Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler bişey sorcam
şimdi bu ana sayfadaki
arkadaşlar listesindeki bölümleri nasıl kaldırabiliyorum
yok aile yok yakın arkadaşlar falan var ya hani o listeleri kapatmak istiyorum da
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben de bir sorayım. Arkadaş listemdeki bazı spesifik kişiler duvarıma yazamasın istiyorum.

Eskiden bunu ayarlıyoduk, limited profile'a alıyoduk ya da duvara şu şu listedekiler yazabilsin diyoduk. Şimdi baktım, sadece "arkadaşlarım" veya "sadece ben" seçenekleri var.

Duvarımı çeşitli oyunlardan "senin puanını geçtim" ya da "SİZİNKİLERE ÇOK SELAMLAR" mesajı için kullananlar var, bunu istemiyorum.

Varmı "ahmet mehmet ayşe benim duvarıma yazamasın ama kalanlar yazabilsin" diye bir ayırma yöntemi?
Mesaj tarihi:
manve said:

ben de onu demeye gelmistim, yok mu abi su gerizekali suggested zimbirtilarini kaldirmanin bir yolu?

chrome eklentisi - adblock plus. Pırıl pırıl yapıyo ana sayfayı ne reklam ne friend suggestion kalıyor.
Mesaj tarihi:
lan iyice kafayı yedi bu site ha. x kişisinin comment&like hareketlerini gösterme diyorum. inatla göstermeye devam ediyor. önceden ayarlı olanlar da bozulmuş. yaşayan var mı böyle bir şey?
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bi tanıdık yeteksizsinize katıldım videomu ilzeyin diyip etiketlemiş tıkladım sazan gibi aynı banada oldu. profildende kaldıramıyoz nası silecez bu zımbırtıyı.
  • Yeni Oluştur...