dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 tabii ki fayda etmedi, gözüm ışığın üstünde, kullanmıyorken sorun yok, kullandığım anda kesiliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 başka slotları başka kabloyu ve başka laptop vs getirip deneyebilir misin? elbet aklına geldi senin de yine de teklif edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Nasıl bir teknik servisi var lan bunların? Bağlantı koptuğu anda aradım, bağlantım koptu 3 dk once dedim. Tamam efendim ekip yönlendiriyoruz, hatta problem gözüküyor dedi ve telefonu kapattıktan 10 dakika sonra adam geldi kapıya, toplam 10 dakikada falan çözdü gitti. Şok oldum resmen, uydunet beyaz eşya falan satsa hemen alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 bize de pazar gunu sabah gelmislerdi. tabi anladim bunlar uydunet kisvesiyle kahvaltiya cokecek, hemen gidin burdan yemezler dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 duzgun hizmet veren sayili sirketlerdendir turksat araplar izin verse butun ulke hizmet alirdi ama yemedi tabi bizimkilerin kasesi sıcak para akisi durursa s2 tutarlar cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 sabonis said: Stream medium izleyememek baya saçma. 4 ay mı ne oldu benim, sadece 1 veya 2 gün stream izleyemedim source'da, onlarda da yurtdışı komple bok olmuştu. Ondan. Arıza var diye çağırmanız lazım, ya gelip apartmandaki kutuya ayar çekecekler ya da sokakta apartmanın bağlı olduğu kutuya. aha nazar değdirdiniz lan. şunu yazdıkm, şu anda stream falan izlenemiyor twitch. gg ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 ttnet de aynı,twitch açim dedim donuyo,youtube da 1080p akıyo anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 benim de hızlanmış. 80-90 ping alıyordum ortalama. şimdi 50-60 olmuş dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 en sonunda çözüldü ya . en son aradığımda telefondaki kız arıza kaydı bıraktırmamıştı sdf sorun görünmüyor diyerek. bugün şansa bakkala giderken gördüm servis gelmiş birisinin tv yayını kötü diye adama dedim benim de net kötü gelip bakmıyolar "o farklı birim" dedi. ama yarım saat sonra eve geldi "kutuda sorun vardı hallettim sizin nette düzelmiştir" dedi. hiç umudum olmadan bi baktım ki düzelmiş la cidden.aylardır bişi yok yea diyenlerden sonra en sonunda birisi çözdü. eve yeni net bağlatmış çocuklar gibi mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 nitro aldım 40mbit görüyorum en fazla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 wifi'de bağlantı sorunu filan yaşıyorum sürekli.wifi dağıtmak için, şu ürünü kullansam işe yarar mı? http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_a%C4%B1rt%C4%B1es-a%C4%B1r-4310-150-mbps-1-port-kablosuz-modem-router-1060582.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=Cj0KEQiAzZHEBRD0ivi9_pDzgYMBEiQAtvxt-CXY8fLCJiQc7E3rDQGNbh2kvLxuOTKgh8wmWkCAlCkaAili8P8HAQ kablo modeme ethernet ile bağlayıp, wifi'yi bundan kullanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 işe yaramaktan kastın range vs ise bununla çok verim alamazsın. bende vardı 2 odadan itibaren çekemiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 evet modemden daha güçlü değildir yani amaç oysa. ama modemden kabloyla 10 metre uzakta başka yere koyup, oradan içerideki odalara wifi verecem diyorsan, o olur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 modemin wifi'si dandik diye düşünüyorum.bağlantım kopuyor sık sık, üstüne ping artışları filan oluyor.onu engellese yeter, zaten modeme çok uzakta değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Kabloyla dene bi modemi ilk baglanti kopma olayi devam edecek mi bakmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 TTnet'ten tek memnun kalan şanslı adam benim herhalde oturduğum evlerin hepsi işlek ve kalabalık caddelerde olmasına rağmen TTnet'ten tek bir şikayetim olmadı. 10 sene boyunca kullandım. Adamlar zamanında 8 mbit'e kadar akn'li tarifeleri getirdiğinde her ay akn aşmama rağmen hızım düşmedi. Milletin hızı akn dolar dolmaz düşerken benim ki hep sabit kaldı. Bir kere bağlantı sorunum olmadı. İnternet gitmedi, yavaşlamadı. Ama uydunet 2-3 ayda bir de olsa kesinti oluyor. altyapı çalışmasıydı vs diyerek geçiştiriyorlar. Daha dün 2 saat internet gitti. Yıl olmuş 2017 2 saat internet gitmesi ne demektir ya. Elim ayağıma dolandı resmen. Bilgisayarla işim olmadığı halde tribe girdim internetim yok diye. AKN devreye girince de rezalet bir hal alıyor uydunet. AKN dolunca kesinlikle kullanılmaz. Modemler de görüp görebileceğiniz en dandik modemler. Wifi çekim kalitesi 10 metre mesafeden bozuluyor, çekim kalitesi 1 dişe düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 first world problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 elimde 2 tane modem var uydunet, docsis 3 artik bedava modem veriyo turksat da yine de ihtiyaci olan varsa vereyim. wireless degil ikisi de biri motorola sb6230 sanirim digeri netmaster cbc382d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 doğum günüm diye nitro hediye etmiş uydunet canım benim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 arkadaşlar 80 TL'lik 100mb paket kullanan var mı, Sorularım var 1- 100mb'e kadar diyor kaçla indiriyoruz? 2- upload hızı ne? 3- pingler nasıl? AKN'siz paket var mı Türktelekom'daki gibi geçmeyi düşünüyorum ben telekomdaki aknsiz paket kullanıyoru zor olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 95+ alıyorum ben. upload da 3,60 falan. pinglerde sıkıntı yok. gece işlemeyen zımbırtıyı kullanıyorum akn sorun olmuyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Çankaya Uydunet 40-50 ms CS GO'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 cevaplar için teşekkürler, geçmeye net karar verdim. bu ay geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 ben de çankaya'dayım cs go'da ping 50 civarı.izmir'de superonline fiber ile 80-90 oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 bende çankayadayım cs go da ping 50 olunca lambada klibindeki zenci çocuk gibi mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar