Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Bone

Öne çıkan mesajlar

şu bir gerçek: Zora gerelemiyoruz fakat zor oyun istiyoruz :p.

hns ler zor oyun zaten :p. Bu aralarındaki en "casual" dostu olmasına rağmen ciddi uğraş istiyor.

Tabi ben casual bir şekilde oynamayı çözdüm.

1. Haliyle oynamak istediğin heronu bulmak gerekiyor. Videolar vs. sonra satın alacaksın. :P.
2. Xp ve rare bonuslarını takip etmek gerekiyor (genelde hafta sonu). O sırada sinerji, main, item hepsini kasıyorsun =).
3. Eldeki tüm heroları 20 lvl yapıyorsun, günlük girip legendary görevlerini yapıyorsun (günde 1 kez 2 kez yapmış sayıyor. Öğlen 12 de resetliyor. 15 hero 1 saat sürüyor. Tabi zor olanlara reroll çekiyorsun)

Birde 60 la boostladığımdan, sinerjilerim çok kolay oluyor benim.

Fazlada zorlamamak gerekiyor oynanabilecek oyun yok.
gw2: millet sevmiyor
aion: hack vs. kırlaymış.
apb: yine hack. Yani 2-3 tane türkle tanıştım burada, hack kullanmadığım için dalga geçtiler bende bıraktım.
eve online: pati zora gelemez.
rift: ben sevemedim.

sonuç: yok birşey. Boşa zorlamamak, seçenekler arasında sevdiğinzi bir tanesiyle oyalanmak gerekiyor. Ben marvel heroes a yatırım yaptım. Bonus zamanları hesabı düzeltiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

valla d3 oynacağıma, casual marvel heroes oynamayı tercih ediyorum işte. 15 dolar verdim, loki ve stash için. daha da vermem.

2 ay oynasam, 20-30 dolara aldığım çoğu oyundan fazla oynamış olacam nerdeyse, yeter. bu devirde multi-fps haricinde açıp aylarca oynanacak oyun yok zaten piyasada, çok kafa patlatılacak bir durum yok. 2014 2. çeyrekte düşünürüz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Karamsar olmayada gerek yok. Bende 1 saat kadar önce çıktım 7 kişi online dı (ben dahil).
Oyun zorlamıyor abi kasmak için. Haliyle millet ara sıra girip takılabilir. Umarım ekleyecekleri şeyler (content) zorlayıcı olur :p. Birde ms marvel rework iyi olursa tadınyan yenmez. Aksi halde 400 tane eternity ile yeni birşey alır, bonus zamanı kasarım =). Şimdilik content gelene kadar daily (legendary).
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca story mtory oynayanlara tavsiye red station mı ne onu deneyin 22'den sonra, ben 22'e kadar baya sıkılıyorum oyundan sonra akmaya başlıyor. hem leveling hızlanıyor, hem oyun challenging eğlenceli bir hale geliyor. loot falan zenginleşiyor. t2 red'i merak ediyorum mesela daha da eğlenceli hale gelecek sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna başlarken Human Torch çıktı, iyi güzel hoş oldu.
Eternity Siplinter'dan da Luke Cage çıktı.

Şimdi bi tane hero satın alıcam da, Ironman çok istiyorum. Ama tırt gibi geldi youtube'den baktığımda. Herkeste bi Loki sevgisi var o yüzden onu da almak istemiyorum. Alınabilecek güzel bir hero önerebilir misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...