Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Kaynak olarak Zaytung gercekten daha guvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 SuperCandalf said: Galatasaray transferlerini çok büyük saygınlıkla falan yapıyor diyen arkadaşlar vardı tartışma büyümesin diye cevap vermemiştim. Onlara hitaben bir haber daha çıktı. Buyrun bunu nerden kıvıracaksınız bakalım. milliyet cnms ya verecek cevabı olmadığından değil de uzamasın diye cevap vermemiş dsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Abi... Gece 4te bir hevesle AHANDA diyerek hiç üstteki mesajları okumadan direk copy paste yapmış, bu kadar nefis denk gelir adassdf, kendi kendine kubat damage çekmiş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bu kadar yıldır hiç mi adam akıllanmaz biraz kendine çeki düzen vermez mi yahu. hazmedemediğinde su iç yavru kuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 @SuperCandalf gaza gelme be abi boşver relax takıl kafan göre ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Ahahah çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 said: Gaziantepsporlu 91 doğumlu sağ bek Cenk Güvenç'in Atletico Madrid ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı duyumu var, şaşırdım açıkçası. Almanya'dan gelmişti Gaziantepspor'a ve U18 ve U19'larda oynuyordu ama 2 yıldır Süper Lig'de oynamışlığı yok. devrim çetin yazmış, garip cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 atletico madrid ispanya ligindeki yabancı kuralını yanlış anlamış olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 3müydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 süper. modric ve bale gidici. allah sizin belanızı fena verecek... Redknapp gitti diye pek kalmak istemiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 hangi takımı tutsan beli doğrulmuyo, sonra bi de gelip bana laf edersin. laurent blanc gelebilir deniyo bu arada spurs'ün başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 redknapp nereye gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 avb gelcek diyolardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 fizban said: atletico madrid ispanya ligindeki yabancı kuralını yanlış anlamış olabilir mi ? nihat dava acip kazanmisti galiba zamaninda. turkler eu statusunde oynuyor ispanyada. degismedi ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 guernica said: avb gelcek diyolardı? yalan haber çıktı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Kaspar said: hangi takımı tutsan beli doğrulmuyo, sonra bi de gelip bana laf edersin. laurent blanc gelebilir deniyo bu arada spurs'ün başına.adam bizim hali saha takimina sadece profesyonel olarak bagli allahtan, manevi bir bag olussa nolacak bize :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Masquerade said: nihat dava acip kazanmisti galiba zamaninda. turkler eu statusunde oynuyor ispanyada. degismedi ise.iste yanlis anlamislar, minimum x turk oynamali diye dusunuyorlar. cocuk at.mad. b ye gitmis bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Hasan Ali Kaldırım >> Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 fizban said: Kaspar said: hangi takımı tutsan beli doğrulmuyo, sonra bi de gelip bana laf edersin. laurent blanc gelebilir deniyo bu arada spurs'ün başına.adam bizim hali saha takimina sadece profesyonel olarak bagli allahtan, manevi bir bag olussa nolacak bize :( katılıyorum. sadece profesyonel bir bağımız var. ayrıca giroud -> Arsenal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 lille alıcak diyolardı onu da. arsenal vazgeçemedi şu fransada 1 sezonluk patlayan adamları transfer etme alışkanlığından. chamakh, gervinho patladı hep elinde wengerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ben de anlam veremiyorum açıkçası arsenal'in elde patlayan forvet transferi furyasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ortada bir van persie gerçeği var yapacak birşey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Van Persie'nin gidişi kesin gibi ama, Giroud rahatlıkla as forvet olur bu durumda ve kısa sürede adapte olursa kalıcı olabilecek bir tip Gerçi Van Persie'nin yarısı olamaz ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 geçen persienin attığı 30 golü izledim, walcott balon diyordum, adamın zilyon asisti varmış lan. song da bildiğin fabregas oldu arsenalde. fena salıyor. ama arsealin tüm maçlarında mutlak 1 ortasaha ve 1 kanat sallanıyor. persienin kararı zor hakikaten, gitse bir türlü kalsa bir türlü. Bosingwa da şampiyonlar ligi kupa çirkefliği yüzünden gönderiliyor bence. adam nasıl bir çingenmiş abi geçti en öne tery ile lamparda kupa kaldırtmadı ya yanında bi çirkef daha vardı da unuttum onu. chelsea-manu-mancity ile diğerleri arasında gerçekten baya futbolcu kalitesi farkı var. arsenal yine 3. lüğü zorlayacak seneye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Arsenal'in sorunu yıllardır bebeleri oynatması gibi gösteriliyor fakat bir numaralı sorun giden/gelen dengesi. Nasri/Gervinho Fabregas/Arteta vb. Van Persie/Giroud da bu örneği güzel temsil edecektir, Giroud iyi bir sezon geçirdi fakat resmen 4-3-3'ün en ideal forvetiydi Van Persie. Bir diğer konu ise Hollandalı oyuncuların Euro 2012 ile birlikte piyasası bir nebze düştü, EPL'de tonla gol atmış herif 3 maçtaki sistemsizlik nedeniyle fiyatını düşürdü transfermarktta. Arsenal talep ettiği ücreti verecek klüp bulamaz. Van Persie'nin kafasında biraz gitmek olsa da Fabregas ve Nasri kadar da bırakın beni diye ağlamaz muhtemelen ve kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar