act 1 den bayagi daha zor, tek vurusta gidiyorum. act1 de kesemedigim elite yoktu, kesemeyip biraktigim yani, act 2 de normal mob olduruyo beni paso. gear yeniledim 750 dps silah var one hand vs yine yetmiyo. yani ilerlenir de bayagi zor olacak gibi. sorum su; diablo 3 forumlarinda da okudum blizz in. adamlar da diyo ki, nasi olsa ne yaparsan yap tek vurusta gidiyosun, o yuzden full dps kas. cidden de oyle neredeyse her gear de all resistance var, normal mob kesiyo beni. acaba shield vs birakip two handed 1200 dps li silaha mi gecsem, gear leri de damage agirlik mi gitsem, inferno act2 bu mudur? (ben wizard bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 800 resist civari rahatlio act 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 hmm benim 550, demekki 250 daha kasmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar