Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

Silphatos said:

anaa benimde aynen 35mbit olmuş :D

fakir gaming :D sendemi 50 gb kotalı almıştın fdsfs
aynen 35mbit 50g kota asd, zaten ilk gunden bitiyodu 16mbit hesabi kullaniyodum
Mesaj tarihi:
Sıçayım SOL'un adsl ine. 1 haftadır uğraşıyorum. 2 arıza kaydı, 2 hat kontrolü 1 defada iç kontrol yaptılar.
SOnuç yok. arızanız çözüldü falan diyorlar yada benim kablo tesisatımda sorun var diyorlar ama alakası yok kontrol ettirdim.
hat değerleri düşük geliyormuş 8mbit e kadar düşürdüler ama hala kanser düzeyde kötü internetim. Ne yapmam lazım? arayıp arıza kaydı açtırmaktan başka ne yapılır?
Mesaj tarihi:
35mbit adsl olmaz o vdsldir. Adslde 6mbit sonrasi patliyosa vdsle gecirdiklerinde belki 50 bile patlatmayabilir ayni hatti. Adamlarin sucu yok, solda beni vdsl yapin deseydin onlarda 35 verebilirdi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
SOL'de ADSL/VDSL hizmetini Türk Telekom aracılığıyla verdiği için teknik sıkıntılar yaşıyor. Fiberli eve geçmeden önce epeyi uzun bir süre SOL'de önce ADSL sonra da VDSL kullandım. ADSL'de hiç sorun yaşamamıştım ancak VDSL'e ilk geçişte port sorunları olmuştu, Türk Telekom'a çağrı açtırarak 1-2 hafta içinde düzeltmişlerdi. Sonrasında ise sorunsuz bir şekilde kullandım.
Mesaj tarihi:
açtırdım arızayı tekrar.
amk hat değerlerinin düşük gelmesi ne demek? demek ki gelmiyor net benim modeme kadar. aç bak sıkıntı neyse söyle çözemiyorsan değiştireyim alternatif bakayım kendime.
Mesaj tarihi:
TT de baya arkaplanda şerefsizlik yapıyor sanırım ya
Ben de bir ara baya kesinti oluyordu TurkNe t e geçtikten sonra , tt den aradılar kesintiniz oluyor mu diye , size noluyor hayırdır dedim , kem küm operatör değiştirmek istersiniz belki diye kıvırmıştı teldeki hatun
Sonra kendiliğinden düzeldi
Mesaj tarihi:
Aynı eve daha önce sol ADSL bağlattım 1 haftad tel hattını tanımlayamadılar
En son eve yetkili bi abi geldi TT den, bizden alsan aynı gün açardık. Ah vah dedi gitti puşt
Bizim oranın tt cileri fazla açgözlü galba
Mesaj tarihi:
Auril said:

Aynı eve daha önce sol ADSL bağlattım 1 haftad tel hattını tanımlayamadılar
En son eve yetkili bi abi geldi TT den, bizden alsan aynı gün açardık. Ah vah dedi gitti puşt
Bizim oranın tt cileri fazla açgözlü galba

Bunu bilincli olarak yapiyorlar. Bana da iki hafta gelmediler. Telekom mudurlugune gittim, 1 ay sonra gelebilir ekipler en erken dediler.

Sonra superonline basvurusunu iptal edip ttnet'e basvurunca ertesi gun bagladilar.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
https://n1kobg.blogspot.com/2017/03/
https://n1kobg.blogspot.com/2018/04/increasing-rss-queues-in-windows-10.html
https://www.reddit.com/r/FortNiteBR/comments/8szbzj/pc_how_i_reduced_ping_from_40ms_to_510ms_intel/

şunları uyguladım pingi baya düşürdü.
Mesaj tarihi:
paticik diil. denediğin siteler yurtdışıdır. yurtdışı gg gibi duruyor. pati hurriyet vs açılıyor. bbc cnn espn vs açılmıo

bi de türksat mısın? superonline olan biriyle konuşuyorum onda her şey normal
  • Yeni Oluştur...