bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Kapıda sinyal full, eve giriyor, merdiven altından geçiyor ve tv nin arkasındaki duvardan çıkıyor. Çıkışta sinyal 20% imiş. Aradaki bölümde bir bokluk var diyor ama o bölüm alçıpan duvarla kapalı. Anlattığından bunu anladım ama hepsi o kadar vasıfsız ki bambaşka bir şey de olabilir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Kablonun içindeki sinyal kapalı yerden geçince neden azalsın wireless gibi =) Metrajdan olabilir o kayıp belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 dreagloth said: Kablonun içindeki sinyal kapalı yerden geçince neden azalsın wireless gibi =) Metrajdan olabilir o kayıp belki. metrajdan olamaz ya o kablo kaç metre geliyor zaten daireye kadar. dairenin içinde 3 metre fazla gitti diye mi patlayacak? mantıksız yani. duvarın içinden geçerken içerde bi yerde boku yemiştir kablo. değişmesi gerekir onun için de duvarı kırmaları gerekir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Hmm kapıda fulmüş, evet su kaçmıştır içine o zaman kablonun ya da böcek kemirmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 taahüt yenilemem gerekiyor fakat http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40220920 şu olay kafamı iyice karıştırdı. Şimcik bende uyku yok servisi zaten var ödüyorum çatur çutur. 1 senelik de taahütü devam ediyor. Bu servis gelince heybeye mi ödemiş olacağım acaba... İkincisi de 50 mbps 150 gb akn ile taahüt veririm de btk akk miktarları ile oynarsa bunlar sözleşmeniz var 150 gb akn kullanacaksınız diyip arttırıma gitmezlerse vs vs. ne halt yesem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 sana onun yerine hız verirler bence gelirse bu uygulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Caddebostan tarafında kullanan var mı? Superonline'a verdiğimiz ADSL taahhütü Aralık ayında bitiyor. Yaklaşık 4 yıldır falan kullanıyoruz şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı. 16 mbit veriyorlar herhangi bir yavaşlama sorunu ile de karşılaşmadık. Apartmanda Türk Telekom'un fiber altyapısı da var. 80 küsüre kadar fiber verebileceklerini söylüyorlar. Vodafone'da da sorgulama yapınca aynı şeyi söylüyorlar. Superonline'a VDSL'i sorunca ise adrese kayıtlı tanım olmadığından altyapıyı hizmeti olmadığını söylüyorlar. 24 veya 35 mbit'lik VDSL verebilirlerse sorunsuzluğundan dolayı devam edebiliriz. Eskiden evde kablo tv olduğundan şimdi Uydunet'i de cazip kampanyalarından dolayı değerlendirmeye aldık. Digiturk'ü de iptal edip Teledünya'ya geçiş yaparsak fena olmayabilir gibi görünüyor. Uydunet'ten memnun musunuz? Mesela kesinti veya ara ara kopma sorunları var mı? Bide YouTube'da bandwidth throttling'e başlamışlar, VPN ile geçiliyormuş ama hep yaşanıyorsa uğraşması da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Caddebostan sorusu için uplıyorum bana da bilgi gerekiyor. Caddebostan'da kullanıp abv böyle şirketin falan diyen veya problemsiz falan olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Ben bayramda arayıp işlemleri yaptırdım, perşembe gelip kuracaklar, ilk 3 ay bizden şeysiyle geçtim bu arada, maltepe lokasyon, umarım iyidir diyorum içimden ama bir yandan ttnetten daha kötü de olamaz ki arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 2 yıldır kullanıyorum kablonet 25mbs/75akk. Binaya ilan asmış turksat fiber altyapı geldi binanıza diye. Görünürde herhangi bir altyapı yok ama :D Bitti bizim de tahahhüt napsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 samaella said: 2 yıldır kullanıyorum kablonet 25mbs/75akk. Binaya ilan asmış turksat fiber altyapı geldi binanıza diye. Görünürde herhangi bir altyapı yok ama :D Bitti bizim de tahahhüt napsam bilemedim. şurdaki muhabbetten bahsediyorsan turksat değil onu asan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 kablonet olan yerde kablonet kullanılır. TTNET'in o fiber dediği mahalledeki kutuya kadar fiber, mahalleden eve eski sistem. Zaten kablonet'in verdiği internet ayarında internet veriyolar. Canım kablonet <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Uydunetsiz mahalleye taşındım ağlamak istiyorum. Uydunet modemi+teledünya kutusu+ isteyene ocağa kadar 42 liraya 25 mbit 50gb akk'li pakedimi devredebilirim Trnetin abv btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ben siz uydunetçilere birkaç soru sormak istiyorum. 4.Levent'te oturuyorum, mayıs ayında geçtim uydunete. Eskiden Ataköy'de kullanıyordum(Kablonet 2002 zamanlarından). İlk başta ping anlamında ve hız anlamında gayet memnundum. Docsis 50/4 kullanıyorum. Son dönemde anlamsız yavaşlamalar yaşıyorum. Video bufferlamada 1mbit hissiyatı, oyunlarda ve discord'da yüksek ping gibi. Command Prompt üzerinden kendi dns'im olan 208.67.220.220'ye ping attığımda yine sorunsuz bir 50-60 bandı alıyorum. Ama google dns 8.8.4.4'e yolladığımda 180'leri görüyorum. Speedtest üzerinden Amsterdam ve Berlin'e ping attığımda 80-90 arası pingler alıyorum sıkıntı yaşamıyorum. Türkiyede 8-10 arası alıyorum. Speedtest'e göre hız, pingler falan çok normal. Bilgisayarı temiz kullanırım, trojan vesaire arkada neler var neler yok biliyorum. Benzer bir problem yaşayan var mı merak ettim. Çünkü Superonline fiber altyapısı yoktu, geldikten sonra yaşamaya başladım gibi kocakarı düşünceleri içersine giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 World of Warcraft'tayken in-game ciddi takılma yaşıyorum. Chat serverı veya discordda veya herhangi bir internet sitesini açarken bir sıkıntı yok ama, onlar gayet normal. Oyun bir anda yavaşlıyor, 0.25x ile akıyor sonra tamamen duruyor. 15 sn sonunda 20x ile kayıp anları bana gösteriyor sonra da ölmüş oluyorum zaten. Prime time'da gerçekleşiyor genelde bu olay. Macintosh ile DHCP renew yaptığımda durma süresi azalıyor. PC ile ipconfig /renew ve /flushdns ile biraz rahatlıyor ama devamlı böyle olması sıkıntılı. devamlı konsola dönmek saçma. Servisi aradığımda tabii ki bir sorun göremiyorlar, servis gelse o da bulamaz haliyle. Ne yapsam bilemedim, help pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 @unk Youtube falan throttle'lanıyor hep uydunette, VPN kullanacan, çatır çatır çalışacak. 80-90 Berlin'e Amsterdam'a falan hep fazla, bir sıkıntılar var, IP değiştirtmeyi dene müşteri hizmetlerinden. @Coldwind WoW'un yoğun olduğu dönemlerde prime time'da her zaman feci congestion oluyor. Tunneling programı kullanmayı dene Wtfast tarzı, düzelecektir. Wtfast'la 60, Wtfast'sız 200 ping'le oynadığım çok dönem oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 bugun baslayan bir sorunum var. vpn le hersey roket hizinda aciliyor. vpn siz cakiliyor alet. dns hatalari falan aliyorum. bir halt mi yediler bunlar? 2 gundur internetim asagidaki sinyal yukselticinin kizarmasi yuzunden yoktu. adsl den giriyordum. bugun geri kablonet kullanmaya baslayayim dedim, bu sefer de bu cikti basima. su anda PIA ile her yere deli gibi hizli giriyorum. ama kapattigim saniye baglanti yamuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Bugün gittim uydunete basvurdum. Son postlari gorunce iyi mi ettim kotu mu ettim karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Borlach said: Bugün gittim uydunete basvurdum. Son postlari gorunce iyi mi ettim kotu mu ettim karar veremedim. Yok baya nadir oluyor sıkıntı. Ve hızlı çözüyorlar genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Neyse yarin gelip bagliycaklar. 1 haftalik cayma suresi var, beğenmezsem cayarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Namessar said: bugun baslayan bir sorunum var. vpn le hersey roket hizinda aciliyor. vpn siz cakiliyor alet. dns hatalari falan aliyorum. bir halt mi yediler bunlar? 2 gundur internetim asagidaki sinyal yukselticinin kizarmasi yuzunden yoktu. adsl den giriyordum. bugun geri kablonet kullanmaya baslayayim dedim, bu sefer de bu cikti basima. su anda PIA ile her yere deli gibi hizli giriyorum. ama kapattigim saniye baglanti yamuluyor. aradın mı adamları, ne dediler? 2 kere aradım ben meşgul çaldı ikisinde de. eeh dedim vpn ile takılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 cayma süresini değerlendirmek için kötü bir hafta, bir süredir sorun var, ama bundan önce aylarca tık demedi. ttnet her pazar gidiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 bende de dns problemi var. vpnle takiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 bu arada vpn'e gerek yok düzgün dns ile de çalışıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 sabonis said: Namessar said: bugun baslayan bir sorunum var. vpn le hersey roket hizinda aciliyor. vpn siz cakiliyor alet. dns hatalari falan aliyorum. bir halt mi yediler bunlar? 2 gundur internetim asagidaki sinyal yukselticinin kizarmasi yuzunden yoktu. adsl den giriyordum. bugun geri kablonet kullanmaya baslayayim dedim, bu sefer de bu cikti basima. su anda PIA ile her yere deli gibi hizli giriyorum. ama kapattigim saniye baglanti yamuluyor. aradın mı adamları, ne dediler? 2 kere aradım ben meşgul çaldı ikisinde de. eeh dedim vpn ile takılıyorum :D Bu müşteri hizmetlerinin bir saçmalığı belirli bir bölgeden gelen telefonları otomatik meşgule atabiliyorlar. VoIP yazılımla telefon edince açılıyor öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar