ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hayır alakası yok. oyunu oynayan insanların (diyelim 100k insan oynuyor) en az %10 15'inin değerlendirmesini bir şekilde alırsan ona güvenirim. bir avuç nerd oyuna ilk gün giremedi diye düşük puan veriyor. sen de o puan üzerinden oyunu yargılıyorsan sıkıntı sende. oyun serveriyle bölünmez bir bütün değil ki. ayıla bayıla oynadığın skyrim ilk çıktığı zaman bir sürü sorun vardı. patch çıkarta çıkarta düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 HİÇBİR zaman oyuncuların %10-15'inin skor verdiği bir oyun bulamazsın. 2 milyon satan oyunun 2000 rating'i var. sen buraya %10-15'in verdiği skor bul getir, sana hak vereceğim. getiremezsen haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 İnsanlar oyuna girebilmeye başladığına göre artar o puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bir oyunu kötülemek için tek veri ezik trollerin ve dc yedi diye nerd rage'den kuduranların verdiği oylarsa o oyun çok iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bir oyunu kotulemek icin harcanan zamana yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Parayi verdik artik, bir 10 sene sonra diablo 4 cikinca lan 3 cok dandikti bunu almiyim demem heralde. 10 uzerinden 3.3 bence kotu serverlarin 100de 30 kapasite ile calistiklarinin bir gostergesi dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 _Spartacus_ said: Bir oyunu kötülemek için tek veri ezik trollerin ve dc yedi diye nerd rage'den kuduranların verdiği oylarsa o oyun çok iyidir :D e okumadığınız belli hiçbirini, server failleri haricinde de tonla yazı var. bir kısmı benim beta için yazdıklarım, bir kısmı oyunun geri kalanıyla alakalı. yarın alacaktım da şimdi düşünüyorum heh, şuradaki 3-5 arkadaş oyun üç günde bitince bırakırsa patlar 110 lira lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Yazıları yazanaların ve oyuna 1 puanı basanların oyunu oynamadığı belli, argümanları da 3 yıl öncesinden kalma. Yani şunun için konu açman bile şu forumda seni ciddiye alan 2-3 kişi kaldıysa onların da ciddiye almamsını sağlamıştır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Abi oyun 3 günde bitecekti zaten. Diablo bu, ne bekliyordun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 o mantıkla herkes öyle spartacus, metacritic'te gezer bakarsın. Sam said: yarın alacaktım da şimdi düşünüyorum heh, şuradaki 3-5 arkadaş oyun üç günde bitince bırakırsa patlar 110 lira lol. yani online tanıdıklarla oynamak için alacağım zaten, yarın ben oyunu yükleyene kadar bitirip bırakırlarsa ne anladım ben o işten heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ama senin dediğin 3 günde bitmesini beklemeyen biri için geçerli. 3 günde biteceğini bilen adam niye bıraksın. Ha bırakırsa 3 günde bittiği için değil, beğenmediği veya başka birşeyden dolayı bırakır ki, o zaman oyun 100 ay da sürse farketmez:)... Güzelliği zaten item lootlayıp daha zorluk seviyesinde arkadaşlarla iyi vakit geçirmek. Oyunlara fazla beklenti yüklüyoruz. MMO değil birşey değil. Çıtır çerezlik güzel bir oyun işte Diablo. Ama istediğimiz de zaten bu değil miydi. Amaçsız amaçsız hack&slash... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bu topicten anladığımız şey, swtor çok mükemmel bir oyun, çünkü user score'u düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 "Act 1'i 1 saatin altında bitir" achisi varken, "oyun 3 günde bitti ühühühühü" argümanı baya komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 wat? neyse tekrar izah edeyim: oyunun 'bitmesi' sorun değil, bitince hemen bırakırsa insanlar sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Sotto said: Ama senin dediğin 3 günde bitmesini beklemeyen biri için geçerli. 3 günde biteceğini bilen adam niye bıraksın. Ha bırakırsa 3 günde bittiği için değil, beğenmediği veya başka birşeyden dolayı bırakır ki, o zaman oyun 100 ay da sürse farketmez:)... Güzelliği zaten item lootlayıp daha zorluk seviyesinde arkadaşlarla iyi vakit geçirmek. Oyunlara fazla beklenti yüklüyoruz. MMO değil birşey değil. Çıtır çerezlik güzel bir oyun işte Diablo. Ama istediğimiz de zaten bu değil miydi. Amaçsız amaçsız hack&slash... Yani aynen şudur işte. Milletin yorumları okuyunca afallıyorum ben mi başka oyun oynadım diablo diye. Bundan önce de bu oyun böyleydi şimdi de böyle. Keşke şu şu olsaydı ek olarak diyenleri anlarım da öyle bir yorum yapılıyor ki sanki adamlar oyunun tarzını bozup milleti yüz üstü bıraktı. İlginç. Ayrıca Metacritic'teki puanlara bakıyoruz: olumsuzların nerdeyse hepsi 0 vermiş, olumluların nerdeyse hepsi 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Bone said: bu topicten anladığımız şey, swtor çok mükemmel bir oyun, çünkü user score'u düşük. ahah aynen bu hani bir kişi çıkıp da trollenmek yerine "e sam o zaman mass effect 3ün, swtorun vs fok gibi oyunlar olduğunu kabul ediyorsun" dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 e desin de kendi kuyusunu kazsın, çatır çatır eleştirdim çünkü ikisini de lol. hala eleştiriyorum. o tuzağa düşecek birini bekledim bütün gün. ha bu arada User Score 3.5 out of 10 Generally unfavorable based on 1472 Ratings swtor: User Score 5.7 out of 10 Mixed or average reviews based on 1879 Ratings me3: User Score 3.9 out of 10 Generally unfavorable based on 3011 Ratings bw'yi bile sağdan solladılar lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 he o yüzden yerden yere vurdun 2 puanlık eleştirmekle burda yapmaya çalıştığın bir değil yemezler samcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 valla yazdıklarım zaten ortada duruyor ama hafızaları tazeleyelim, previously on sam: - swtor'u wz için aldım ama huttball gibi efsane kötü, tarihin en kötüsü wz var, wz seçilemiyor, bracket yok, crossserver yok, vs vs, kısacası oyunun sp içerik hariç herşeyini eleştirdim ki viktor ban yedi aynı eleştirileri yüzünden lol - me3'ün sonuyla ilgili hala img atıyorum heh - d3'ün betasıyla ilgili yazdıklarım "ya bu beta, gerçeğinde hepsi düzelir" diye dikkate alınmadı, aynısının tıpkısını user review'larda görüyorum çeşitli sitelerde, en çok approval alan eleştiriler. tesadüf mü? he ya! yerden yere vururken hoşuma giden kısmı da var zaten, buradaki 7'den 70'e gaza gelen arkadaşlara kandım diyerek 110 lira gibi hiçbir oyuna vermediğim parayı vereceğim bugün bir oyuna. "YA SEV YA TERKET" mantığıyla yaklaşmayacağım yine de, oyunumu şarap eşliğinde, şarabımı peynir eşliğinde severim. burayı da güncellerim, çünkü tarihin en kötü sp launch'u bunu hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 kısa sürmesi daha iyi ya. zaten günde 2-3 saat maksimum oynayabilirim bu şekilde 1 hafta sürer bitirmem. her karakteri oynayacağım sırayla ve zorluk seviyelerini fln da düşününce 1-2 ay kafadan gideri var bana. her sene bi kere yükler yine oynarız sonrasında d2 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 artik anladim sam in ne oldugunu :( sorry mate http://img856.imageshack.us/img856/3720/3656886.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 oyunu ilk seviyede 12 saat, 29dk da bitirmişler. hatta: 8,368 Lifetime Kills, 412 Elite Kills and 168,481 gold as a Barbarianmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 valla 231113413 kişiden 231112312 si 3.0 verse bile oyun güzel, bu sadece 231113412 kişinin oyun zevkkinin bu yönde olmadığının veya liseli olduklarını gösterir :p. yani her zmaan o bok attığın tüketici kesimin verdiği notlar onlar sam, takılmaya gerek yok =) drm olması, yavaş olması, serverların tıkanmasının oyunla değil firmayla alakası var. Oyunun güzelliğini etkilemez, sadece senin oyun tecrübeni etkiler o kadar. az sabredersin 10 gün sonra alırsın, tadından yenmez oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ya bana ad hominem yaparak nereye kadar, şurada "bunlar bindirilmiş kıtalar" diyen herkes geçmişinde "user score best score" edebiyatı yapmış insanlar. bir daha score bombing yapıldığında, siz sahiplendiğinizde bunlar çıkar meydana tek tek. (:P) drm'si, sunucusu 1.0 direkt zaten, 3.7 değil heh. 1.0 veren review'ları değil, esas 5.0-7.5 aralığındaki yazıları okumak lazım. orada esas sorunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Oyun güzel login sohbetleri saymazsak birde kısa geldi bana birazda o evil havası yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar