k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 hizliresim yerine postimage kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 1) akıllı sınırsız ne ? 2) 25 ile 50 arasındaki fiyat uçurumu ne öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 çok iyi olmuşu ironik mi söyledin. Her şeyin en kötüsü kablonet de bence. Hala kullanmakta ısrar etmek? Ben hiç bir avantajını görmüyorum kablonetin. Kullanan niye kullanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 said: * Akıllı Sınırsız tarife kapsamında, kullanım miktarına bağlı olarak ek ücret alınmaz. Saat 19:00 itibariyle bağlantı hızı tarifede belirtilen değere düşürülmektedir. şu anki tarifelerde yazan bu, akşam 7-12 arası hız düşüyormuş. 16 -> 5'e düşüyor 25 -> 10'a düşüyor şu ankilerde. yine aynı olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 100 mbit yok mu nerden aldın bunları ben sitesinde göremiyorum. varmış orada pardon 75 lira akıllı sınırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Akıllı sınırsız 100 mbps lerde 7-12 arası 25 e 50 lerde 20 ye düşüyor ve 100 ve 50 olan kampanyalarda full TV paketi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Sitesinde bir değişiklik görmüyorum ben de, resimde ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 iyi gibi taahhüt süreleri cok uzun ya benim 27 ayım bitmesine 4 ay kaldı ama bi daha 27 ay taahhüt yapar mıyım bilmiyorum ama kablo devam ederim çok kazıklamazlarsa taahhüt bitiminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 ulan zaten en aktif kullanacağım saatlerde, hatta iş günleri tek kullanacağım anlarda hızı düşürdükten sonra ne anlamı var o tarifeye girmenin. Adı akıllı, satın alan keriz tarifesi deselermiş açıkca lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 stormeagle said: çok iyi olmuşu ironik mi söyledin. Her şeyin en kötüsü kablonet de bence. Hala kullanmakta ısrar etmek? Ben hiç bir avantajını görmüyorum kablonetin. Kullanan niye kullanıyor? benim bölgemdeki en iyi alternatif olduğu için, şimdiye kadar tıkır tıkır da çalıştığı için. lafı da ucuna kadar getirip kullanan aptaldır yazamamışsın kardeş, az delikanlı olsaydın keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 50 -> 20'ye düşüyorsa bence sorun yok. netflix izliyoruz yetmiyor diyen varsa bilmem de, oyun moyun için hiçbir anlamda sorun olmaz. twitch ve youtube izlemek için de yeter normalde ama akşamları throttle'lıyorlar onları. 50 olmuş, 20 olmuş çok fark etmiyor yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 50 mbit 74 TL 100 mbit 76 TL Siz de resme inandınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 @goldbären delikanlılık kıstasımız da baya iyiymiş. güldürdü bölgende fiber olmadığını varsayıyoruz. Kablonet altyapısı kullanarak 79-89tl ye 50-75-100mbit veren kotasız-akksiz issler var. birebir aynı altyapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 hangileri onlar link verin geçelim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 hangi iss kullanıyor kablonet altyapısını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 yok abi bölgemde fiber. mahalle burası.. ttnet 3mbit veya kablonet var, gayet de memnunum. çıktığım evden süperonline iptal meselesine heriflerle iki sene papaz olduğum için de soğuğum adamlara. muhtemelen yine kablo seçerim denk gelseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 telekomla karıştırıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 k1nJo said: 50 -> 20'ye düşüyorsa bence sorun yok. netflix izliyoruz yetmiyor diyen varsa bilmem de, oyun moyun için hiçbir anlamda sorun olmaz. twitch ve youtube izlemek için de yeter normalde ama akşamları throttle'lıyorlar onları. 50 olmuş, 20 olmuş çok fark etmiyor yani sdf. 25 sınırsız 80tl 50 akıllı, aptalı 20miş 74tl 6 lira fazla verip hep 25 almak daha mantıklı gibi bilemedim 5 mbit ölümcül fark olmayabilir tabi, anca gece DL için iyi olur akıllı sınırsız başka bir fayda göremedim. (veya işsiz kalırsam sdsafa) ama 25 sınırsız ile 50 sınırsız arasındaki fiyat uçurumu çok anlamsız geliyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 ahahaha komple onla karıştırdıysa efsane olur ama telekom konusundaki fikirlerine hak veririm. alternatif varken telekom kullanmak pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 benim mesajı salla ya, ben şu an uydunet 50mbit kullandığım için 50'ye odaklandım da altındaki 100mbit tarifesi gerçek olursa o daha iyi. akşamları da 25'e iniyormuş çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Tabii kiii vodafone net. ulan biraz daha yazarsam çıkar ilişkim var sanacaksınız ahsd bu arada ciddiyim kablonet ve sol altyapısını kullanıyor. internet sitesindeki fiber tarifelere tıkladığınızda bölgende fiber yoksa kablonet altyapısını veriyor. sadece 100mbit göremiyorsunuz sanırım 75mbit de sınırlı. fiyatlar aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 kablo yada fiber yoksa ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 adsl alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 vdsl vermesi gerekmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Zaten akşam 7den sonra kullanıyoruz interneti, 50 ile kullanmadığın saate göz boyayıp 20 satmışlar, beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar