Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

şu anda uydunet alınacak isp değil ya bu paketlerle

binada sadece uydunet altyapisi var. mecburum yani. 1 senelik kontrat ve kontratsiz secenekler arasinda gidip geliyorum :/
Mesaj tarihi:
Dün akşam saat 10'dan beri yok internet (Şişli). Sabah baktım gece 01:30'da genel arıza yazmışlar, tahmini tamir süresine de 10 saat demişler. Az önce tekrar baktım. Arıza saatini 09:10'a çekip bi 10 saat daha tamir süresi itelemişler. Canım uydunet.
Mesaj tarihi:
bu olaylar değişmeden 1 ay önce 27 ay taahhut 3 ay bedava 20mbit 250gb akk teledünya üst paket vs üye olmuştum 73 tl
şimdi tarifeme bakıyorum 24mbite çevirmişler daha 17 ayım var uydunette taahhutum
mis
şimdiki tarifeler baya kazık
Mesaj tarihi:
teledünya + internet 24 mbit 250 akk 70 lialı bir şey veriyorum ben de.

esasında iyiydi ama bir süredir akşamları youtube falan izlenmiyor resmen bütün vanaları kısmışlar.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

bu olaylar değişmeden 1 ay önce 27 ay taahhut 3 ay bedava 20mbit 250gb akk teledünya üst paket vs üye olmuştum 73 tl
şimdi tarifeme bakıyorum 24mbite çevirmişler daha 17 ayım var uydunette taahhutum
mis
şimdiki tarifeler baya kazık

ben daha 2 ay önce aynı pakedi aldım, ne ara arttıki fiyatlar? 69 tl dediler modem almadan pakedin fiyatı.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Erenköy’de de sabahtan beri kesik. Az önce aradım; “anadolu yakası genelinde internet ve tv yayınlarında problem var” dedi, ardından klasik olarak “ekipler çalışıyor, önümüzdeki saatlerde düzelecek” cevabını aldım.
  • Yeni Oluştur...