paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 şu upload/download oranlarınada bir el atsaydı BTK keşke yokmu tanıdık biri ? Yada biz imza atıp yolayalim toplu dilekçe filan rezil uploadları yükseltsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 CthuLhu said: Goering said: 70 TL veriyorum, halihazirda 24 ay. 150 gb kotadayim, dusureyim mi?50 Mbps'e kadar 4 Mbps'e kadar 75 GB - 70 TL buna geciyoruz mayis'ta ayni paraya o zaman? abi geçirmiyorlar. konuştum müşteri hizmetleriyle taahhütünüz var direk değiştiremezsin diyor. fatura tutarını arttıracak t arifeye geçeyim diyorum yok geçemezsin diyip duruyor. 100güldüren kampanya diye bişey var ona geçecektim ben de. oha lan niye böyle bişi yapıyolar, daha geçen 50ye geçtim ben allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Bana da geçen taahüdünüz var 50 ye 50 ekosınırsız geçemezsiniz dedi. nakil yaptırdım mecburen. Sonra online işlemlerden denedim geçti anlamadım :) 50 mbit dl 4 mbit upload oh yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Geçen ay bitti taahhüt benim de, bu ay sonu yapıştıracam değişikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 cok hızlı abi dikkat et sürerken arka kaymasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Abi şimdi ben 25 mbps 150 gb kullanıyorum bunların tarifeler yenilenmiş, şerefsizlik yapıp 24'e çekmişler 25lerin hepsini daha fazla hız vermemek için aknde. aradım hızım değişecek mi dedim, genel bilgi yok ama yeni abonelikler için falan diye zırvaladılar haberleri yok. şimdi bunlar 1 mayısta benim tarifeyi çekmesinler 24'e? napsam geçsem mi 50'ye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 25 alamıyorsun artık ama 25 olarak anlaştıysan ve sözleşme varsa 24e kafalarına göre düşürememeleri lazım. Öyle bir saçmalık yaparlarsa giderim tüketici mahkemesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 abi paket hangisi ise ona gore islem yapilacak. yada ole olmasi lazim.. Adil Kullanım Kotası hız limitleri nasıl olacak? 8 - 16Mbps arası AKK'den sonra 5Mbps, 16 - 24Mbps arası AKK'den sonra 8Mbps, 24 - 50Mbps arası AKK'den sonra 16Mbps, 50 - 100Mbps arası AKK'den sonra 24Mbps, 100 - 500Mbps arası AKK'den sonra 32Mbps, 500 - 1000Mbps arası AKK'den sonra 64Mbps yani senin ki 24 mbit e kadar ise 8 50 ye kadarsa 16 ..sozlesmedeki tarife esas yani seninki 24 e kadar ama 25 alabilmissin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 24e kadar değil işte kabloda. 25 diye veriyorlardı ki online işlemlerden girince paket hala 25mbps olarak görünüyor benim. yeni paketleri ama 24 olarak veriyorlar. yukarıdaki arkadaşın çekincesi de bizim 25'i 24 diye güncellerler mi diyor. ama olmaz sanırım öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 allah başka dert vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Goering said: abi ben simdi internet'ten yazdigin kampanyaya basvurdum faturayi odetmeden basvurtmuyordu, simdi kabul etti. "iletisime gecilecek" yazdi. sen bu asamalari yaptin mi? ben bu mesajı yeni görmüşüm. başvuruyu nerden yaptın? online işlemler üzerinden mi? telefonla aradım geçen yine konuştum, online işlemlerden de baktım. geçemiyorum o pakete ben tahhütüm var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 tivibu ultra süper paket herşey dahil bişi bişi, 24 ay boyunca bana özel 5liraymış. tv izlemiorm hiç nerdeyse de, şamp ligi maçları için alsammı diye düşündüm. alınır mı bu? takılıp duruyor mu yoksa? ekşide baya sıçmışlar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Fiyattan vb eminsen tak dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 geçen hafta aradılar 7 lira dediler, bi düşüneyim dedim, şimdi aradılar 5 lira dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 ben 100 Mbps’ye kadar 100 GB AKN'li Ekosınırsız tarife kullanıyorum. benim AKN şimdi ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 KillJoy said: geçen hafta aradılar 7 lira dediler, bi düşüneyim dedim, şimdi aradılar 5 lira dediler. 2 ay filan beklersen ustune para veriyorlar demekki.. mayhem -24.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 30 dakikada 7 kez koptuktan sonra, simdi temelli gitti. Var mi baska sorun yasayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 K A N S E R A N S E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 online oyunları bıraktım single takılıyorum teşekkürler kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 annemin evi taşıdık ttnet abonesiydi. Yeni adreste bölgede yoğunluk var gerekçesiyle interneti bağlamıyorlar. Binada 2 tane çanak anten var televizyon için. İnterneti çanaktan alma gibi bir durum var mı uydunette? tooway diye bir şey buldum da adam silkiyorlar o ne lan http://uzaynet.com.tr/tarifeler/tooway-standart-tarifeler/tooway-standart-satin-alma/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 çanaktan internet almak istesen bile uyumlu bir çanak + modül almak durumundasın. TV için kullanılan çanak antenten internet alamıyorsun. Fiyatlandırma olarak da Euro kuru üzerinden alındığı için ve ekstra ödeyecek olduğun çanak + modül fiyatına zaten 1 - 1.5 seneni rahat geçirirsin. Kaldı ki bölgede yoğunluk var diye bağlamama durumu saçmalık. Türk Telekom bölge müdürlüğüne git hallederler bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 uydunet taahhüt ay sonu bitiyor "paket seç itolu" diye sıkıştırıyolar. mevcut paketimi de kaldırmışlar seçmezsem kapatacaklar gibi konuşuyorlar. güzel cazip bir teklif de sunmuyorlar şimdi ben ne yapayım? bi şu pakete geç pampa dediğiniz bişey varmı? mevcut; - 25mbps / 250gb akn / teledünya üstpaket (sinema hariç herşey var gibi) - 82.00 TL teklifleri hep leş seviyede oldu, cazip hiç bişey sunmuyorlar resmen iptal et istemiyoruz senin gibi müşteri modundalar :( kaç gündür şurada da ağlıyorum bi kişi yardım etmedi ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 yoğunluk değil port yoktur boşta yeni taşınılan yerde, tanıdık yoksa zor birkaç ay bekletirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paketini kapatamazlar. Eski kontratsiz fiyattan devam edersin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar