KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ilk defa mı çöktü, ben ilk defa rastladım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bişeyler yanlış gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 zuckenbergi zuckmüşler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 türkler heceklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ışid intihar bombacısı yollamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Service Unavailable oha görmeyeli yüzyıl olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Bu bir fotoğrafı ya da bir paylaşımı beğendiğim de belirli bir kişinin görmesini istemiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Sağ üstteki hareket dökümünde ya da profil sayfamda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Değil. Ya yardan vaxgecen ya serden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Rerore said: Değil. Ya yardan vaxgecen ya serden çok teşekkür ederim dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 var o belirli kişileri özel gruba atıyosun sonra seçiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 face mesajlarını backup yapabilecegimiz program falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Tron said: Bu bir fotoğrafı ya da bir paylaşımı beğendiğim de belirli bir kişinin görmesini istemiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Sağ üstteki hareket dökümünde ya da profil sayfamda... Mesajın privacy settings'ini seçerken "don't share this with..." var, oraya kişi ya da grup koyabiliyorsun. Hiçbir mesajınınkini göstermek istemiyorsan otomatik olarak limited profile'a at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 gerek yok resim upload ederken soruyor kimler görebilsin diye sadece kendin görebiliri seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 JrStorMesT said: face mesajlarını backup yapabilecegimiz program falan varmı? facebookun kendi ayarlarında var her şeyini indirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 PrudenT said: JrStorMesT said: face mesajlarını backup yapabilecegimiz program falan varmı? facebookun kendi ayarlarında var her şeyini indirme o dediğin şey ilk denediğimdi zaten, fakat mesajların tamamını almıyor, bana sadece mesajları html veya txt şeklinde alabileceğim bişey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 android telefonun varsa şöyle bir app var; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chamika.fbmsgbackup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 lan olm bana mesaj atiyor ama inboxa dusmuyor mesaj butonunda cikmiyor, butona tiklayip inbox - other yazan yerden other'a tiklarsam goruyorum conversationu. veya profilinden girip mesaj at a tiklamam gerekiyor bi bakmisin 50 tane mesaj gelmis ve bu sadece 1 kiside oluyor sebebini bilen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Arkadaşın değil ise diğer'e düşüyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 arkadasim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ya bu yardım vs. içni bunlara ingilizce mi mesaj atmak gerekiyor? Benim KP'nin sayfası için reklam vermiştim. Şimdi yine vereceğim engellisiniz diyor. Bana bunlar yine Türkçe olarak kredi kartımda sıra dışı hareket var mı vs. diye sormuşlardı, para çekememişlerdi. Ben de işte limit var, sorun yok, kullanıyorum da vs. diye Türkçe cevap vermiştim. Neyse geri dönmediler. baktım para harbi çekilmemiş. Ama para çekilmedi diye de tahminen engellediler. farklı farklı bölümlerden defalarca mesaj attım 1-1.5 haftadır yine dönüş olmuyor. Beyinsizler para çekemediler diye firmaya reklam veremiyorum sitelerine böyle aptallık olabilir mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 sizde nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 DarKRideR said: ya bu yardım vs. içni bunlara ingilizce mi mesaj atmak gerekiyor? Benim KP'nin sayfası için reklam vermiştim. Şimdi yine vereceğim engellisiniz diyor. Bana bunlar yine Türkçe olarak kredi kartımda sıra dışı hareket var mı vs. diye sormuşlardı, para çekememişlerdi. Ben de işte limit var, sorun yok, kullanıyorum da vs. diye Türkçe cevap vermiştim. Neyse geri dönmediler. baktım para harbi çekilmemiş. Ama para çekilmedi diye de tahminen engellediler. farklı farklı bölümlerden defalarca mesaj attım 1-1.5 haftadır yine dönüş olmuyor. Beyinsizler para çekemediler diye firmaya reklam veremiyorum sitelerine böyle aptallık olabilir mi... Genel mesajlaşma etiği, sana mesaj hangi dilde gelirse o dilde cevap verirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 DoruK said: arkadasim ya Arkadaşınsa restricted profile'da falan olabilir, ya da news feed'de "bana bunun statüsünü falan gösterme" demiş olabilirsin. Diğerlerinden farklı ayarı listesi falan ne var bak. Bir başka ihtimal de, eğer arkadaşın internetten önüne gelen hatuna yazıp yürüyorsa ve birkaç kere şikayet yediyse facebook bu adamı mimleyip mesajlarını otomatik olarak other'a atıyor olabilir. Ayarlar kısmında "bana gelen tüm mesajları inboxa al" gibi bişi vardı zamanında, hala varsa onu yaparak düzeltebilirsin tahminen durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Hallettim rew ya, döndüler onu yazdıktan 3 gün sonra sfsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 niye bazı videoalr kendi kendine başlıyor lan kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar