Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim Asus n17u arada sürekli CRC komasına giriyor downstream de. Kopmuyor. Hattın kalitesi iyi, snr yüksek, attenuation düşük, ama nette birşey yaptırmıyor. Restart atınca düzeliyor. Çözemedim santralden mi modemden mi.
Mesaj tarihi:
ozellikle kontrol ediyorum, saat tam 17 30 lardan sonra data loss lar basliyor.

butun gun ping ledim google.com u , hicbir problem yok, akiyor net. ama tam saat 17 30 lar gecildikten sonra data kayiplari basliyor .

uydunet - ulus/ortakoy deyim. 1 haftadir bu sekilde.

var mi benzer sorun yasayan ?
Mesaj tarihi:
draedan said:

ozellikle kontrol ediyorum, saat tam 17 30 lardan sonra data loss lar basliyor.

butun gun ping ledim google.com u , hicbir problem yok, akiyor net. ama tam saat 17 30 lar gecildikten sonra data kayiplari basliyor .

uydunet - ulus/ortakoy deyim. 1 haftadir bu sekilde.

var mi benzer sorun yasayan ?

iş-okul çıkışından sonra direk yavaşlıyor.
Mesaj tarihi:
Bakırköy de oturuyorum. Uydunet kullanıyorum. Bağlantı çok kötü. Özellikle de diablo 3 ve wow serverlarında felaket. bi ara wow serverları iyidi diablo 3 kötüydü. Ataköy'de bir haltlar var arıza kaydı bıraktım ip değişimi için 2 kere telefon açtım halen değişmedi. trace route yapınca ataköydeki serverda patlıyor direk.
Mesaj tarihi:
abi internetin hızı 0.07 ye düştü bi anda. arıyorum superonline'ı lan kestiniz mi naptınız diyorum sistem bazlı bir sıkıntı var en kısa sürede çözülecek diyor. lan sistem bazlı nasıl bir hata olabilir ki 0.07 ye düşüyor hız?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yaklaşık 45 dakka - 1 saattir can çekişen var mı benden başka? modem reset farketmedi, vpn farklı farklı serverlar deniyorum farketmiyor. iğrenç yani baya 0.5 mbps falan
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
siteye fiber geldi bugün. 50mbit 125gb AKK bi paket aldım hayırlısı. cep telefonu ve tv+ diye bişi dahil
99tl 24 AY TAAHHÜT. en çok taahhüt işine sinir oluyorum. ne zaman yerli internete geçeceğimiz belli değil. akk kalkacak belki falan
  • Yeni Oluştur...