xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 modem ayarlarından flood control tarzı şeyler vardı onları hepsini kapat modem turbo moduna geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMASTER_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 erucalavera said: yaklaşık 4 yıldır sorunsuz bir şekilde uydunet kullanıyorum. fakat son 1 haftadır anlamsız bir hal aldı internetim, genelde düzgün çalışırken bir anda sitelere girmemeye başlıyor ama bu esnada internet kesilmiyor hiçbir şekilde. sonra öğrendim ki paket kaybı dedikleri olaymış bu. uyduneti 3 kez aradım geçen hafta başından beri, her seferinde arkadaşlar geldi düzelttiler diyorlar fakat hiçbir düzelme yok. sorunum bilgisayar kaynaklı da diil, evde 2 alet daha aynı sorunları yaşıyor. pingtest.net’te normalde a alıyo bağlantı ama bu yavaşlama zamanında test yaptığımda f çıkıyor, % 90 civarı paket kaybı gösteriyor. bu konuda benim yapabileceğim bir şeyler var mı ? internette bakındım biraz modemden ip flood detectionı, gerekirse firewallu da kapatın diyorlar, onları da yaptım ama bir şey değişmedi.bi de modemin firewallunu kapatmak ne derece mantıklı emin olamıyorum. Sayın Kullanıcımız, Bu duruma neden olacak pek çok sorun olabilir. Örneğin; 1. Hattan yönlendirilen sinyal değerlerinde Yükselme / Düşme gerçekleşmiş olabilir. 2. Hattan yönlendirilen CM dosyası hatalı olabilir. 3. Hat üzerinden bir saldırı yapılıyor veya bilgisayarda bulunan bir virüs hat üzerinden daimi olarak paket alışverişi yapıyor olabilir. NetMASTER Destek Merkezi ile iletişime geçerseniz dosya ve sinyal kontrolü sağlanayarak yardımcı olmak isteriz. Destek merkezimiz her gün 08:00 - 22:00 arası hizmet vermektedir. 0216 366 66 96 [email protected] Saygılarımızla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Oo rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Adamlar çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 GERGE said: Ping 6-7 Speedtest ile, hayatımda böyle ping görmedim ben. Paris'e 90 çıktı. Hız tam istediğim gibi, ne fazla benim için ne de az. ben buna takıldım. daha az ping istemeyen kullanıcı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Hız diyorum orada. Hız ile pingin ilgisi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://www.speedtest.net/result/2184010640.png Ayıptır sorması. Bu Uydunetteki adamlara upload hızımın inanılmaz düşük olduğunu ve düzeltilmesini istediğimi nasıl anlatabilirim? Arıyorum. "Normal görünüyor. Ben burdan inceliyorum normal. Böyle bir sorun görünmüyor..." Allam delircem... Bu sorunun benimle alakalı olması ihtimali var mı? Varsa nasıl düzeltebilirim? Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 normal görünüyor burdan ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Ben de şimdi başvuru yaptım 10Mbit sınırsız. Yalnız kadın DOCSIS 3.0 almanız lazım dedi modem için. 15 ve 20 için değil mi 3.0? GERGE'nin ilk linkteki modemi almayı düşünüyodum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 10mbit için docsis 3.0'a ihtiyaç yok yahu, sallamıştır kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 tam bir moron kurumu burası ya. allah belalarını versin evin önündeki kutuyu balyoz alıp kıracağım. adamlar inatla çekmiyorlar apartmana. batsın yok olsun allahın belası tembel memurlar. özelleşsin şu firma özel kuruluş çalışmayanın hemen biletini kessin aç kalsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 selamlar şimdi daha önceleri ttnet kullanıyordum fakat 1 sene önce iptal ettirdim.1 senedirde turkcell vınn ile idare ediyorum.sadece internette takılmak,oyun oynamak için tabiki.bir şey indireceğim zaman civardaki arkadaşları sömürüyordum. sanırım 1 ay içinde uydunet bağlatıcam. ilk sorum,izmir'de uydunet nasıldır?kullanan eden varsa yorumları süper olur. ikinci soru,tarife kısmında 3mbite kadar kısmı 49 lira,bu 3mbite kadar olayı neye göre?sonuçta kullanılan internete göre düşme olmuyormuş. üçüncüsü ise sanırım gergenin verdiği modem ile aynı olan modemi veriyorlar,docsis 2.0 demiş sadece. son sorum ise uyduneti tek alabiliyormuyuz? illa ki kablotv bağlatmamız mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 uydunetin ttnetten ahım şahım bir farkı yok bende yeni ttnet bağlattım. evet kablo tv almak zorundasın aylık 9 lira. evet kurulum ücretlerini vermek zorundasın. 3 ve 5 mbit hızları için docsis 2.0 üstleri için 3.0 veriyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 DOCSIS 2.0 yeterli 10 mbit için, kullanıyorum oradan biliyorum. (Toplamda 112,5 TL / ay olması içimi acıtmıyor dersem yalan söylemiş olurum, ancak 1.2 megabyte ile sabit download hoş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 İzmir'in neresindesin? Ben bornovadayım. 3 gün boyunca mutlu mesut 5mbit takılıp, süperofflinedaki 1mbitlik arkadaşlarla dalga geçerken 4. gün internete girmek için küçükparka gitmem gerekebiliyor. Upload hızım ciddi anlamda düşük. Bazen bu işkenceye çevirebiliyor. Ama blueray film indirirken kota dolcak korkusu yaşamamak... Paha biçilemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Download edecek çok şey biriktimi 10 mb ye geçiyorum yoksa 3 mb kullanıyorum yaklaşık 4 senedir hiçbir problemim olmadı uydunetle desem abartmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Sabahtan beri youtube'da sorun var girem mi girmeyemmi yapıyor bazen açmıyor. Internet süper sadece youtune sanki eski blokeli olduğu günlerdeki gibi. Varmı uydunette böyle bir sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Aceace said: http://www.speedtest.net/result/2184010640.png Ayıptır sorması. Bu Uydunetteki adamlara upload hızımın inanılmaz düşük olduğunu ve düzeltilmesini istediğimi nasıl anlatabilirim? Arıyorum. "Normal görünüyor. Ben burdan inceliyorum normal. Böyle bir sorun görünmüyor..." Allam delircem... Bu sorunun benimle alakalı olması ihtimali var mı? Varsa nasıl düzeltebilirim? Fikri olan? Aynısını bende yaşadım, gittim bölge müdürlüğüne dedim abi böyle böyle, ekip geldi yapamadı. Ertesi gün yaşlı bir adam geldi gösterdim anladı. Akşam düzelttiler merkezden. Ama ben arada 1 hafta internete giremeyince, TTNET'e başvurdum bile. Haydi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Arayıp konuştum şimdi IP alamıyorum diye, tüm ülkede bir arıza yaşanıyormuş, iki saat içinde düzelecek, modeminizi resetleyip bağlanabileceksiniz dediler. DNS sorununu düzeltiyorlardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 3 Mbps 39TL 5 Mbps 59TL Hepsi tamamen sınırsız. Anladığım kadarıyla yeni üye olmak da gerekmiyor ama emin olamadım. Yarın gidip 39TL'liğe geçirmeyi deneyeceğim 3 Mbps hattımı. Dediğim gibi ilk mesajda 720p stream için rahat rahat yetiyor. Sonucu bildiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Uydunet aboneliğine ilişkin herhangi bir taahhüdü olmayan mevcut Uydunet aboneleri de bu kampanyadan faydalanabilir. Alıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 10mbite kadar 80gb'a gectim bende 1 ay once gayet guzel 60 lira. speedtestte 10mbit cikiyor, kopma falan hic yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 modem ne alayım, kablonet alcam acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 2.0 mi, 3.0 mi istiyor hattin ogren Turksat'tan ve: http://www.e-vizyon.net/Kablosuz,LA_209-2.html#labels=209-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar