Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 paramecium said: Selam, Ayrıca VPN üstünden hız zaten çakılmıyor mu? Saygılar. hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 latency artar mı dersen o zaman değişir işler ama. eve online için mesela 50-60 ms civarı artabiliyor latency vpn ile. he stabil bağlantı sağlıyor bana vpn ki amacı da o zaten eve için. stream izlerken 1080p izleyebiliyorum rahatlıkla mesela. torrent yada diğer download için de sıkıntı yaşamıyorum dl/ul hızı açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 fiber: http://i.imgur.com/F6qMCsO.png 4g modem: http://i.imgur.com/lKH34Pf.png şu anki yerde kullandığım yerdeki fiberin hızı biraz düşük olsa da, yeni geçiyor olduğum yerde fiberin olmaması ve 4g modem kullanacak olmamdan iyiydi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Dragonfire said: çoğu yerde o hizmeti sağlayamıyorlar bile. ne süperonline ne ttnet nede başkası. Fiber yada kablo varsa uğraşmayın bunlarla. Şimdi aydına geldim evimde ttnet hypernet adsl vardı. download iyi gibi ama oyunlarda aşırı ping var bunun sebebi nedir? diablo 122ms cs 130ms. youtube falan güzel çalışıyor. Neti benden başka kullanan yok. Vardır diye wlanı kapattım sadece cat5 ile bağlandım. dns değiştirdim falan ama tırt yani. Ne yapmalı. Ttneti aradım kontrol ettirmek için sinirlendirdi gerizekalı kadın. Özellikle mal personel seçimi için tebrik etmek lazım. sorun aydında olmandan kaynaklanıyor büyük ihtimalle. araya bi avrupa kadar daha mesafe katmışsın serverlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 şimdi döndümde, aydında 40 ping oynuyordum mis gibi. Ama diablo falanda saçmaladı. Onun için çok alakalı olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 AKK'yi kaldırmışlar bugün, eski haline dönmüş hız, şubat ayı 28-29 çekmesi kafamı karıştırdı yoksa bana mı özel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 kafa karıştırsa bile ayın 25'i daha. yarın düşer geri merak etme asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 o banko zaten ama fırsattan istifade hemen sömürelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Aaaa benim de kalkmış görünüyo! Yok canım inanmam, bence bir arıza var, yarın 3mbit e döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Akk'nin kalktığı dedikoduları dolaşıyor hakkettende. Bir sürü kullanıcı şuan hızının normaldan yüksek olduğunu söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Komple kalkma degilde mevcut kotalari 2 katina cikarcaklardi belki ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 AKK kaldırdı zaten uydunet test aşamasında ama diğer firmaları bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 akk doldu yazdı şimdi bende hızım düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Bazen bu ttnet benim internetimi gece saat 12de kapıyor sabah 7de açıyor. Bu ay akk bittiğinden beri 2 kere oldu bu, geçen aylarda da olmuştu bikaç kere. Size de yapıyo mu bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 apartman yöneticisi olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 DavidMills said: Aaaa benim de kalkmış görünüyo! Yok canım inanmam, bence bir arıza var, yarın 3mbit e döneriz. Muhteşem sezilerim var. PC yi şimdi açtım. AKK kotanızı doldurdunuz yazısı, çaaat 3 Mbit. Hehehhe TT ya bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 hatta T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 kaynak nedir akk kalktı, limiti arttı jibırişinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Kaynak yok yaa, resmi olarak. Dün ne olduysa çoğunluğun AKK limitini anlık kaldırdılar işte. Yaklaşık 1 gün bal çaldılar, ben zaten kalkacağına inanmadığımdan, bugün tekrar 3 Mbit e düşen hız sürpriz olmadı benim için. AKK kotalarına ayar çekecekler orası kesinde, işte 200 GB AKK olanı 300 yaparlar, AKK sonrası düşen hızıda 5 mbit. Tamam daaa ne istiyorsunuz zaten TT gibi bir kurumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 http://media.mediatemple.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/08/im-ok-with-this.png 300gb bana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Ben de 300 GB civarı gidip geliyorum, geçen ay 325 GB. An itibarı ile 282 GB. Eh görece olarak yeter gibi. 400 olsa zaten kimse laf etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Modem reset attım, yine 50 mbps oldu. Bunlar birşey deniyor galiba. Test-mest. Yoksa çok anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 bana 300 yetmez. 300 olursa streamleri high'da değil source'ta izlerim yine ayın yarısı gelmeden dolar o kota asds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 http://www.cnnturk.com/teknoloji/turkiye-genelinde-internet-hizi-artti-adil-kullanim-kotasi-kalkti-mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar