ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Bende mi sorun yoksa ttnet ggnet mi oldu herzamanki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 birseyler olmustur yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 An itibariyle youtube GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 şuan bodrum'dayım. ping patates. başka biri var mı buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Yurtdışı çıkışları sancılı gibi. Paticik bile biraz tekleyerek açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Xenus said: şuan bodrum'dayım. ping patates. başka biri var mı buralarda? Bodrumda internet? Hayir kullanmiyorum cunku ben akil sagligi yerinde biriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Gene kapattılar vanaları, bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 aman aman sorma ya :P bu sene de tam hız, ping falan düzeldiydi :( bizim sitenin önüne superonline fiber gelmiş baya seviniyorum ona ama daha aktif değil. bu sene sitede hatları da yenileceğiz sanırım. baya güzel olacak öyle inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ahahah sanırım daha fazla DEMOKRASİ için akkleri kalkdırmış ttnet. büyük ihtimal o yüzden bazı bölgelerde netin anası ağlıyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Xenus said: ahahah sanırım daha fazla DEMOKRASİ için akkleri kalkdırmış ttnet. büyük ihtimal o yüzden bazı bölgelerde netin anası ağlıyor şuan. Dün 10 gb kotaya eklemişlerdi. Vanaları yokki açsınlar neyi açıcaklar, altyapı yok :D Demekki AKK hakkaten bir zorunlulukmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Öyle birşey olsa her aybaşı kimsenin AKK devreye girmeden sürekli felç olmaz mıydı internet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Bright said: Öyle birşey olsa her aybaşı kimsenin AKK devreye girmeden sürekli felç olmaz mıydı internet? Bütün abonelerin, hard kotalı dahil, musluk açıldıysa yavaşlar internet. Tabi bilmiyorum. Standart yurtdışı linklerden birinin patlamışlığı yada dns'lerin çökmesi de olabilir. Birşeyleri filtreleme olayları olabilir. DNS ler restart yapıyordur blabla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Birazcık düzeldi gibi. Ben bu gibi durumlarda önce açar modemin sayfasından trafiğe bakarım, kardeşim görüntülü konuşma yapıyor olabilir. D/L 165 kb/s geçemedi 1-2 saattir. Sonra cmd 'den ping www.dslreports.com a bakarım, 170 in üstüyse sıkıntı vardır anlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 speedtestti tamamlayamıyorum 0.2 0.1 gidip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 benim akk silinmiş? 5mbps dl ediyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 evet benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Telekom 10 GB eklemiş herhalde herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 20 gb çektim bile hala devam demakrosi savaşçıları 1080p izlensin diye herhalde (:D wow çekecektim ne zamandır bahanesi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Hızım 2 gündür 3mbit'ti. Kotam bitti sanıyordum ben de. Bugün kıllandım baktım kotam varmış. Telefon açtım arıza kaydı aldılar, ne alakaysa internetim şu an hiç olmadığı kadar hızlı. 16mbit alıyorum 2 senedir ilk kez lol. Çok merak ediyorum ne yapıyorlar da sürünen internet 5dk'de 5 kat hızlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ben 150 gb fln abandım dl edecek şey kalmadı. Teşekkürler ak parti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Giderek ağırlaşan hafif diktatörlük ne güzel ya. Yıllarca AKK uygula, sonra kota arttır millet sevinsin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Akk kalkacaksa diktatörlük gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 AKK kalkarsa o kotayı başka yere koyarlar, rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 sen şimdi öyle diyince bir gerilir gibi oldum sonra akk olmadığını düşünüp rahatladım hmmpps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 çok kötü lan internet eve geldiğimden beri leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar