Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 Yazı Transfer Sezonu


Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

Sezon sona erdi ve hemen dedikodular başladı.

Burak Yılmaz'ın Lazio veya Galatasaray'dan birine gideceği konuşuluyor.

Amrabat için Galatasaray ve Fenerbahçe çekişmesinden bahsedildi(Fanatik kaynak, ne kadar doğru tartışılır tabi :)).

Hasan Ali Kaldırım, piyasada adı sık geçen isimlerden.

Melo için Juventus ile pazarlıklar sürüyor.

Beşiktaş Fernandes'i iyi bir bedele bırakacağını söyledi. Bence hem Galatasaray'a hem Fenerbahçe'ye iyi yarar sağlayabilir.

Eneramo Trabzonspor'a gidecekmiş.

Erman Kılıç Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyledi.

Gençlerbirliği'nden Soner transfer piyasasında gözde isimlerden biri olacağa benziyor.

Emre Belözoğlu'nun akıbeti belli değil. Atletico Madrid ile adı anılıyor.

Culio ve Stancu yeni sezonda Galatasaray'da düşünülmüyor.

Beşiktaş yeni teknik direktör arayışında.

Van Persie'ye çok fazla talip var bakalım ne olacak.

Hazard da sanırım City yolunu tutacak.

vs. vs..

Haydin kaptırın. Bakalım bu sezon kaç yüz tane yalan haber okuyacağız. Daha şimdiden Galatasaray ile Kaka anılıyor lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GS için Lass Diarra, Hamit, Ozan İpek ve Soldado söylentileri var. Kalou ve Burak için de medya pohpohu var gibi gözüküyor.

Yine GS'den Stancu, Riera, Kazım ve Baros'un ayrılacağı belirtiliyor. Baros'un milli maçlar sonrası değeri arttırılarak satılması planlanıyor vb deniyor. Culio kesin değil ama o da pek düşünülmüyor, Pino kalıcı gibi.

Emre Belözoğlu Atletico yolcusu diyorlar.

Nuri Şahin için Milan devrede.

Neymar - Real Madrid dedikoduları yine pörtledi.

Liverpool'un hayallerini Pep Guardiola süslüyormuş. Eh, benimkileri de Megan Fox süslüyor, olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soner'i Fener aldı. İlhan Cavcav söylemiş para+oyuncu karşılığında Fener'e verdik diye. 2.5 milyon euro'ydu yanılmıyorsam, oyuncu da belli değil ama söylentilere göre A2 kalecisi Ertuğrul deniyor.

Liverpool'la da Martinez anlaşacak tahminen, Pep'i getirmez aklı başında büyük takım çünkü kısa sürede hayvan gibi kupa kazanmış olabilir ama arkasında sıfır destek ile büyük liglerde büyük rekabetlere girmedi hiç bir zaman. Üstüne üstlük harika bir TD başarısı da göstermedi bu dönemde,

City'de falan başarılı olabilir, ayrı konu ama Liverpool'da veya benzeri kulüplerde 6 ay bile kalamaz, AVB gibi kovulur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bas dost iyi adam gibi gozukuyo, heerenveen'i baya sirtladi bu sezon. gerci milli takima cagirilmadi. oyle asiri bi beklenti yok adamdan.
hollanda ligi ve ozellikle heerenveen'den cikan adam belli olmaz. nistelrooy, huntelaar falan da oralardan yolu gecmis adamlar. ama ote yandan afonso alves de var agir balon olarak.
gelirse flas transfer olmaz da, is yapabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

DarKRideR said:

united hırs yapmış bildiğin, ama halen adam gibi bir orta saha transferi yok. Hatta transferleri lazım direk ...

Oscar De Marcos iyidir de daha yaratıcı bir adam şart,


kagawa gidicek united'a.


kagawa o eksikliği kapatamaz ki, forvet arkası oynayan bir adam ki daha geriye monte edildiğinde belki de hiçbir zaman tam performans sağlayamayacak. Orta sahayı düşünerek yaptıysa Sir Alex vardır bir bildiği diyeceğiz çünkü defalarca bir araya gelip konuşmuşlar ikisi birlikte,

United'in hücum hattı şuan bile harika düzeyde ki Kagawa'nin monte edilmesi resmen kusursuz gibi birşey yapacak. Oscar De Marcos'un da alınacağını var sayarsak Kagawa'nın geriye montesi, bilmiyorum ya karıştı zaten yazdığım şeyde sadfdsfds

Gerçek mevkiisi orta saha olan çok iyi ve zeki bir adam alınması gerekiyor. Sneijder ve Modric isimleri hep geçiyordu ama ikisi de olmayacak çok büyük ihtimal :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Abi elmander de flaş transfer değildi


Elmander'in flaş transfer olmamasının tek sebebi ülkedeki futbol cehaletidir, basındaki falan ... Adamı bilen gayette heyecanlanmıştı. Çok kötü bir dönem geçirmişti sadece ve ismi pek duyulmuyordu. Bundan faydalanıp harika kaptı GS,

Kişisel olarak 2008 yılından beri hayranım ben Elmander'e, FM'de bile sürekli transfer ettiğim adamların başında geliyordu vs. vs.

Hollanda liginden adam almak cidden kumar ya, hani gidip 6-7 ay sakat olarak yatmış isimli bir adamı 20M vererek almak daha mantıklı geliyor benim gözümde asdfasd Çok saçma sapan bir lig ve gerçekten uzun süreli takip gerektiyor. Suarez'in 2.5 yıl sonunda transfer edilmesinin sebebi de biraz buydu. Luuk De Jong var mesela ama halen Liverpool dışında talibi yok, onların da talipliği söylenti düzeyinde.

Hollanda'da 20-30 gol atan adam cidden ne bilim, büyük ayrıcalığı yok ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Golcü olmayan adamı golcü diye lanse edersen tabii flaş transfer olmaz abi, herifin olayı tamamen defansif forvet üzerine kurulu, hatta forvet arkası ve kanatlarda oynuyordu çoğu zaman Bolton'da, forveti sadece Toulouse'da oynadı.

Hani özellikle takip ettiğim bir adamdı yıllardır Elmander, çok seviyorum kendisini ve Türkiye'ye gelmiş olması beni çok heyecanlandırmıştı. Az çok kendisini bilen adamların da heyecanlandığına eminim. Basın her forveti golcü diye tanıtıyor takıma, her forvetin birincil görevi gol atmak değildir ama
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...