stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Bostancıya fiber geldi diyorlardı? Annemler lunaparkın oralarda oturuyor onlara gelmiş superonline fiber. SOL fiber varken başka bir şey düşünmek çılgınlık ya. 5mbit upload hızı var TR için çok büyük bir şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Bunlar dnsleri engellemeye mi başladılar? Ne zaman dns değiştirsem bağlantı tekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 YouTube yine can çekişiyor yazmaya gelmiştim, Zenmate'i kapatınca siyah gördüğüm beyaz oldu. DÜNYA VARMIŞ BE <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 cVPN demiyoruz bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 şaftı kaydı internetin 5dk da bir sarı oluyor sonra düzeliyor wireless. bendeki dnscrypten mi böyle yoksa böyle mi sizde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 uydunet beşiktaş sapıtıyor bi kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 dün geceden beri YABANCI sitelere giremiyordum. dl hızında sorun yok, oyunlarda sorun yok falan derken bi dns'yi değiştireyim dedim ve sorun çözüldü. default dns hedeleri saçmaladı iyice sanırım. d-smart net kullancısıyım. şey yapamayan olursa diye yazdım bunu. sinir yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 İnternette ciddi mallık var bugün. superonline adsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Abi benim son 1 haftadır falan internetim berbat ya.Antalyadaydım berbattı şimdi eskişehire geldim hala aynı.Dizi izleyemiyorum bile dolmuyor baya bildiğin 10dk falan 5sn izlemek için bekliyorum.Dl hızı yine 300 falan çıkıyor, oyunda ping yok ama sitelere giremiyorum.Nedendir bilen var mı ? Dns ler google 8 8 8 8 dns leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ya o dizi sitelerinde bişey var sanırım mesela ben 720p izliyorum 3mbit internetle takılmıyor. dizi izleyeyim diyorum 360p gıdım gıdım doluyor vkplayer kullanan sitelerde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Sol fiber anadolu yakasi 4 saattir internet kesik. M.hizmetleri anadolu yakasinda kesinti var diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Ay içinde 16mbps'ye kadar 75 gb AKK li Ultranet'e geçtim. Direk AKK'deyim hızı ölçtüm ordan biliyorum. Demin WoW'dayım, karakter değiştirdim "Character not found" relog yapayım dedim bir daha bağlanmadı, WoW launcher hiçbirşey göstermiyor. 1 saat uğraştım neden yahu, birtek wow'a bağlanmıyor, web normal. Hep tiksinmişimdir ipv6'dan, onu bile kapadım. Kullandığım ekstra firewall'u kaç defa reset ettim. En son artık modemi bir reboot edeyim çok mu uzun bağlıydım acaba dedim. Bağlandıktan sonra 2. 3. link e tıkladım firefox'da ŞAK AKK kullanımı aktifleştirildi 3 mpbs oldu hızınız diye yazı çıktı ttnet'ten ilk defa. (paket değişeli 4 gün felan oldu) Sonra WoW'u denedim, aaaa bağlanıo. WoW Launcher'da web browser ya, la bu mal AKK mesajını gösterecem diye WoW'a bağlantıyımı engelliyo diye düşündüm, güldüm geçtim. Mal ttnet, zaten hızı ölçtüm 16mbps bağlı gösteriyor modem, ama hız düşük. Ve hız 3mbps değil, 4 mbps speedtest.nete göre çünkü ilk DL başladığında 8mbps PEAK yapıyor sonra iniyor. Filtrenizi ***** dedim geçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Torrent'te sorun çıkarmayan bir VPN kullanırsan AKK'yi de aşabiliyorsun bir de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 AKK problem deil. Ben 125 tl lik AKK olmayan 8mbps den ultranet e geçtim. İngilterede 16 mbps AKK olmayan paket 16 sterlin felan. 56 TL yapıyor. 1 DK AĞLAMAYA DAVET EDİYORUM HERKESİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 finlandiyada 10-20 euroya internet hep. kota mota yok. 3g 4g mobil internetlerinde bile kota yok. cidden yok, hani zaten ucuz ama kotali aliyim ucuz olsun deseniz de kota yok. adamlar bitlerinizi bytelerinizi saymiyor. bizimkilerde nasil teknoloji varsa her bir 1'i ve 0'i sayiyor yeminle. Sonera:gaynak: http://www.sonera.fi/media/13b89469a9f3b00418fa902b84ec6c95e84d59db/13b89469a9f3b00418fa902b84ec6c95e84d59db.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 sıkıntıyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 beyler 8.8.8.8 ile 8.8.4.4 banlı mı hala? legit degil mi henüz bu dns ler? Ya OpenDNS ? Hangi birisini kullansam bilemedim bi mallık var internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Oynuyorlar bu ara. Altyapı aynen kaldı galiba, aboneler artınca artık olan kullanıcıların bağlanma hızları düşüyor. Ben 8limitsiz (123tl) de iken, hat kalitesi (margin) 20 down 10 up idi. Ultranet 16mbit 75gb AKK ye geçince 16mbps bağlanıo ve ilk hafta margin 15 down 15 up idi. Daha demin kesildi internet şimdi, gene 16 mbit bağlanıp ama margin 8 down 17 up oldu. Oyuncak gibi oynuyolar :D Allahtan Line Attenuation 10 dan düşük. Bu arada ben Comodo dns kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 google dnsleri pinglediğimde 50-60ms arası bir değer görüyorum. Doğru gibi sanki? Blocklandığında/ya da local olmuştu bi ara neydi o? pingler cok daha düşüktü diye hatırlıyorum ki şaibeliydi. Ya da request timed out olmaz mı blockluysa hala? Bu arada çoğu dns hayvan gibi laglı cok yüksek msler var, otomatik kullansak zilyon tane yer banlı. ******larını *****larını diye yardırıyorum hergün bıktırdı yani Ne yapsak bilemedim ama kesin çözüm olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 VMware üzerine windows 2008 dns server kurulumu. Caching değerini 30 güne çıkar. 512mb ramden olursun ama dns sıkıntısı yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 yurtdışı az önce hayata gözlerini yumdu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Yurtdışı patladı aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 pert oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 internet öldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar