scorch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Novichok said: Horadric cube mü ne vardı betada, itemleri olduğun yerde salvage ediyordun falan. onu oyunun devamlılığını baltaladığı bahanesi ile blacksmithe taşıdılar dungeonda 5dk da bir durup salvage ile uğraşmanız oyunun akıcılığını bozuyor o yüzden beyaz itemleri salvage edilebilirliğini kaldırdık ve salvage özelliğini blacksmithe verdik ki 5 dk da bir 1dk durup salvage ile uğraşıcağınıza 20dk da bir sehire gidip 45dk harcamanız daha akıcı oluyormuş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 buda dursun soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 vardı betada salvage'da hatta vendorlamada direk inv'den. akıcılık meselesi değil sadece, bi nefes alıp durduğun kısımları oyunun yarım bi saatte bir town yapman (infernoda canta doldu diye değil repair pot için yapıyosun zaten) tp yok!!! nası diablo diye kızanlar oldu şimdide ne bu böle towna dönmek zorundmaıyım diye kızanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Çok ağır nerf gelmiş DH'ye. Ama bununla orantılı olarak Inferno da nerflenecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Kanuni said: ikinci kisimda bu. susakça bir yorum Kanuni said: kimseninde o insanlari onemsememesi yonunde oy veriyorum. manyaklik derecesinde takintili oyun oynayan adamin ciddi sorunlari vardir dikkat edin :P no offense. su koreliler vs bir suru adam var videolarini izliyoruz falan aman diyim. birde su sisman adamin videosu var aha iste onlar cok var icimizde dikkat!! genwa +1 bu arada oradan esinlendim. şişmanım yada şişman değilim hulkavriyim 4 günde son zorluk derecesin geçtim kendini beğenmiş aman adam kutu farmlıyor aman söyle bitermi şöyle oynanırmı gibi sürekli aşağılık kompleksini bastırma kendini kanıtlama çabasında olan yorumlanrından rahatsız oldum açıkcası saçmalayıpda aman abi silin veyahut yönetici uyardığı zaman "ucuz tehtid" demek nedir? asilzade kafası yaşatan yeni bi uyuşturucumu çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Hulkvari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 asiri ust duzey yazmissin anlayana kadar yirttim bir tarafimi. padisah kafasi, nickden belli degilmi :D yersen :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Sorieno said: Çok ağır nerf gelmiş DH'ye. Ama bununla orantılı olarak Inferno da nerflenecek gibi. sadece ona mı geldi, wiz ve monk'a da kaldı, inferno'da birazcık nerf istiyoruz, tam olarak nasıl bi nerf olacak fikrim yok ama olmalı. 400'den fazla resist'im var ki energy armor %40'ım aktif olmadan mob'lar tek atıyor böyle birşety olabilir mi vitality yüksek değil tamam kabul ediyorum ama 18k falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 infernoya geçmedim daha. hell act2 ye yeni geçtim ama doğru duzgun itemi olmadan inferno kasıp ölünce çok zor diyenler yüzünden nerf yemesin şu oyun ya. ne barbarlar gördüm monk oldugum halde benim yarım kadar hpsi var dolanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Aynen, demediler mi aylar alacak inferno diye. Alsın işte aylar farming ile, nerflenip ne olacak ne bekliyorsunuz bitirince infernoyu ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 flash beyaz mob tek atiyor elitelerin felan 2 milyon hpsi var öyle diyeyim pek ayar tutmamış çünki kitenin defansın feriştahınıda yapsan arada 1-2 kere vuruyorlar ve 1-2 hit öldürmeye yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandOfMidas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 inferno act 2 deyim barbarla 40khp 10karmor 150 all resist war 4 tane bocek atan sinekler tek atıyor. 1 ay farmlasak ne degisicek meele oynayan adamlarla orasını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hahaha http://i.imgur.com/Yziqg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 mono said: buda dursun soyle abi arkada kalmasin bu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bone said: hahaha http://i.imgur.com/Yziqg.jpg stable server yoktu, özellikle cıktığında cok bağlantı sorunu oluyomus. d2 cıktığında bile cekilmez kopukluk yasanırdı battlnette. skill diye bişi yoktu aksine d3ten kısa sürede bitiyordu, ortalama runı 6-8 saat ti diablo'nun d3 wow influenced değil spawned copies, starterdan guess passten daha kısıtlı idi d3ten cok daha kolaydı inventory management diye birşey yoktu d3'ün writingi oldukca iyi en azından diablonun sınır writingden kötü hiç değil, mal gibi oynayıp "o neden öle olmuski acıklaması yok!!!" diyenlere kafa yorucak deilim. 11 yıllık bir development süreci yok, var diablonun ekibinin fantastik fikirleride akılarına lise yıllardında geldi dememiz gerekir. bişeyin komik olması için azıcın zeka pırıltısı, bolcada samimiyet gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Cuce reis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 cuce bunları söylemeni hiç diablo 1-2 oynamamış olmana bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yalan yanlsı komikte olmıyan seyi koymussun buraya işte daha neyin aftarını tafrasını yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 lvl 60 da templar nedir bilmeyen adamla tartışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 D2 kolay bir oyun değildi. Zor hiç değildi. Level 70 bir barbarla hell'de dolaşmak için önce gear yapardın. Tek sorun caster classların itema gerek duymadan rahat rahat MF kasması ve özellikle melee karakterleri item'e boğmasıydı. D3 zor bir oyun değil. Doğrudan söyleyeyim dizayn sorunları olan bir oyun. Bir kere yetenekli oyuncunun kendini kurtaramayacağı saçma affixler var. Jailer nedir allaşkına? Yada Frozen? D2'de Cold=Slow'du ve seri davranırsan kendini kurtarabilirdin. Jailer ve Frozen doğrudan oyuncunun yeteneğini elinden alan saçma sapan affixler. Arcane'i de hiç beğenmedim. Ne öyle Maryo mu oynuyoz? Infernonu saçma bir dizaynının olması Skillerin bu kadar güzel bir şekilde yapılmış olmasını amaçsız kılıyor. Melee isen gogo tank. O da bir yere kadar :) Revenge almayan barbarı dövüyoruz. Eee hani skill serbestliği? Stat dağıtımı olarak D3, D2'nin deliler gibi önünde. -D2 stat dağıtımı; Eşyayı seç, Gerekli str ve dexi ver. Gerisi vita. -D3 stat dağıtımı. (Yanlış saymadıysam)10 soket slotundan 8'i stat yerleştirilebilecek durumda. (Helm ve weapon hariç) Buraya statları ihtiyacını gidercek şekilde yerleştirmek senin elinde. Ya eleştircen madem UI'nin iğrençliğini eleştir, Inferno'nun bozukluğunu eleştir ama güzel yapılmış şeyleri değil berbat yapılmış şeyleri eleştir. Böyle yapınca fail oluyorsun. Edit: Tekrar saydım 12 soket slotu varmış. Bu da 10 tane stat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 "D2 kolay bir oyun değildi." lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Regalya said: flash beyaz mob tek atiyor elitelerin felan 2 milyon hpsi var öyle diyeyim pek ayar tutmamış çünki kitenin defansın feriştahınıda yapsan arada 1-2 kere vuruyorlar ve 1-2 hit öldürmeye yetiyor. tek maksat rmah açılınca koreli gençler babalarının mastercard'ına sarılsın. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 frozendan kaçılabiliyor da jaillerin geldiğini bile görmüyorum. arcane eğlenceli aslında. yere aoe poi vs. atanlara gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 pvp ye nasıl giriliyor ? şu an level 25 im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 şuan yok bildiğim kadarıyla pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar