Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 toplam play time'ım 53 dakika olduğu için çok bakmadım tabi sdfasd. Holycan da olabilir, eve gidince bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Vingthor said: arkadaşlar hepimiz sololuyoruz sakin olun djfhs aynen, cage ile afk olsan da ölmüyorsun o bosslara, seviye 30'dan sonra heroic moda geçince en azından medpack kullanmaya başladım. meğerse bir işlevi varmış fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ben harita açıcam diye kullanıyorum paso sdfs. m tuşuna koymuşlar emdpack i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sanirim cabuk alevlenip cabucak sonen pati mmolarimizin icine ekleyebiliriz sunuda. kimse yok :( next Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 o zaman başlığımıza geri dönelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 şu bir gerçek: Zora gerelemiyoruz fakat zor oyun istiyoruz :p. hns ler zor oyun zaten :p. Bu aralarındaki en "casual" dostu olmasına rağmen ciddi uğraş istiyor. Tabi ben casual bir şekilde oynamayı çözdüm. 1. Haliyle oynamak istediğin heronu bulmak gerekiyor. Videolar vs. sonra satın alacaksın. :P. 2. Xp ve rare bonuslarını takip etmek gerekiyor (genelde hafta sonu). O sırada sinerji, main, item hepsini kasıyorsun =). 3. Eldeki tüm heroları 20 lvl yapıyorsun, günlük girip legendary görevlerini yapıyorsun (günde 1 kez 2 kez yapmış sayıyor. Öğlen 12 de resetliyor. 15 hero 1 saat sürüyor. Tabi zor olanlara reroll çekiyorsun) Birde 60 la boostladığımdan, sinerjilerim çok kolay oluyor benim. Fazlada zorlamamak gerekiyor oynanabilecek oyun yok. gw2: millet sevmiyor aion: hack vs. kırlaymış. apb: yine hack. Yani 2-3 tane türkle tanıştım burada, hack kullanmadığım için dalga geçtiler bende bıraktım. eve online: pati zora gelemez. rift: ben sevemedim. sonuç: yok birşey. Boşa zorlamamak, seçenekler arasında sevdiğinzi bir tanesiyle oyalanmak gerekiyor. Ben marvel heroes a yatırım yaptım. Bonus zamanları hesabı düzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bu arada marvel puzzle quest de cikmis, oynanir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 valla d3 oynacağıma, casual marvel heroes oynamayı tercih ediyorum işte. 15 dolar verdim, loki ve stash için. daha da vermem. 2 ay oynasam, 20-30 dolara aldığım çoğu oyundan fazla oynamış olacam nerdeyse, yeter. bu devirde multi-fps haricinde açıp aylarca oynanacak oyun yok zaten piyasada, çok kafa patlatılacak bir durum yok. 2014 2. çeyrekte düşünürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Gene iyi dayandı. Hypelandı gitti işte. Dün akşam girdim bir ara, 2 kişi onlinedı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Karamsar olmayada gerek yok. Bende 1 saat kadar önce çıktım 7 kişi online dı (ben dahil). Oyun zorlamıyor abi kasmak için. Haliyle millet ara sıra girip takılabilir. Umarım ekleyecekleri şeyler (content) zorlayıcı olur :p. Birde ms marvel rework iyi olursa tadınyan yenmez. Aksi halde 400 tane eternity ile yeni birşey alır, bonus zamanı kasarım =). Şimdilik content gelene kadar daily (legendary). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hypelanacak bir şeyi yok abi oyunun, millet denedi eğlendi oynadı işte. ne olacaktı yani mmo gibi hns mi oynacaktı millet. ayrıca hala oynayanlar vaar, bitti gitti diye bir şey yok. haftaiçi çalışıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 İşim olmasa ben giricem oyuna sürekli de, işim var :( Bi de Pati bu, bi oyuna başladıktan sonra max. 2 hafta ilgi gösterir, sonra işten güçten bırakır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 butun chapter 5i dolastim gene bulamadim o son quest nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ayrıca story mtory oynayanlara tavsiye red station mı ne onu deneyin 22'den sonra, ben 22'e kadar baya sıkılıyorum oyundan sonra akmaya başlıyor. hem leveling hızlanıyor, hem oyun challenging eğlenceli bir hale geliyor. loot falan zenginleşiyor. t2 red'i merak ediyorum mesela daha da eğlenceli hale gelecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Selamisahin said: Gene iyi dayandı. Hypelandı gitti işte. Dün akşam girdim bir ara, 2 kişi onlinedı. şu sn 12 kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kanuni said: sanirim cabuk alevlenip cabucak sonen pati mmolarimizin icine ekleyebiliriz sunuda. kimse yok :( next abi sende öğlen girip kimse yok demişsin. işi gücü var insanların en kötü okula falan gidiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 haklisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Oyuna başlarken Human Torch çıktı, iyi güzel hoş oldu. Eternity Siplinter'dan da Luke Cage çıktı. Şimdi bi tane hero satın alıcam da, Ironman çok istiyorum. Ama tırt gibi geldi youtube'den baktığımda. Herkeste bi Loki sevgisi var o yüzden onu da almak istemiyorum. Alınabilecek güzel bir hero önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 nasıl bir oynanışı olmasını istersin. Biraz detay verebilirsen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ironman acilen nerf yemesi falan gereken bir karakter neyi tırt gibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 damage ler önemsiz abi. perşembe günü damage sistemi değişiyor. Yapacakları yeni sistemde "balance" işi daha kolay olacak + oyuncular da kağıt üzerinde hesap yapabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 densizin bi lafı var 'seviyosan oynican' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 o ne lan ne aptalcaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 =( seviyosan oynaycan çünkü, op diye hero seçersen elinde patlar patch gelmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 KOLOSUSUM EZELDEN, PANTOLONUM NIKELDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar