Korax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 cabuktroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 AKK kalkmış, hız artmış yine alakasız şekilde, abanın abanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Korax said: cabuktroll efem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Benimde AKK doldu , netten bakıyorum KOTA 0gb kaldı yazıyor , halen babalar gibi 50mbit ile dl yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 kaldırdılar akk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Benim internet leş durumda AKK dolu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 bingildak said: kaldırdılar akk'ı Source? Geçen ay (Mayıs sonu) şlak diye kestiler dolunca. TTNet uyarı sayfası açıyor zaten hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 totem yapıyorum, bırakın google indexlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Bir an heyecan yaptım, kısa sürdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 dün 75gb dolmuştu 3mbit oldu. 8mbit akksize taktım yarı ay, ay başı yine geri dönerim asd. kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Hellbanlayacaklar seni hahaha Paketi nasıl downgrade ediyorsun? Taahhüt mü yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 tahahhüt olsa bile eski paketine oluyor. ttnet'in internet sitesinden üst pakete geçirip, daha sonra eski paketine döndürebiliyorsun işin bitince. telefon edince de oluyordur ama call centerdakiler saçma bişey yapabilir o yüzden kendin yapmanda fayda var. o ay üst paketten faturalandırıyorlar işe, taahhütlü fiyatı neyse o. 3 ay öyle kullanıp dandik pakete taahhütlü fiyatına geri çevirmiştim. ttnet de öyleyledi ama bi limiti vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 taahhüt yok bende. taahhütlüyken üst pakede geçince aşağı tekrar alamama gibi bir durum vardı bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 bu mtu dalgası calısıyomu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Silphatos said: taahhüt yok bende. taahhütlüyken üst pakede geçince aşağı tekrar alamama gibi bir durum vardı bir ara yok öyle değilmiş işte, geçen yaz yazlığa gidince yapmıştım. kışın babamı benden habersiz aramışlar, netlimitsiz taahhütlü kabul etmiş o da. yazlığa gelince telefon ettim falan işte. sonrasında ttnet'in sitesinden 8limitsize geçirdim 3 ay öyle kullandıktan sonra tekrar ttnet'in sitesinden netlimitsiz paketine geri döndürdüm kendim. taahhütü hangi paketle yaparsan ona dönme hakkın oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 peki taahhüt dışı üst pakete geçtiğin aylar yine indirimli mi oldu? (paketin fiyatına göre tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Adil kullanım kotasının altından koca bir yalan çıktı @Odatv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Ağustos ayında bu kotalarla ilgili, ya da hızlarla ilgili btk tarafından bir güncelleştirme yapılacağı konuşuluyor. Ama kota mı arttırılır, yoksa kota dolunca düşen hız 3mbit iken 5mbit mi olur orası biraz belirsiz. Bu kota ve hız düşme olaylarıyla ilgili çok şikayet var btk'a, ve bir güncelleme olacağı kesin. Bakalım ağustos ayında neler olacak. Hatta şurdan bakabilirsiniz, http://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fSayfalar%2fIs_Plani%2f2016_Is_Plani.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ilk defa ayın 15'inde akk girdi ya ulan 200 gb, 1 tane oyun dl ettim gerisi netflix bayram boyunca ;( mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 baska turlu nasil ust paket satacaklar..allahtan bizim altyapilar yetersiz de ole GB lari filan hic gormedik goremeyecegiz..bunye alisinca akk de 3 mb e dusmek zorlamiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 aydında hiç kotaya bakmıyorlardı benim ne hikmetse, istanbulda sıkıntı yaşamadım pek aşmadım ama aydında 200gb indirdiğim oluyordu. Nasıl oluyor bu iş otomatik değil o zaman elle yapıyor birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 adamların asıl amacı para kazanmak olsa gerizekalılar kota satar, satmıyorlar yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ağustos'ta BTK kotaları 2 katına çıkarıcak diye duymuştum. mesela 50gb AKK kullanıyorsan o 100gb olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 yukariya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Daha once de konustuk hep zaten, AKK gerekli Turkiye'de. Ama bizde asiri sert uygulaniyor. 5mbps en iyisi aslinda benim icin, 5mbps gunumuz interneti icin yeterli bir hiz AKK'den sonra buyuk oranda. 1080p stream edersin, 720p Skype filan kullanirsin, Steam'den cok yavas inmez... Bir de switch gibi bir sey koyup AKK yakma modu gibi bir sey getirirlerse olabilecegin en iyilerinden olur aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar