SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 cetoritto said: fede said: siyaset konuşmak yasak forumda. o zaman konu dışı bölümü komple kaldırılmalı. ki işte o zaman bu forum sadece oyun oynayanların yeri olur-ki bunu isteyen çok kişi olduğundan eminim.- siyaseti hayattan nasıl çıkaracaksın güzel dostum? evden çıkıp yürürken, okula-işe giderken, minibüse-metrobüse binerken, okulda-işte, hayatın her yerinde ve alanında siyaset var. Sen denk gelmemişsindir muhtemelen ama konu dışında bi dönem siyaset yasaktı. Şu anki durumdan daha kötü de değildi siyasetsiz konu dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bir dönem değil, uzunca bir zaman siyaset yasaktı konu dışında. hatta siyaset/din karakedi döneminde tamamen yasaktı. yönetim değişti. bir süre açıldı, sonra millet sapıtıyor diye uzunca bir dönem gene kapandı. son 2-3 senede gene tekrar açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 zaten bu forum oyun oynayanların mekanıydı, dağdan inip gelenler bağdakini kovmaya çalışıyor şimdi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 SeaGle said: Sen denk gelmemişsindir muhtemelen ama konu dışında bi dönem siyaset yasaktı. Şu anki durumdan daha kötü de değildi siyasetsiz konu dışı. 3-4 ay yasak olduğu dönem ölüydü abi konu dışı, nası kötü değildi. konu dışındaki adamlar hiç uğramadıkları bölümlere gelmeye başlamışlardı sıkıntıdan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Sam said: zaten bu forum oyun oynayanların mekanıydı, dağdan inip gelenler bağdakini kovmaya çalışıyor şimdi böyle. Ben böyle diye geldim fakat mesajlarımın yarısını futbol/siyaset oluşturmaya başladı mahalle baskısı yüzünden. Siyaset kaldırılsın harbiden konu dışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Forumu galdiğimizde kafamız siyaset basmıyodu, şimdi basıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 cetoritto said: her zaman ki gibi benim adım üzerinden seninle hiç ilgisi olmayan bir tartışmaya bodoslama dalarak kendine prim yapmaya çalışıyorsun Mithat. şuna baya bir güldüm ben. Paticikte prim yapmak. SEVİN BENİ BENİ SEVİN ONU SEVMEYİN BENİ SEVİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mithat bu söylenenler doğru mu? Konu içinde şunu söyleyim. Doğru mu yapıyorum, yanlış mı, ayıp mı ediyorum, günah mı işliyorum bilemiyorum ama içimden şunu demek hep ama hep geçiyor "devlet için kurşunu yiğende, atanda şereflidir" birilerinin bi çuval geçirmesi gerekiyordu, bu gençlere kaldığı için bu iş, utanması gerekenler utansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 siyaset olsun ya, counter demagog argümanlarla burda önceden karşılaşınca aynılarını rl de yiyince çat çat veriyorum cevabı. praktis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 valla ben baya bi senedir uğramamıştım, skyrim çıkacak diye gezerken denk geldim, eski şifreyi salladım tutu... ama aralarda haber sitelerinde vakit öldüreceğime bura giriyorum, daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 GERGE said: Forumu galdiğimizde kafamız siyaset basmıyodu, şimdi basıyo ama yok basıyordu kafamız da her şeyin bir yeri olduğunu ya biliyorduk ya öğreniyorduk buradaki çekirdek kadrodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Karakedi öyle politik bir adam değildi zaten, politika ile uğraşmıyordu keza emaleth öyleydi, orc_lord aynı şekilde, wendigo da, diablesse 'de evet forumun kurulma amacı politika değil oyundu,temel neden oyundu. Zaten eski üyelerin çoğunun da amacı buydu ama insanlar illa apolitik olacak diye bir kural yok. Tarih bölümü siyaset tartışma ortamıydı, Fedaykin gayet siyaset yorumu yapan bir adamdı mesela. Konu dışında siyaset tartışma yasaktı ama tarih bölümünün eski başlıklarına bakılırsa durumun pekte öyle olmadığı görülecektir. Onun dışında farzı misal bir örnek Tüketim Toplumunun Saygısız Piçleri 2008'den siyasi gibi görünmeyen ama aslında gayet siyasi bir tartışma. Bu 3 yıl önce Yasa Tanımaz Devlet Bu 9 yıl önce. Amerika ve İşkence bu da 7 yıl önce. Yani bazen yasaklandı bazen de serbestti mesela ben Horace'yi arıyorum muhafazakardı ve farklı görüşleri vardı mesela bir renkti oda yorum yapıyordu ancak bazı şeylere tahammülü olmadığı için ben gidiyorum dedi, küfürü bastı çekti gitti. Unity100 vardı mesela ateşli liberal Sam ve Sir'e liberal diyorsanız birde unity'i görecektiniz. Yani siyaset Konu dışında yer yer yasaklandı ama alt forumlarda ara ara devam ediyordu. Ama siyasetle alakalı tartışma yapan adam sayısı azdı. Sam sende pek tartışmalara katılmazdın. Ama Siyaset bir gerçektir ve herkesin kendini ifade etmeye hakkı olduğunu savunuyorum. Üye olan kişi sayısı o günden bugüne baya arttı ve oyunlardan ziyade konu dışı ve garbage daha çok ilgi görüyor, bundan daha olağan bir şey olamaz. Çünkü oyun dediğimiz şey gündelik hayatımızda bir hobi,eğlence ve keyifli vakit geçirme aracı ama diğer tüm konular bizim asıl gerçekliğimiz ve yaşadığımız çevre. Neyse işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 unity'i tesadüfen başka forumda gördüm ben, çok başka işlere vermiş kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 konu disini olduren siyaset degil, konu disinda siyaset haric tartisilan neredeyse her konu icin gidip yeni bolum actik, senelerdir soyliyorum kendi mod oldugum bolum dahil kapatilmasi gereken yiginla bolum var diye garbage ile kisiselin acilmasi konu disina fatality ceken sey oldu zaten eskiden filanda dutluk diildi buralar, pepelekte herkes ultimatr gunlerini arardi, paticikte pepelek aranir oldu simdide nerde o eski apti diyor herkes heh siyasi tartismalardaki seviyesizlik ve siglik ise oplum genelini yansittigindan artik elestirmiyorum ben, kazik kadar profesorler bile ayni aptal argumanlara dalarken bu seviye internetteki random bi foruma yeter cok bile imam osurunca cemaat sicar diye bosuna dememisler, kulturlerarasi yonetimde catismalari sonlarndirmak istiyorsaniz taraflari ortak bir noktada bulusturmaniz lazim, buda karsilikli odunler ile gerceklesicek birsey. taraflardan biri ben %2 cok oy aldim, ben taviz vermem ben ne dersem o! diye diretince haliyle bitmek tukenmek bilmeyen bir girdabin icine giriyoruz, bunlar gidicek yerine yeni populist cogunluk gelicek onlarda "biz cok oy aldik!" diye kendi goruslerini dayaticaklar, kisirdongu aynen devam edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 @paparnoz karakedi'den orc_lord'a geçmişsin, arada büyük bir atlama olmuş. ilk üyelerden bahsedeceksek hired_gun, dark-dr, Kumadam, Drake felan gibi kişiler vardı. forumların ilk kuruluş amacı oyunlar değild, ultima online'dı. ama üyelerin farklı tartışmaları için farklı bölümler de vardı. sırf ultima değil, oyunlar, müzik, sinema, gündem felan gibi konular üstüne tartışılıyordu. bir dönem din/siyaset yasaklanmıştı, çünkü tartışmalar çıkmaza giriyordu. bazı üyeler sürekli "evrim yalandır, dine inanmanız gereklidir, inanmayanlar aptaldır" gibi şeylerle tartışmaları baltalıyordu. konular kontrol edilemez hale gelince din/siyaset topicleri yasaklanmıştı. sonra ortalık rahatlıyınca geri açıldı felan. şimdi o kadar ağır şekilde baltalayan kişi yok. daha ziyade "dinler yalandır, inananlar aptaldır" diye topicleri kısır döngüye sokan kişiler oluyor, onun da tartışmasını bir süre önce yapmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Bone said: bir dönem din/siyaset yasaklanmıştı, çünkü tartışmalar çıkmaza giriyordu. bazı üyeler sürekli "evrim yalandır, dine inanmanız gereklidir, inanmayanlar aptaldır" gibi şeylerle tartışmaları baltalıyordu. konular kontrol edilemez hale gelince din/siyaset topicleri yasaklanmıştı. bu kısmı yanlış hatırlıyorsun bone. bunu yapan benim hatırladığım sadece 1 kişi vardı, o da nicklerinden hiçbirini hatırlayamadığım sürekli ban yeyip yeyip yeni hesapla gelen birisiydi. bunun dışında o dönemde de (aslında hepimiz farklı farklı görüşlerde olsak da) özgürlükler temelinde işi tartışmaya çalışan başta sir ve sam, sonra horace, forgiver, kısmen huun, arada ben... (ismi hemen aklıma gelmeyen birkaç kişi daha) vardık. hiçbirimiz de şu yukarıda boldladığım anlama gelecek şeyleri savunmadık. yine biz birkaç ismi çıkmış kişi her türlü hakareti ve küfürü göğüsledik, bazen dayandık bazen dayanamadık. siyasetin yasaklanması hiçbir zaman konular baltalandı diye olmadı. hepsinin sebebi hakaret ve küfürün önüne geçilemeyişidir. hatta güzide bölüm yöneticilerinden birinin "mindfuckerlar yüzünden arkadaşlarıma ban atmak zorunda kalıyorum" diye serzenişi bile oldu. eğer yanılıyorsam şu ilk bahsettiğim sürekli yeni hesap alan kişiden başka kimin "inanmayan aptaldır" dediğini söylersen pardon onu kaçırmışım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bir de unity100 için önceki sayfada liberal denmiş, unity asla liberal değildir. kendi sentezi bir dünya görüşü vardır ama liberal demek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 unity100 yıllar öncesinden değil miydi? Aşırı Özalcı ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın tarzı bir adamdı diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 unity100 kadar sırf tartışmak için devamlı fırsat yarattığı halde kimsenin kuyruğuna basmadan tartışabilseydi forumun geri kalanı, bugün bu sıkıntılar yaşanıyor olmazdı. münazara kültüründen yoksun, en incir çekirdeğini doldurmayan hususları bile kişisel ana-bacı ekseninde işleyen bir güruha dönüldü hepten. politikayı, dini geçtim, agresyonun a'sı görünmeyen bölümlerde bile kan davası kafası aldı başını gitti. paparnoz said: Karakedi öyle politik bir adam değildi zaten, politika ile uğraşmıyordu keza emaleth öyleydi, orc_lord aynı şekilde, wendigo da, diablesse 'de evet forumun kurulma amacı politika değil oyundu,temel neden oyundu. Zaten eski üyelerin çoğunun da amacı buydu ama insanlar illa apolitik olacak diye bir kural yok. Tarih bölümü siyaset tartışma ortamıydı, Fedaykin gayet siyaset yorumu yapan bir adamdı mesela. Konu dışında siyaset tartışma yasaktı ama tarih bölümünün eski başlıklarına bakılırsa durumun pekte öyle olmadığı görülecektir. Onun dışında farzı misal bir örnek Tüketim Toplumunun Saygısız Piçleri 2008'den siyasi gibi görünmeyen ama aslında gayet siyasi bir tartışma. Bu 3 yıl önce Yasa Tanımaz Devlet Bu 9 yıl önce. Amerika ve İşkence bu da 7 yıl önce. Yani bazen yasaklandı bazen de serbestti mesela ben Horace'yi arıyorum muhafazakardı ve farklı görüşleri vardı mesela bir renkti oda yorum yapıyordu ancak bazı şeylere tahammülü olmadığı için ben gidiyorum dedi, küfürü bastı çekti gitti. Unity100 vardı mesela ateşli liberal Sam ve Sir'e liberal diyorsanız birde unity'i görecektiniz. Yani siyaset Konu dışında yer yer yasaklandı ama alt forumlarda ara ara devam ediyordu. Ama siyasetle alakalı tartışma yapan adam sayısı azdı. Sam sende pek tartışmalara katılmazdın. Ama Siyaset bir gerçektir ve herkesin kendini ifade etmeye hakkı olduğunu savunuyorum. Üye olan kişi sayısı o günden bugüne baya arttı ve oyunlardan ziyade konu dışı ve garbage daha çok ilgi görüyor, bundan daha olağan bir şey olamaz. Çünkü oyun dediğimiz şey gündelik hayatımızda bir hobi,eğlence ve keyifli vakit geçirme aracı ama diğer tüm konular bizim asıl gerçekliğimiz ve yaşadığımız çevre. Neyse işte. karakedi'nin en büyük hatası fedaykin'dir, onu koruyup kollamasıdır. forumun bugünkü rezil hali de geçmişten tek bir kişiye indirgenecek olsa o fedaykin'dir. ilk kamplaşmayı başlatan, ilk politik çatışma başlıklarını başımıza musallat eden, çirkin konuşmaya cüret eden. tam olarak proto-sg1/çeto. onun açtığı yoldan ilerledi "bizim gibi düşünmeyeni ezelim" kafası devamında. tarih bölümü de fedaykin at koştursun dilediği gibi diye yaratılmış bir bölümdü bir bakıma, "kms bismarck tayfası en şanlı askerler" diye başlıklar mı ararsın, tam göring'e luftwaffe vermişler oyuncağı gibi oynuyor mantığıyla bölüm yönetiyordu. linki verilen "opera'da keyfimi kaçırdılar, paticik'te gelip istediğim gibi küfür edeyim" başlığında artık yeni yönetimin gözdesi olmadığı için ban yiyince tutunamayacağını anlayıp tası tarağı topladı gitti işte. sonra arada gene geldi 1-2 kere propaganda için ama yerini almıştı artık yeni modeller, eskiden "paşam paşam" diye el etek öpenleri artık yönetimde kredisi kalmadığını farkettiği için ilgi göstermedi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Aket-Atum said: unity100 yıllar öncesinden değil miydi? Aşırı Özalcı ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın tarzı bir adamdı diye hatırlıyorum ben. tersine özal karşıtıydı adam. apolitizmle "özal nesli tosuncuğu" diye dalga geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 çok doğru, unity'nin özal'la zerre alakası yok. ayrıca bana dokunmayan yılan bin yaşasın kısmı da yanlış çünkü bi yerde bi yılan varsa unity'ye dokunuyordur :) fedaykin konusunu sam iyi anlatmış. sadece şunu ekleyebilirim: fedaykin önüne sürülen her argümana ya agresif biçimde yaklaşıp ya da tamamen görmezden gelince "peki arkadaş herşeye tam karşıdan cephe alınca nasıl uzlaşılacak?" diye sorduğumda "uzlaşma falan olmayacak, bu bir savaş, 2 taraftan biri diğerini yok edene veya sindirene kadar devam edecek" cevabını vermişti. o günden sonra da yazdıklarının hiçbirini ciddiye almadım. forumu terkettiği güne kadar da gerçekten bu mantıkla devam etti forumda propogandasına. tabi sam'in dediği gibi temelinde yönetimden gördüğü büyük müsamaha vardı. 28 nisan 2007 sabahı genelkurmay sitesindeki muhtıraya H.C.G.'nin karşı durması haberi konusundaki ilk mesaj fedaykin'e ait: said: Baktım lafın sahibi Hasan Celal Güzel, bi siktir git dedim geçtim bu konuyu. O dallamamın söylediği sözlerin olduğu kağıtla ben tuvalete bile gitmem. tabi forumda düzeni sağlayanların böyle bir yazı üzerine uyarıda bulunmasını beklersiniz. ama bakın sonraki post yetkiliye ait: said: Durdu durdu o.çocuğuda şimdi mi yorum yapıcak zaman buldu şerefsiz... tabi imam böyle yapınca cemaat de coşuyor, hemen peşindeki pati-x mesajı: said: ...sanıyorsanız avcunuzu yalarsınız. bu vatan sahipsiz değil ..kerim sizin demokrasinizi. yemezler söyle birazcık içerinin psikolojisinden sıyrılıp azıcık olaylara yüksekten bakabilsek durumun ne olduğunu çok iyi görürdük de kimsenin böyle bişey istediği de yok. mastürbasyon herkesi mutlu etti hep. edit:imla mimla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Fedaykin iyi adamdı. Nickinden dolayı hep bir sempatim olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Sam said: unity100 kadar sırf tartışmak için devamlı fırsat yarattığı halde kimsenin kuyruğuna basmadan tartışabilseydi forumun geri kalanı, bugün bu sıkıntılar yaşanıyor olmazdı. münazara kültüründen yoksun, en incir çekirdeğini doldurmayan hususları bile kişisel ana-bacı ekseninde işleyen bir güruha dönüldü hepten. politikayı, dini geçtim, agresyonun a'sı görünmeyen bölümlerde bile kan davası kafası aldı başını gitti. paparnoz said: Karakedi öyle politik bir adam değildi zaten, politika ile uğraşmıyordu keza emaleth öyleydi, orc_lord aynı şekilde, wendigo da, diablesse 'de evet forumun kurulma amacı politika değil oyundu,temel neden oyundu. Zaten eski üyelerin çoğunun da amacı buydu ama insanlar illa apolitik olacak diye bir kural yok. Tarih bölümü siyaset tartışma ortamıydı, Fedaykin gayet siyaset yorumu yapan bir adamdı mesela. Konu dışında siyaset tartışma yasaktı ama tarih bölümünün eski başlıklarına bakılırsa durumun pekte öyle olmadığı görülecektir. Onun dışında farzı misal bir örnek Tüketim Toplumunun Saygısız Piçleri 2008'den siyasi gibi görünmeyen ama aslında gayet siyasi bir tartışma. Bu 3 yıl önce Yasa Tanımaz Devlet Bu 9 yıl önce. Amerika ve İşkence bu da 7 yıl önce. Yani bazen yasaklandı bazen de serbestti mesela ben Horace'yi arıyorum muhafazakardı ve farklı görüşleri vardı mesela bir renkti oda yorum yapıyordu ancak bazı şeylere tahammülü olmadığı için ben gidiyorum dedi, küfürü bastı çekti gitti. Unity100 vardı mesela ateşli liberal Sam ve Sir'e liberal diyorsanız birde unity'i görecektiniz. Yani siyaset Konu dışında yer yer yasaklandı ama alt forumlarda ara ara devam ediyordu. Ama siyasetle alakalı tartışma yapan adam sayısı azdı. Sam sende pek tartışmalara katılmazdın. Ama Siyaset bir gerçektir ve herkesin kendini ifade etmeye hakkı olduğunu savunuyorum. Üye olan kişi sayısı o günden bugüne baya arttı ve oyunlardan ziyade konu dışı ve garbage daha çok ilgi görüyor, bundan daha olağan bir şey olamaz. Çünkü oyun dediğimiz şey gündelik hayatımızda bir hobi,eğlence ve keyifli vakit geçirme aracı ama diğer tüm konular bizim asıl gerçekliğimiz ve yaşadığımız çevre. Neyse işte. karakedi'nin en büyük hatası fedaykin'dir, onu koruyup kollamasıdır. forumun bugünkü rezil hali de geçmişten tek bir kişiye indirgenecek olsa o fedaykin'dir. ilk kamplaşmayı başlatan, ilk politik çatışma başlıklarını başımıza musallat eden, çirkin konuşmaya cüret eden. tam olarak proto-sg1/çeto. onun açtığı yoldan ilerledi "bizim gibi düşünmeyeni ezelim" kafası devamında. tarih bölümü de fedaykin at koştursun dilediği gibi diye yaratılmış bir bölümdü bir bakıma, "kms bismarck tayfası en şanlı askerler" diye başlıklar mı ararsın, tam göring'e luftwaffe vermişler oyuncağı gibi oynuyor mantığıyla bölüm yönetiyordu. linki verilen "opera'da keyfimi kaçırdılar, paticik'te gelip istediğim gibi küfür edeyim" başlığında artık yeni yönetimin gözdesi olmadığı için ban yiyince tutunamayacağını anlayıp tası tarağı topladı gitti işte. sonra arada gene geldi 1-2 kere propaganda için ama yerini almıştı artık yeni modeller, eskiden "paşam paşam" diye el etek öpenleri artık yönetimde kredisi kalmadığını farkettiği için ilgi göstermedi gerçi. Olaya neresinden bakarsan bak siyaset tartışılıyordu, üslup tartışılır, yönetim adam kayırıyor diyebilirsin bende katılabilirim ancak siyasi tartışma hep vardı. Sadece onu ifade etmek istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 iyi adam mı değil mi orasını bilemem, tanıma fırsatım olmadı. ben forumdaki tartışma şekline göre yazıyorum. forumda eski tartışma adabı dediğin zaman bakacağın isimler var: dark, nefir, ema, horas, unity vs vs... hepsi de birbirinden mıknatısın kutupları gibi uzak ama hepsinin ortak noktası yazdıklarını zevkle okursun, belki bişeyler de kaparsın. beğenmediklerini yazarken birilerine hakaret etme zavallılığına ihtiyaç duymazlar çünkü fikirlerinin arkası doludur. ama ne olduysa oldu şimdi hardcore porn stiline geçildi tartışmalarda. konusuz, felsefesiz, fikirsiz, hissiyatsız... sadece haldır huldur takışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 adsadasd çok güldüm ha.yer bodrum değil de sanki bağcılar. bonustrack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar