Bluerain Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 (Benzer bir başlık varsa -ki göremedim- kusura bakmadan kilitleyin gitsin) Çok özlediklerim: Warlock atım ve impim, Eski haliyle Azeroth haritaları, Deviate fish avlarken bir yandan The Barrens chati okumak, TBC öncesi paladinleri kovalamak, Odasına infernal atıp Thrall'ı bağırtmak, Hiç özlemediklerim: Roguelar!! Cataclysm ile gelen haritalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oyunu bırakmadım ama d3 geldiginden bu yana 3 saat raid için ayrıyetten 30dkda karazhan vs için girmişimdir, açıkçası hiç bir şeyini özlememişim daral geliyor oyuna girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 özlediğim şey tek şey skype geyikleri raidde falan. onun dışında en son nefret ediyodum artık mmo kavramından. wowla alakalı hiçbirşeyi özlemedim onun dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Vanilla zamanlarını özledim, Böyle bol gang ve world pvp'nin olduğu Noob olduğumuz dönemleri. Şu an ki haliyle pek özletmiyor açıkcası oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 cataclysm hariç her paket,herşey özlenesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 smyrnas said: cataclysm hariç her paket,herşey özlenesi. BC'in çıktığı ilk zamanları çok özlüyorum ben de Cataclysm'i de bitirmiş biri olarak. World PvP'sini, Northrend instance'larını, Naxxramas, Serpentshrine, Ilidian, Black Temple raidlerini vs vs... Onun dışında özlemediklerimi saymakla bitmez sanırım çünkü boş zamanımı daha iyi boş işlere harcayabilirdim. Oyunun herkes raid'ini özlemiş, amma sosyalleşmişiz lan demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 VAY AK raidchati özledim, WoW'u bütünüyle hiç özlemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 işe gidermiş gibi saat 7 - 11 arası raid yapmayı özlemedim mesela. hardcore raidte oynamak ömür törpüsüydü cidden. sonra aynı yerde 100kez wipe yemeyi de özlemedim. item kavgalarını fln hiç özlemedim. arkadaşların hadi şu achivmenti yapcam noolur yardım diyişlerini de özlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 - Vanilla zamanındaki 40 kişilik raidler ve guildin aile gibi olması. - TBC nin ilk 3 arena sezonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 vanilla zamanı muhabbeti, mor item görünce vvuuuuuu olduğumuz legendary gorunce dafuuuqq çektiğimiz ss e boğuldugumuz zamanları. Haliyle, epixx çok olmayınca mavilerle yapılan güzel pvp leri, levellarken yapılan pvpleri, bu barrenstan sonraki ilk lvl +20 yerinde ganklenmemek için korku içinde quest yaptıgımı ve asla ana yolu kullanmadıgım zamanları. sora, ashenvale da bi kütüğün üzerine çıkıp saatlerce şelaleyi izleyip yanımda ki druidle muabbet ettiğim zamanları.( çita formunda ) openworld pvpleri, tarrenmill vs. fena özledim ya. ama iyi ki bırakmışım çünkü bunların hepsi gitti bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Gangren said: VAY AK raidchati özledim, WoW'u bütünüyle hiç özlemedim :p bunu demeye gelmistim =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ICC zamanı ortamını ve guildimi özledim, milletin dünya kupası maclarnda raide ara verip geri gelip gogo LK yapmayi özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 1.8 patch alterac'ı özledim. aynı isimleri alteracta görüp, dövebileceğime saldırıp, dövemeyeceğime salute çekip yanından yürümeyi özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 tbc zamanını kesinlikle. heroicler heroicti, raidler raid. heirloom saçmalığı yoktu, vanilla mapi vardı ortam harikaydı. şimdi undercity tarafına geçesim bile gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Suark said: Haliyle, epixx çok olmayınca mavilerle yapılan güzel pvp leri ahah abi aklıma ne geldi daha alterac valley falan yok, honor sistemi yeni gelmiş falan tirisfal glades'ten western plaguelands'e geçerken the bulwark diye bi yer vardı. oranın çıkışında 2 rogue stealth olur yolda beklerdik sağlı sollu, paladin arkadaş da kenardaki bi ağacın arkasına saklanırdı, biri geçerken oldu da biz sapleyemedik ağacın arkasından fırlar ya allah diye hammer'ı basardı. asıl amaç eğlenmekti baya da eğleniyoduk ama sağlam rank falan almıştık sırf o pusu olayından lol. işte yine öyle bi gün pusudayken shadowcraft setli bi rogue gelmişti ağzımızı yüzümüzü kırıyodu lan az daha 3 kişi zor kesmiştik herifi, artık nasıl kötüyse üzerimizdeki itemlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oyun herkes tarafından yenilip yutulmuş sonra da sıkılınmış. 4-5 kişilik arkadaş grubuyla wow oynamaya başlayalım mı geyikleri yapıyoruz hala ^^ yıllar geçmiş meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 2 rogue ile 10 dakika felan kapışmıştım bikere. paladindim ben. ne varsa kullandım inat ettim ölmiycem diye. bana vurdukça onlara dmg veren seal dan açmıştım. arada bi bitanesi gidip bandaj basıp geri geliyodu. bi tanesi neredeyse ölecekti. resmen kahraman gibiydim. o combati unutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mal said: 2 rogue ile 10 dakika felan kapışmıştım bikere. paladindim ben. ne varsa kullandım inat ettim ölmiycem diye. bana vurdukça onlara dmg veren seal dan açmıştım. arada bi bitanesi gidip bandaj basıp geri geliyodu. bi tanesi neredeyse ölecekti. resmen kahraman gibiydim. o combati unutmam. Ahah paladinle aynı olayı ben de yaşamıştım. Feralas'ta quest yaparken bi mağara içerisinde karşılaşmıştım bir undead, bir troll rogue ile. Selam verdim, elemanlar stealth oldu, kaçmayı düşündüm ama kaçamadım. Girdik birbirimize, ve ikisini de aldım. Heyecandan ağzım burnuma, burnum mideme falan girmişti sdfs Bi kerede 37 levelken, darkshire'dan stv'ye geçiş köprüsünün orada 42 level afk bir troll rogue ile karşılaşmıştım. Saldırdım, farketti stealth oldu, health fulledi. korkudan kaçmaya başladım ama yakaladı. rahat 10 dakika dövüştük, yine almıştım aşağı. böyle araba yokuş aşağı inerken hoş bi his gelir ya, için ürperir. iki fightta da fight süresince gitmemişti o his benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ben de noob hallerimi özledim. İlk bir iki hafta, üstüm kırmızıya dönüşünce, bunlar kırıldı diye gidip yeni itemlar alırdım. Repair mi? O da ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 eski orgrimmar'ı aşırı derecede özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bluerain said: Odasına infernal atıp Thrall'ı bağırtmak, ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Gutshot said: Bluerain said: Odasına infernal atıp Thrall'ı bağırtmak, ? Private geleneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 nomsaR said: aynı isimleri alteracta görüp, dövebileceğime saldırıp, dövemeyeceğime salute çekip yanından yürümeyi özledim. Kesinlikle şunu özledim, frostwhisper da tamamı çinli ve min rank 12 uyeleri olan Horde Nightmare grubuna karşı olan premade leri özledim, adamları 3-0 yendiğimizde official forumları birbirine katmıştık tey tey tey.Sonra thorium pointte fly point te gelene 5-6kişiyle dalıp guild fight çıkartmayı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Thrall'ın odasında infernal summonlar, sonra kaçardım. Herif bir kaç dakika sonra release olurdu. Thrall da yerinden fırlayıp bağırırdı, diğer npcler infernali keserlerdi vs. Vanilla zamanı sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırmışım kısacası hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar