Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Benim Asus n17u arada sürekli CRC komasına giriyor downstream de. Kopmuyor. Hattın kalitesi iyi, snr yüksek, attenuation düşük, ama nette birşey yaptırmıyor. Restart atınca düzeliyor. Çözemedim santralden mi modemden mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 ozellikle kontrol ediyorum, saat tam 17 30 lardan sonra data loss lar basliyor. butun gun ping ledim google.com u , hicbir problem yok, akiyor net. ama tam saat 17 30 lar gecildikten sonra data kayiplari basliyor . uydunet - ulus/ortakoy deyim. 1 haftadir bu sekilde. var mi benzer sorun yasayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Ben. direk öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 uydunet 1 saattir berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 bende sıkıntı yok uydunette / izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 draedan said: ozellikle kontrol ediyorum, saat tam 17 30 lardan sonra data loss lar basliyor. butun gun ping ledim google.com u , hicbir problem yok, akiyor net. ama tam saat 17 30 lar gecildikten sonra data kayiplari basliyor . uydunet - ulus/ortakoy deyim. 1 haftadir bu sekilde. var mi benzer sorun yasayan ? iş-okul çıkışından sonra direk yavaşlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 gün 2: paketlerim hala kayıp! arıza kaydı bıraktığım ekip modemi bozuk diye yazıp bırakmış. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Bakırköy de oturuyorum. Uydunet kullanıyorum. Bağlantı çok kötü. Özellikle de diablo 3 ve wow serverlarında felaket. bi ara wow serverları iyidi diablo 3 kötüydü. Ataköy'de bir haltlar var arıza kaydı bıraktım ip değişimi için 2 kere telefon açtım halen değişmedi. trace route yapınca ataköydeki serverda patlıyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 yurt dışı çıkışları mı patladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Uydunet var bende bir sorun yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 http://www.speedtest.net/result/5980984624.png su daha pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 1 haftadır ögleden sonra yutub 144p calısıyo ya. böyle de kısılmaz ki ak illet ettirdi allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 galiba artık uyduneti terk etme vakti geldi.. kar yağar yamur yağar yavaşlar bozulur, eskiden en iyi ping uydunetteydi şimdi ise cefa çektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 benim uydunet mükemmel yücallaam nazardan sakınsın. Her yer inşaat bizim orda öküzün biri kabloyu kesecek diye korkuyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 dün ve bugün sürekli internet gidip geliyor, sırf bu sabah 5 kere gitti geldi izmir vodafone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 abi internetin hızı 0.07 ye düştü bi anda. arıyorum superonline'ı lan kestiniz mi naptınız diyorum sistem bazlı bir sıkıntı var en kısa sürede çözülecek diyor. lan sistem bazlı nasıl bir hata olabilir ki 0.07 ye düşüyor hız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 yaklaşık 45 dakka - 1 saattir can çekişen var mı benden başka? modem reset farketmedi, vpn farklı farklı serverlar deniyorum farketmiyor. iğrenç yani baya 0.5 mbps falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 kablonet felaket , download 100mbit e yakın, upload 0.1 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 2 gündür akşam saatleri bende de bir gariplikler oluyor, uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Valla bir sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 uydunet yine öldü benim. valla baydım sanırım iptal edicem. gece 12'den önce pinglerim düzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 türk telekom, paticik kasıyor bu nasıl iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Olur oyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 siteye fiber geldi bugün. 50mbit 125gb AKK bi paket aldım hayırlısı. cep telefonu ve tv+ diye bişi dahil 99tl 24 AY TAAHHÜT. en çok taahhüt işine sinir oluyorum. ne zaman yerli internete geçeceğimiz belli değil. akk kalkacak belki falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar