Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Tron said:

Bu bir fotoğrafı ya da bir paylaşımı beğendiğim de belirli bir kişinin görmesini istemiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Sağ üstteki hareket dökümünde ya da profil sayfamda...

Mesajın privacy settings'ini seçerken "don't share this with..." var, oraya kişi ya da grup koyabiliyorsun.

Hiçbir mesajınınkini göstermek istemiyorsan otomatik olarak limited profile'a at.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
lan olm

bana mesaj atiyor ama inboxa dusmuyor mesaj butonunda cikmiyor, butona tiklayip inbox - other yazan yerden other'a tiklarsam goruyorum conversationu. veya profilinden girip mesaj at a tiklamam gerekiyor bi bakmisin 50 tane mesaj gelmis

ve bu sadece 1 kiside oluyor

sebebini bilen var mi
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu yardım vs. içni bunlara ingilizce mi mesaj atmak gerekiyor?

Benim KP'nin sayfası için reklam vermiştim. Şimdi yine vereceğim engellisiniz diyor. Bana bunlar yine Türkçe olarak kredi kartımda sıra dışı hareket var mı vs. diye sormuşlardı, para çekememişlerdi. Ben de işte limit var, sorun yok, kullanıyorum da vs. diye Türkçe cevap vermiştim.

Neyse geri dönmediler. baktım para harbi çekilmemiş. Ama para çekilmedi diye de tahminen engellediler.

farklı farklı bölümlerden defalarca mesaj attım 1-1.5 haftadır yine dönüş olmuyor.

Beyinsizler para çekemediler diye firmaya reklam veremiyorum sitelerine böyle aptallık olabilir mi...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
DarKRideR said:

ya bu yardım vs. içni bunlara ingilizce mi mesaj atmak gerekiyor?

Benim KP'nin sayfası için reklam vermiştim. Şimdi yine vereceğim engellisiniz diyor. Bana bunlar yine Türkçe olarak kredi kartımda sıra dışı hareket var mı vs. diye sormuşlardı, para çekememişlerdi. Ben de işte limit var, sorun yok, kullanıyorum da vs. diye Türkçe cevap vermiştim.

Neyse geri dönmediler. baktım para harbi çekilmemiş. Ama para çekilmedi diye de tahminen engellediler.

farklı farklı bölümlerden defalarca mesaj attım 1-1.5 haftadır yine dönüş olmuyor.

Beyinsizler para çekemediler diye firmaya reklam veremiyorum sitelerine böyle aptallık olabilir mi...

Genel mesajlaşma etiği, sana mesaj hangi dilde gelirse o dilde cevap verirsin?
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

arkadasim ya

Arkadaşınsa restricted profile'da falan olabilir, ya da news feed'de "bana bunun statüsünü falan gösterme" demiş olabilirsin. Diğerlerinden farklı ayarı listesi falan ne var bak.

Bir başka ihtimal de, eğer arkadaşın internetten önüne gelen hatuna yazıp yürüyorsa ve birkaç kere şikayet yediyse facebook bu adamı mimleyip mesajlarını otomatik olarak other'a atıyor olabilir.

Ayarlar kısmında "bana gelen tüm mesajları inboxa al" gibi bişi vardı zamanında, hala varsa onu yaparak düzeltebilirsin tahminen durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...