pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 yaaaa uydunet takılıyorrrrr videolada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 benim de öyleydi vpn yaptım rahatladım demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bunlar akk'yi mi kaldırdılar nedir ay bitiyo nerdeyse hala dolmadı kota, bir dünya da şey indirdim. Otobüsler gibi bunu da sınırsız yapmış olmasınlar aceba? hmm arka sayfada konuşulmuş zaten. Demokrasimiz sağolsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bugün mesaj gelmişti ilave kota eklemişler ama ne kadar ekledikleri yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 3 günde 10gb ekliyolar. telefonda türk telekom dükkandaki internette. hangisin yüklüyolar ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 http://i.imgur.com/gZcdmXI.png la olm bu ne ya. şaka mısın sen ya. upload'ım downloadtan iyi. başlarım böyle bölgeye ben. o kadar boktan internet ki discord bile açılmıyor. kendimi 14K fax modem kullanıyormuş gibi hissediyorum. mors alfabesiyle mesajlaşacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Bone said: http://i.imgur.com/gZcdmXI.png la olm bu ne ya. şaka mısın sen ya. upload'ım downloadtan iyi. başlarım böyle bölgeye ben. o kadar boktan internet ki discord bile açılmıyor. kendimi 14K fax modem kullanıyormuş gibi hissediyorum. mors alfabesiyle mesajlaşacam. http://s2.quickmeme.com/img/73/73a2d279c873f9df5034246cf11e52f5cf8060e3715ca23ed4fe0a4e29fd860c.jpg Meanwhile... http://i1238.photobucket.com/albums/ff493/ltcatscratch/Untitled2_2.jpg http://s2.quickmeme.com/img/f4/f4d8145eec9072379196f7a19e4b82e7fbb3d73603bc0af7105570d7c4e2f248.jpg Şaka maka bizim buranın attenuation hafif artmış snr margin 15'ten 12 ye düşmüş. 15mbps bağlı ama yurtiçi 12 yurtdışı 10 şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 benim kullandığım 4G bu arada. ama 3G kadar bile hızlı değil. ıkına ıkına giden bir 4G'im var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bu ay toplam dl ~700gb olmuş. keşke OHAL süresince AKK hep pasif olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Cumhurbaşkanı Erdoğan: TİB'i kapatacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında uluslar arası konukların yüzlerine bakarak "Bu olay, sadece içeride planlanan, içeride tezgahlanan bir olay değildir. Ben açık sözlüyüm, bu olay, içeride aktörleri olan ama senaryosu dışarıda yazılan bir darbe hareketidir." dedi. Telekominikasyon İletişim Başkanlığı'nı (TİB) kapatacağız. Çünkü bütün pisliklerin olduğu yer orası. İçeride çalışanların hepsi konusunda da hazırlığımızı yaptık. Gereğiniz yapacağız. Orada çalışanlar iradelerini başka birinin eline vermiştir. eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 abi çok enteresan. dns ile patiye heryere girebiliyorum ama düz süperonline ip si ile bağlanamıyorum. şaka mı bu? discord bile calısmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Bu ayda AKK'yi pas geçerler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Adamlar AKK'yi pas geçti, yavaşlama falan yok. Neymiş, altyapı yeterliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 bana daha ayın 1'inde akkyi dayadılar valla geçen ayın acısını çıkarıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 mybilet e noldu lan. Alla allaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 sadman said: bana daha ayın 1'inde akkyi dayadılar valla geçen ayın acısını çıkarıyolar. 1 günde nasıl doldurdun la akk yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Evet bunu derken 40 gb falan olmuşken düşürdüler hızı, 75 gb akk var halbuki, şimdi arasam geçmiş aya sayın diyecekler değil mi abv ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Aynen öyle. Benim 1 ağustos gece yarısı hızım düştü direk. Aramadım ama geçen ay çok kullanım yaptısınız falan dicekler sanırım, ki hakkaten akk yok diye hayvan gibi abandım acımadım. Neyse zaten tatil falan giriyo araya evde olmicam 10undan sonra. Ama ayıb yani ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Bugün sabah ttnetten aradılar. Normalde açmam böyle call center numaralarını ama bu sefer dalgınlığıma geldi açtım. Dedi işte efendim geçen ayki kullanımlarınızdan dolayı internet hızınız otomatik olarak ayın 1'i itibariyle düşürülmüştür. Fakat ülkemizin içinde bulunduğu vahim durum sebebi ile ay sonuna kadar adil kullanım kotanız kaldırılmıştır. Modemi aç kapa yaparak terifeniz doğrultusunda limitsiz internetinizi kullanabilirsiniz dedi kadın. Senin ağzından bal damlıyor dedim. :DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Bright said: Adamlar AKK'yi pas geçti, yavaşlama falan yok. Neymiş, altyapı yeterliymiş. Yalnız şu hakkaten çok doğruymuş. Geçen ay kaymak gibi max hızda kullandım hiç bi yavaşlama/kopma falan olmadan, ping falan da gayet normaldi. Şu darbe hakkaten bi işe yaradı şu ülkede. Bu sayede şirketler de sanırım altyapılarınının yeterli olduğunu anlamıştır, stress test yaptı adamlar resmen. Umarım bundan sonra şu akk illeti kaldırılır da rahatlarız komple :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 hee evet, farkında değillermiş. "aa yetti" deyip kaldıracaklar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Bir işe falan yaradığı yok, beni arayan yok mesela gayet AKK ile açtılar ayın 1ini ve öyle de devam edecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 öyle bir hakları mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Böyle bir firma var. AKK ve Limitsiz. Siteleri falan çok yeto ama https://www.kentnet.net/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ankara ve malatya da hizmet veriyorlarmis sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar