inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Application falan mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 user script. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 daha önce arattığımız kişileri gördüğümüz bir yer vardı facebook ta bulamadım orayı bilen var mı? tamamdır buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 daha önce arattığımız kişiler olduğu bir bölüm mü var? neresi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 activity log da soldan more dediğinde search history çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hareketler dökümü - daha fazla diceksin sağdan - "ara" sekmesine tıklıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 dünden beri açılmıyo feysbuk problem ? google dns var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bende de ticker görünmüyor şu an, sadece chat penceresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sol üstteki activity'leri göstermiyor ve çok zor yükleniyor. Sizde de var mı bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sag taraftaki kim ne yapmis bolumu olmadan pek bi sikinti, gelsin geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Neredeyse 1 yıl olacak halen değişmedi benim face arayüzü :P Millet talep etmeden değişiyor ben talep ediyorum yinede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 beyler bişey sorcam şimdi bu ana sayfadaki arkadaşlar listesindeki bölümleri nasıl kaldırabiliyorum yok aile yok yakın arkadaşlar falan var ya hani o listeleri kapatmak istiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bıktım la suggested page'lerden. ana sayfamın yarısı onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ben de onu demeye gelmistim, yok mu abi su gerizekali suggested zimbirtilarini kaldirmanin bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Ben de bir sorayım. Arkadaş listemdeki bazı spesifik kişiler duvarıma yazamasın istiyorum. Eskiden bunu ayarlıyoduk, limited profile'a alıyoduk ya da duvara şu şu listedekiler yazabilsin diyoduk. Şimdi baktım, sadece "arkadaşlarım" veya "sadece ben" seçenekleri var. Duvarımı çeşitli oyunlardan "senin puanını geçtim" ya da "SİZİNKİLERE ÇOK SELAMLAR" mesajı için kullananlar var, bunu istemiyorum. Varmı "ahmet mehmet ayşe benim duvarıma yazamasın ama kalanlar yazabilsin" diye bir ayırma yöntemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 manve said: ben de onu demeye gelmistim, yok mu abi su gerizekali suggested zimbirtilarini kaldirmanin bir yolu? chrome eklentisi - adblock plus. Pırıl pırıl yapıyo ana sayfayı ne reklam ne friend suggestion kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bozuldu en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 cVPN ile çok hızlı... Çalışıyor gayet güzel sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bozuldu lan benımde face im. mesajlara falan girmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 http://i.imgur.com/0cPaOat.png sizce de huyu huyuma değil mi gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mouse imlecini de izleyeceklermiş artık http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/25024796.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 lan iyice kafayı yedi bu site ha. x kişisinin comment&like hareketlerini gösterme diyorum. inatla göstermeye devam ediyor. önceden ayarlı olanlar da bozulmuş. yaşayan var mı böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 "görüldü" olayı kalkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bi tanıdık yeteksizsinize katıldım videomu ilzeyin diyip etiketlemiş tıkladım sazan gibi aynı banada oldu. profildende kaldıramıyoz nası silecez bu zımbırtıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 imamizer said: http://i.imgur.com/0cPaOat.png sizce de huyu huyuma değil mi gençler allahın sapığı allah belanı versin cinsi sapık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar