Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 256k gorsen bayram ederdin 90larda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 http://www.speedtest.net/result/5901437881.png of cok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 dnslerle mi oynuyorlar gene ne oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Bütün interneti kıstılar bu sefer. VPN clienti bile "can't reach service" hatası verdi demin, neyse ki gebermeden bağlanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Bilgisayardan hiç bir siteye erişim sağlayamıyorum ben ya. Sıkıntı bende değilse bu sefer internetin fişini çektiler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 dnslerinizi kontrol edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 isid'in 2 askerimizi yakmasiyla ilgili eksi'de baslik vardi, onla alakali olabilir. sayfayi acamadim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 yine mi uctu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 opera olmasa bir yere giremeyecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 superonline sitesine vpn'siz giremiyorum, arkadaş söyledi öyle fark ettim. Bu nasıl iş lan? Superonline'ın normal resmi sitesi neden engellenir ki? yine bi hostu falan komple engellediler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 bi IP aralığına denk gelmiştir, sen yine ülkemizi çok şeetme sabahattin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Uskudar merkezdw uydunet baglantisi gitti komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Youtube'la twitter'i kim neden yavaşlattı gene ya. Bu ortaçağ zihniyetinden ne zaman kurtulacaz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 ginaly said: bi IP aralığına denk gelmiştir, sen yine ülkemizi çok şeetme sabahattin. afdasdfas bu aralar beni gülümseten yegane post (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Zenmate çalışmıyo bende yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 şu an can çekişiyoruz yutubla beraber 2 dklık videoyu 5 dk da falan izleyebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 abi benim steam gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Steam'dendir sorun Yes, steam is down for everyone @Polygon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 vivavale said: şu an can çekişiyoruz yutubla beraber 2 dklık videoyu 5 dk da falan izleyebiliyorum opera indir daya vpn'yi istediğini izle karşim. vpn'siz yutub sürünüyor bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Saeros said: vivavale said: şu an can çekişiyoruz yutubla beraber 2 dklık videoyu 5 dk da falan izleyebiliyorum opera indir daya vpn'yi istediğini izle karşim. vpn'siz yutub sürünüyor bugün opera var abi current browser chrome bi de opera da vpn i nereden bulucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Settings'i aç vpn diye arat, bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 oha pörfekt tşk epic bişimiş bu uçuo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 abi hala mı kısık bu internet? 100mbit baglantı ile 8 i zor göruyorum bu ne ak. superonline telefonları açmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Facebookta video açamaz hale geldim. Bu nasıl iş yav.. bitti herhalde internet kapatıyoruz.. Türk telekom hız testi sonucum... http://i.hizliresim.com/AnkM2p.png Test başlayamadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Engelli hepsi, VPN edinme vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar