BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 şöyle yapmadığından olmuyor; önce chate bişe yazar gibi entera basıyosun sonra shift sol click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sabonis said: Viper_ said: arkadaşlar satılan malın ne oldugunu goremioruz ya normalde. satıldıktan sonra completed bölümünde goldun ustune chatte shift sol click yaparsanız o itemi linkleyebiliyoruz. ben bazen ne sattım, nerden geldi bu para diye merak ettiğim ve de cozumunu yeni buldugum için paylaşmak istedim. bu bende olmuyor? var mı yapabilen :D gold resminin üzerine tıklaman gerekiyor. gold sayısına değil yani yanındaki gold resmine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Caladorn said: vay arkadaş millete neler düşmüş, 5 gündür siegebreaker farmlıyorum, alttaki gibi şeyler düşüyor hep. hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Caladorn said: vay arkadaş millete neler düşmüş, 5 gündür siegebreaker farmlıyorum, alttaki gibi şeyler düşüyor hep. AHAUIADKDHAADKDUHLASJDJKLA çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bunlar var elimde shoulder,mojo,bow ve staff ah de. Staffı 6m den başlattım 10m buyout. Satılmazsa 6m üzerinden %15 çıkarıp verebilirim kanımca o civarlarda benzer stafflar bir de reduce level falan nanesinden dolayı değerli sanırsam. Mojo 120k şu anda eminim aşırı uygun ama ah nin sadece damageli itemları arama konusunda hala eksik olmasından dolayı satılmıyor nedense bir türlü. İsteyen arasın bulsun kaçırmasın dfg Amuletin benzerleri milyonlarda ama bilemedim str vermiyor ama daha yüksek vit veren görmedim listede. Tekliflere açığım kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 o staff imba yada ben noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Predator said: Bunlar var elimde shoulder,mojo,bow ve staff ah de. Staffı 6m den başlattım 10m buyout. Satılmazsa 6m üzerinden %15 çıkarıp verebilirim kanımca o civarlarda benzer stafflar bir de reduce level falan nanesinden dolayı değerli sanırsam. Mojo 120k şu anda eminim aşırı uygun ama ah nin sadece damageli itemları arama konusunda hala eksik olmasından dolayı satılmıyor nedense bir türlü. İsteyen arasın bulsun kaçırmasın dfg Amuletin benzerleri milyonlarda ama bilemedim str vermiyor ama daha yüksek vit veren görmedim listede. Tekliflere açığım kısacası ciddi ciddi bir sıkıntı var nereden geldi o staff? 20k param var seve seve alırım verirsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 20k mı asfdghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bombilo said: sagolsun blizz 2m param ahde kaldı :) gecikmeli olarak geliyor diyolar? blizz beklettiği goldları repoda değerlendiriyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 abi öyle mojolar fln cıkınca salvage yapıyorum ben ne veriyorki o işe yarıcak ve 120k edicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Viper_ said: sabonis said: Viper_ said: arkadaşlar satılan malın ne oldugunu goremioruz ya normalde. satıldıktan sonra completed bölümünde goldun ustune chatte shift sol click yaparsanız o itemi linkleyebiliyoruz. ben bazen ne sattım, nerden geldi bu para diye merak ettiğim ve de cozumunu yeni buldugum için paylaşmak istedim. bu bende olmuyor? var mı yapabilen :D gold resminin üzerine tıklaman gerekiyor. gold sayısına değil yani yanındaki gold resmine. ha ben eskilere bakmaya çalışıyordum, yeni gelenlerde oluyormuş bu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 aslında unique item id var her eşyada, AH'taki bitmiş satışların listesinden bile tıklanıp item bilgisine ulaşılabilir ama adamların sistem zaten zor ayakta duruyor zorlamak istememişlerdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Alacak olursa anlaşırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ya bana böle bişe lazım ama kaça alabilirim ki? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 BlackRose said: ya bana böle bişe lazım ama kaça alabilirim ki? :p Abi valla AH bak oradaki fiyatlara göre daha ucuza anlaşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 iyi bir wizard offhand ile trade olabilir veya gold:) ahden benzer itemlere bakıp %15 azaltın aşağı yukarı o civar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Caladorn said: vay arkadaş millete neler düşmüş, 5 gündür siegebreaker farmlıyorum, alttaki gibi şeyler düşüyor hep. ahahhah cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 http://i.imgur.com/Wssc9.png ne kadar eder bu shield? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 http://i.imgur.com/vJ8dj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 etmez bisi pek. main stat yok. sadece all resist var. edit: reduced dmg taken da varmis 3% ama ne kadar kafidir, degerlidir bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Eder ya socketlar sayesinde stat için imkan veriyor ve socketlarla alamayacağın özelliklerde var.Eder eder de bakman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ZaugnaKhaldun said: http://i.imgur.com/vJ8dj.jpg aynısının 85 vit 67 all resist %4 reduced damage from melee %15 increased gold find 2 socketlisini satamadım 120kdan , 2 gündür yer işgal ediyor ah'de resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 arkadaşlar 1 M goldu 25 TL ye satıyorum. 10 M goldu 200 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 1m 2.5 lira desen belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Rune Sword 850dps 199 str %15 attack speed %50 wep. dmg 164-358 Fire Dmg. 5m'e AH'da Wizard itemlarıyla takaslayabilirim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar