Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 borlach doğru demiş yeni taşındığın yerde türksat olmadığını ispatladıktan sonra (ikametgah da istiyorlar taşındığına dair) iptal ediyorlar taahhütü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 2 aydır kota bitiyor ayın 20'sinde falan. sonra hala 3.5 mb ile falan indiriyorum lan. nazar değmesin :D başka böle olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Benim de o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 benim kota bittikten 3 sn sonra dusuyor hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mayhem said: selam! şimdi ben evi taşıyorum. yeni taşındığım yerde turksat kablo altyapısı yok. 6 ay kadarda taahhütüm var. böyle bir şey başınıza hiç geldi mi? haliyle nakil ettiremeyeceğim. iptal ettirirsem cezalı mı fesh etmiş oluyoruz? Gidip yüz yüze konuşmadan iş yapma sakın söyliyim, başına iş alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mayhem said: selam! şimdi ben evi taşıyorum. yeni taşındığım yerde turksat kablo altyapısı yok. 6 ay kadarda taahhütüm var. böyle bir şey başınıza hiç geldi mi? haliyle nakil ettiremeyeceğim. iptal ettirirsem cezalı mı fesh etmiş oluyoruz? Bende olduç taşındığın yerde yoksa modemi falan alıp modemin parası dahil iade ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Lemmy said: Mayhem said: selam! şimdi ben evi taşıyorum. yeni taşındığım yerde turksat kablo altyapısı yok. 6 ay kadarda taahhütüm var. böyle bir şey başınıza hiç geldi mi? haliyle nakil ettiremeyeceğim. iptal ettirirsem cezalı mı fesh etmiş oluyoruz? Gidip yüz yüze konuşmadan iş yapma sakın söyliyim, başına iş alabilirsin. telefonla konuş ki kaydın olsun. yüzyüze iş yapılmaz isplerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 3-5 sayfa geride var okursan ne demek istediğimi anlarsın. Telde konuştum evet oluyor dediler, bağlatmaya gittim telde denenle alakası olmadı vazgeçtim. Modem alıp gidecektim az kalsın 200tl lik modem boşa gidecekti. Durum farklı tabi biraz, yüzyüze konuşunca kıvaramıyorlar doğruyu söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 yüzyüze nerede görüşüyorsunuz abi? tanıdık mı var? Bayiyi kastediyorsan hiç vaktini harcama bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Neyse boşver ya, geride konu var üşenmezsen bul oku :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Bulamadım yah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Yurtdışı çıkışları sizde de bugünlerde yavaş mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 youtube dizlerinin ustune coktu agliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Ben 12 ay taahhütle ilerliyordum hep. Şuanki 12 aylık tarifeler 90 liraya falan geliyor, fazla gelmeye başladı biraz. Yeni paketler ocak'ta mı açıklanacak? Şu anda taahhüt'e girmeden ilerliyorum aylık mantıkla, olmadı ocak'ı bekleyip turknet'e geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Uydunet batarken taahhüt ettirmek de nice oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Deathblade said: Ben 12 ay taahhütle ilerliyordum hep. Şuanki 12 aylık tarifeler 90 liraya falan geliyor, fazla gelmeye başladı biraz. Yeni paketler ocak'ta mı açıklanacak? Şu anda taahhüt'e girmeden ilerliyorum aylık mantıkla, olmadı ocak'ı bekleyip turknet'e geçeyim. pazarlık yapın taahhüt için. telefonda çılgın şeyler sunduklarını duydum. ben çok çekingen bir adam olduğum için utanmasam call centerdaki adamın kirasını falan da ödeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Son bir kaç gündür Twitch'te yayınlar son derece takılıyor. Throttling var. Gece gündüz farketmiyor. Twitch app, web, tv app, PS app falan da farketmiyor. Var mı başka bu sorunu yaşayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ben de bugün farkettim, vpn ile takılmıyor mesela. vpn'siz takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 LathspeLL said: Son bir kaç gündür Twitch'te yayınlar son derece takılıyor. Throttling var. Gece gündüz farketmiyor. Twitch app, web, tv app, PS app falan da farketmiyor. Var mı başka bu sorunu yaşayan. Aynen vpn ile takılmıyor kesinlikle throttling var. Youtube da olsa anlarımda twitch i nerden gözlerine kestirip throttling yapar oldular. Throttlingi nerde yapsa en çok yarar sağlar acaba kendilerine? Ona göre otomatik bulan bi sistem mi var acaba? Birde bunu kanıtlamamız mümkünmü dava açmamız için? Pingin nerelere gittiğini görüp msdosda belli komutlarla falan. Bi ara cs 1.6 serverı vardı Türkiye'den bi hosting firmasından alınmış. Pingler 150-160. Server sahibi uraşınca, oyuncularının datalarının ilk önce Türkiye'den Almanya'ya sonra Türkiye'ye geri geldiğini görmüş anlatmıştı bize. Anlatırkende msdos da ki komutlarla görüyordu datanın gidişini. Hosting firması bizle alakalı değil demişti. Kim sorumlu oluyor bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Kanıtlasan nolacak abi, throttling yasa dışı değil ki, net neutrality yasası falan yok TR'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Bright said: Kanıtlasan nolacak abi, throttling yasa dışı değil ki, net neutrality yasası falan yok TR'de. Peki uydunet mi yapıyor bunu turk telekom mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Hepsi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Uydunet çökmüş durumda 10 saat diyolar asdkfjs Üsküdardan ataşehire milyon tane genel arıza listesi oluşturup “Bizden kaynaklı değil” diye açıklama yapmışlar ne nedir belli değil sorunun sebebi kablo mu koptu trump uydumuzu mu vurdu bilmiyoruz. Mükemmel hizmet ya takdir ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 ben dün arıza kaydı yazdırdım, dalgalı hizmet var lag oluyor sürekli diye, baktı, evet dalgalanma var dedi. bugün ekip gelmiş şikayetiniz devam ediyor mu diye de dedim ben evde değilim akşam 8'de gidiyorum ancak. o da kaydınızı şimdi kapatmam lazım akşam şikayet devam ederse tekrar arayın kayıt bırakın dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 zam geliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar