Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne zaman patlamadıkı ? sen bir ebay.de dene bakıyım ben ne kadar zamandır alman sitelerine giremiyorum mesela.

Bu arada sorun muhtemelen herkesi izlemek için kuramadıkları sistemde , en son bütün çıkışlar ankara üzerinden gitsin yoksam lisansınızı iptal ederiz demişti BTK isplere (ayrıntısı nette ,arayan bulur )
Red said:

yurtdışı patlak mı ?
Mesaj tarihi:
abi kafayı yiyecem. battlefield'ı açıyorum bir bakıyorum tüm sunucular minimum 250 pingden başlıyor.

arıyorum ttneti, ayarları yüklüyoruz diyor modeme aç kapa yapıyoruz ping düzeliyor. 4-5 saat sonra yine başa dönüyoruz yine 250-300 ping.

bu gerizekalılık ttnet'ten mi kaynaklı benim modem de mi bir bokluk var delirecem. günde 3 4 kere bu adamları mı arayacam abi.

hizmet veremedikleri için bir yere başvursam bu gerizekalılara kalan taahhüt bedelini ödemeden kurtulamıyor muyum ya bir şekilde?
Mesaj tarihi:
Ayar yukleme ne ya? Adsl degil mi bu?

Ac modem ayarlarini g.dmt ppp over ethernet sec tamam iste. Vpi-vci 8-35 otomatik geliyo zaten.

Mtu ayarlarini da oynama.
Mesaj tarihi:
TR-069 diye protokol var arkadasim
o kadar ugrastim lan zamaninda uzaktan ayar yuklesinler diye sdf

ilgilenenler broadband-forum'dan tr-069 amendment-4'u okuyabilirler.
Mesaj tarihi:
bizim ramazan kaptan ağ atmış boğaza çek çek gelmiyo napsın adam büyük balık kaçırmamak lazım deyip kıçtan çekmeli troll çağırmış çekmiş çekmiş de çekmiş... sonra çemkirmiş ben böyle denizinde böyle şehrinde altyapınında... 8-)
  • Yeni Oluştur...