inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Uydunet kullanıyorum altı yıldır çok büyük sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar. Geceleri bakım yapıyorlar bazen o da sabaha karşı oluyor pek etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 On 05.07.2019 at 13:18, smyrnas dedi ki: uydunet kafaya göre çalışıyor herhalde. bende 1-2 ay önceye kadar akşam 7 den sonra hız düşünce baya sıkıntılıydı. Bakım falan mı yaptılar naptılarsa iyi şimdi Bazen dağıtımı yapan kutunun olduğu yerde tabela falan varsa ping'i etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 gece 4 gibi kuş oldu uçtu internet ışıklar yanıyo, arayüzde bağlantı görünüyo fakat telefonda wifi ünlemli, pcde de proxy algılanamiyo gibi bi hata aliyorum. superonline adsl2 galiba paket, neyse ilk aradigimda ekip gelmeli kutunuzda galiba sikinti dediler, şimdi tekrar aradim istanbulda genel bi ariza var ip alinamiyo falan dediler. başka problemli var mı kimse ağlamamış twitterda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Bugün internette bi tuhaflık vardı, bazı sitelere giriyor hatta oyun filan da oynuyorum problemsiz, ama paticik, discord filan bazı siteleri yüklemiyordu. Birkaç saat böyle gitti, daha yeni kendiliğinden düzeldi. Sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Pendik'teyim, TTNET var evde, yurtdisina baglanirken inanilmaz bi yavaslik var. Getir'dir, Migros Sanal Market'tir falan onlar bile asiri yavas, muhtemelen yurtdisinda bi yerde duruyo server'lar. Kendi VPN'ime bile baglanamiyorum, baglandiktan sonra da asiri yavas olmaya devam ediyo falan. Ama enteresan bi sekilde WoW'da ping'im gayet iyi (~50ms ki TTNET icin iyi). Spotify'da da muzikler gayet iyi calarken album art'lar falan acilmiyo. Belli ki HTTP'yle alakali bi sikinti var, duz TCP seyler iyi calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 HTTP'de arka planda TCP kullanıyor hatta Google'ın öncülüğünde HTTP/3 ile gelecek QUIC aracılığıyla UDP desteği kazandırılacak. DNS olarak Türk Telekom'un kendi sunucularını mı kullanıyorsun? Son zamanlarda DNS'ten şüphelenir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Hangi DNSi kullanmak lazım? Önceden Google DNS kullanıyordum ama birkaç sene öncesinde TT kendi DNSini araya sokuşturup Google DNSi hijackliyor diye birşeyler vardı, sonrasında değiştirmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 quad9 dns'e geçtim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 HTTP'nin TCP'nin uzerine kurulu oldugunu biliyorum, o yuzden Spotify ve WoW'un iletisim sekli icin "duz TCP" terimini kullandim. Basta HTTP header'larini gordugu anda aktiflesen bi cesit packet inspection falan oldugundan suphelenmistim ama HTTPS trafikte ve VPN uzerinden gecen trafikte de ayni yavaslik devam ettigi icin bilemiyorum. Ki hatta sonra kendi Almanya'daki VPS'ime SSH'la girip komut falan calistirirken de delay gozlemledigim icin HTTP'ye ozgu olan bi sey yoktur ortada muhtemelen. Neyse su an duzgun gibi her sey. DNS olarak da yuzyillardir Level3 kullaniyorum (4.2.2.3, 4.2.2.5), arada sapitabildigi icin ondan da suphelenmistim ama duz Telekom DNS'leriyle de, Cloudflare (1.1.1.1) ve Google'la (8.8.8.8, 8.8.4.4) da denedim duzelmemisti. Ama evet Telekom ve Google'in DNS'lerinde kesin bi seyler donuyo arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 işten gelenler paylaşımlarını bitirdikten sonra düzgün bi pingle ow oynarım diye düşünüyorum şu an 900 ms civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 selamlar arkadaşlar benim bir derdim var 24 aylük ttnet taahhütümün henüz 6. ayındayım maalesef 6. ay önce taahhütümü yeniledim evimin alt yapısı eski olduğu için ttnet tek el gibi bir şeydi. neyse bana senelerdir bu ttnet çektiriyor en son 1 ay önce kablo net alt yapısı geldi ve %100 kabloya geçeceğim gibi. araştırdığımda seve seve cayma bedeli ödiyecek gibi görünüyorum. ancak şöyle bir durum var pazartesinden beri apartmanımızda internet yok ve pazartesinden beri müdahale edilmedi, bu durumda taahhütü tek taraflı fesh etme imkanım doğarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 (düzenlendi) en son kanun değişmişti, 12 aydan uzun aboneliklerde cayma bedeli ödemeden abonelik iptal edilebiliniyordu. baktım hatta tekrar şimdi, madde 52 Alıntı (4) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez. Kasım 1, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 İşin içine modem alımı , veya hediye fln. girince edilmiyor galiba. Bedava sigorta fln. koyuyorlar ya bazen asdaf maksak milleti sikmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 çakallar onuda kılıfına uydurmuşlar bana verdikleri pakete ödediğim fiyat şu an 80tl indirimsiz fiyatı 250 benden 6 ay başına yaptıkları indirimi alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 bi site söyleyin de internet hız testi yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 google.com'a gir, ortada bi alan var oraya hız testi yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 kablonet berbat su an bende. 1.27 mb hız gosteriyor. Modeme restart atiyorum yeni ip almiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Turknet baydı artık. Bağlantıda sürekli bir gecikme yaşıyorum. Kablo'ya geri dönüş zamanı geldi. 24 ay taahhütten bu kadar kaçabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 (düzenlendi) kablo iyi ya. bugün burada (ankara/yenimahalle) 4 saat yoktu gerçi akşamüzeri 6'da bi elektrik gitti 2-3 dk, kablo 4 saat kendine gelemedi. yağmur vardı baya ondan mı oldu bilmiyorum ama. neyse ayda yılda bir olan şey sonuçta. Aralık 24, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 (düzenlendi) yok lan kablo kötü sdf. şu 2 gün önce elektrikler gidip geldiğinden beri oyun oynanmıyor. sürekli kısa süreli kopmalar yaşıyorum, 3-5 dakikada bir 15-30sn süren kopmalar. sinir etti. hay sayfa başı. Aralık 27, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 (düzenlendi) istanbul sisli/gayrettepe kablonet iyi baya. IPTV banlamaya basladilar yalniz, direk router'dan vpn baglantisi acmam yapmam gerekti... (tlf acip ip degistirince duzeliyor ama sonra tekrar banliyor, script fln yazmislar) Aralık 29, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 (düzenlendi) On 24.12.2019 at 23:20, Deathblade dedi ki: Turknet baydı artık. Bağlantıda sürekli bir gecikme yaşıyorum. Kablo'ya geri dönüş zamanı geldi. 24 ay taahhütten bu kadar kaçabildim. Kablonet'e geçtim. Yine, hala akıyor. Özlemişim resmen. Kablo.net Size bir sorum var. Bu sefer kablo'da teledünya'ya da girdim. Evde televizyon yoktu, şimdi bir de televizyon alacağım. Ben yeni TV'lerdeki tuner'lara teledünya direkt bağlanabilir sanıyordum. Teknik servis söyledi, meğersem değilmiş. Modül almak durumundayım di mi? Televizyonu aldığımda bir de şu conax modül'den alayım. Aralık 29, 2019 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 (düzenlendi) @Deathblade evet, modul alman lazim. (200-350tl fln degisir) eve gelen kablotv agalar satiyor bence onlardan coz direk. Aralık 29, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Şu anda uydunet amerikaya kapadı nerdeyse kendini 0.3 mbit falan diyor, avrupa tr kısımları normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar