totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 dolar bile bu kadar dalgalanmıyor tahtakale'de be. bu ne ya bi 250kb/s görüyorum bir 1.2mb/s.. bu arada aylık 80 tl'ye 8mbit akksiz kullanıyrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Şu kota muhabbettinin en ilginç yanı ay başını maaş için değil tekrar hızlı internetim olucak diye beklememi sağlamış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 yurtdışı patlak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ne zaman patlamadıkı ? sen bir ebay.de dene bakıyım ben ne kadar zamandır alman sitelerine giremiyorum mesela. Bu arada sorun muhtemelen herkesi izlemek için kuramadıkları sistemde , en son bütün çıkışlar ankara üzerinden gitsin yoksam lisansınızı iptal ederiz demişti BTK isplere (ayrıntısı nette ,arayan bulur ) Red said: yurtdışı patlak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 amq bf4'de her sunucudan 300-400 ping alıyorum bu ne ya, senin verceğin hizmetin taaa ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 abi kafayı yiyecem. battlefield'ı açıyorum bir bakıyorum tüm sunucular minimum 250 pingden başlıyor. arıyorum ttneti, ayarları yüklüyoruz diyor modeme aç kapa yapıyoruz ping düzeliyor. 4-5 saat sonra yine başa dönüyoruz yine 250-300 ping. bu gerizekalılık ttnet'ten mi kaynaklı benim modem de mi bir bokluk var delirecem. günde 3 4 kere bu adamları mı arayacam abi. hizmet veremedikleri için bir yere başvursam bu gerizekalılara kalan taahhüt bedelini ödemeden kurtulamıyor muyum ya bir şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Ayar yukleme ne ya? Adsl degil mi bu? Ac modem ayarlarini g.dmt ppp over ethernet sec tamam iste. Vpi-vci 8-35 otomatik geliyo zaten. Mtu ayarlarini da oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 TR-069 diye protokol var arkadasim o kadar ugrastim lan zamaninda uzaktan ayar yuklesinler diye sdf ilgilenenler broadband-forum'dan tr-069 amendment-4'u okuyabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 gene mi patladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Bende mi bir sıkıntı var yoksa yurtdışı yine gitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yurt dışı gitti sanırım ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Sorun var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ulan böyle internetin ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bizim ramazan kaptan ağ atmış boğaza çek çek gelmiyo napsın adam büyük balık kaçırmamak lazım deyip kıçtan çekmeli troll çağırmış çekmiş çekmiş de çekmiş... sonra çemkirmiş ben böyle denizinde böyle şehrinde altyapınında... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Bugün gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bu hafta bezdirdi, hem ev hem ofis sürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 8-9 günüdr bok gibi net gidip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kan ağlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1458423_10151848070192108_524613111_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kermit hangi adsl paketini kullanıyon? ve kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hastir ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 işyeri lan bu sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bu ne abi anlam veremedim. Torrent falan indrime 20mbit ile 2,43mb/s. Tamam sıkıntı yok. Ama youtube twitch vs. stream izlerken içler acısı internet. Sebebi ne ki _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yurtdışı çöktü sanırım ttnet ? youtube bile açılmıyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bölgesel çökmüştür, bende ışık hızıyla yarışıyor youtube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar