tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Yıllar önce okuduğum ve kaybettiğim, duruş bozukluğuyla ilgili, paticiğe hitap eden bir yazı. http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/deconstructing_computer_guy_the_other_23_hours Motivasyon bende de bitti. Napcaz bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 @tili youtubedan zhashnimotivation arat http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/291762_517392434940141_836610283_n.jpg çok güldüm şuna sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Computer guy mıyız biz peki ? http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/deconstructing_computer_guy;jsessionid=B8D90FBA60405D6775E4444A3FDE296D-mcd02.hydra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi çok iyi ahahhahaha EAT THIS MUSCLETECH MA BOI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ahahahaha çok iyi FUAARK YEAHH DAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Tili senin motivasyona ne ihtiyacın var hacı zaten çalışıp vücut yapmışsın. Öyle arada gidip çalışsan yeter zaten sana boşver. Barbu göbeği eritmek başlı başına bi motivasyon değil mi zaten? Daha ne motivasyonu arıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Omuzlarınızı nasıl çalıştırıyosunuz arkadaşlar? Ben genelde hareketi bozmadan 10-12 tekrar çıkarabilceğim max ağırlıkla dumbell pres ile başlayıp sonra ayakta yana açış,eğik yana açış 4er set yapıyorum, ve dumbell/barbell raise yada upright row 3 set ile bitiriyorum, lakin şu aralar raise yerine military press yapayım diye düşünüyorum, 2 press hareketi ile çalışanınız varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 mumkun oldugunca dusuk agirlikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Benim yeni omuz gününde 3x press var tabiri caizse bittiğinde omzum çürüyor :P Seated arnold,barbell & hammer strength press. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 e oha abi naptın,lateral raise falan yapmıyor musun :) 3x press naturele fazla kaçar gibi,2 den bile emin değilim o yüzden soruyorum dumbell press ve military press efsane hareketler çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Zaten onların dışında birde lateral raise var omuz o kadar.traps-forearm da aynı gün.Onların dışında shrug ve uprightrow wrist curl ve barbell static hold. Yemek sıkıntı şuan o yüzden yediğim öğünler abartıyorum gün içine bölebilsem şükela olacakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ben 3 sene 2 press yaptım. bence gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 axedice said: Tili senin motivasyona ne ihtiyacın var hacı zaten çalışıp vücut yapmışsın. Öyle arada gidip çalışsan yeter zaten sana boşver. Barbu göbeği eritmek başlı başına bi motivasyon değil mi zaten? Daha ne motivasyonu arıyorsun abi ben 1.80 boya 55kilo adamdım. simdi gobegim oldu. hani aslında cok yok ama o halimden eser kalmayınca moral bozukluğu ile hiç gidesim gelmiyo. 55 kiloyken ne güzldi. 2 ağırlık kaldırsan şişiyodun lol. simdi sissen de yaglısın. cok moral bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Killer said: ben 3 sene 2 press yaptım. bence gereksiz YANLIŞŞŞŞŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Selam ben yeni başladım 20 gün falan oldu şimdi.Başka ne yazıyoruz buraya ?Boyum 1.75 kilom 67.Yaşım 22.İşte ele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 i said bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 axedice said: Tili senin motivasyona ne ihtiyacın var hacı zaten çalışıp vücut yapmışsın. Öyle arada gidip çalışsan yeter zaten sana boşver. Barbu göbeği eritmek başlı başına bi motivasyon değil mi zaten? Daha ne motivasyonu arıyorsun öyle deme ya bacak lazım, korumak lazım. biraz büyüyebilirim. omuz konusunda, asıl 2den fazla izolasyon gereksiz. ben yıllardır tek izolasyon yaptım, lateral raise. arka omuz bir şekilde çekme hareketlerinde, face pullda çalıştırdım. ön omuz zaten hayvan gibi çalışıyor her presste, gidip ona izolasyon yapmak afedersiniz ama mallık. 2 press olcaksa ikisi farklı tekrar aralıklarında olur, güzel olur. tek press de gayet yeterli. programın bütününe bağlı. ben 6 tekrar db shoulder presslerle geliştirdim omuzları, genelde en çok göze çarpan bölgem de orası. bi de lateral raise. herkeste aynı olcak diye bir şey yok. az tekrarla omuz çalışmayı sevmez çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 arnold/normal press front rise lateral arka shrug what do you say? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Killer said: @tili youtubedan zhashnimotivation arat http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/291762_517392434940141_836610283_n.jpg çok güldüm şuna sdfa bu zhashni motivation motive etmedi. profesyonel badiciler hiç motive etmiyor. steroid kullanmayan tiplerin böyle çok güzel çalıştığı gazlı videolar edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Greg Plitt izleyin beyler. Gaz boyle verilir. :D Killer kutuna gidemiyorum. Dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 sana ağır geldi o sanırım sdf http://www.youtube.com/watch?v=CL4baig2AeU&feature=share al bu gider belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Perfectionist said: Greg Plitt izleyin beyler. Gaz boyle verilir. :D Killer kutuna gidemiyorum. Dolu. Arkada kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Perfectionist said: Greg Plitt izleyin beyler. Gaz boyle verilir. :D Killer kutuna gidemiyorum. Dolu. sildim agamte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 forumu bozdum lan son mesaj perfect diyo ben yazmışm halbuki cxv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 lan bunları izleyince de hiçbir zaman mutlu olamaz insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar