Xenus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 almayın zaten keyler 2-3 saatte bitti gerisini iptal ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Sam said: arcanum beğenmeyen Ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 adamin adi arcane, begeniyodur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 di mi öyle düşünürsün bilmesen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 mahoolmez said: vpn ile alayım dedim yemedi (:P) Tietokoneesi on kytketty IP-osoitteeseen, joka sijaitsee maassa, jossa käyttäjä ei voi rekisteröityä asiakkaaksi tähän myymälää Kullanıcı mağazaları bu müşteri kayıt nerede PC ülkede bulunan bir IP adresi, bağlı Selam... Ben biraz ısrar ettim. VPN'le falan üyelik aldım(ilk hesabı verify bile etmediler 2.de ancak aldım) VPN kullanınca sayfayı türkçeye çevirmedi chrome ağır aksak google translatele iş yapmaya çalıştım. Devam diye çevirdiği tuş oyunu gift'e dönüştür tuşu çıktı =D Sonra oyunu başka hesabıma giftleyip steam kodunu görmeye çalışırken oyuna kilit koydu adamlar, teknik servisle görüşün mesajı aldım. Yusuf yusuf bişiler sıktım: http://www.ztorm.net/helpdesk/?thread_id=90341&email=kamcezirmak%40yahoo.com&eId=16005&key=B8EC950101 11 liraya Skyrim aldım ama yaşlandım resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 şunu bana da yapalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 shopto legendary editiona preorder açmış. £22.85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bende tum dlc ler var.Simdi yeni adada atla gezebilmek icin dawnguard gorevlerini bitirmek gerekiyor herhalde.dawnguard isimli gorevi aldim , bir tane dungeondan vampir bir hatunu kurtardim.Dungeonda Lydia, master bilmemne vampir tarafinda olduruldu.Yerde cesedi var, nasi resurrect oluyor Lydia tekrar? Whiterunde yok, halls of dead e falan baktim orda da yok. 2. Sorum dawnguard gorevi sonunda kurtardigim vampir hatunu babasina goturdum.Babasi gel sende bize katil vampir ol dedi, yoh eyvallah dedim.Keepden kovdu dayi, dawnguard gorevi de kayboldu.Nasil olcak simdi? Birde quest menusunde , side quest, main quest vs yazmiyor gorevlerin yaninda.,milyon tane gorev oldu nasil ayircam ben bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 tepelerindeki ikondan ayırıyorsun, her quest serisinin ikonları başka sağ ve sol üst kısımdaki. dawnguard liderine geri dön. adada at kullanmayla alakası yok dawnguard'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ölmüşse hile kullanarak canlandırabilirsin sanırım. downguard görevi o şekilde bitmiyor. downguard kalesine geri dönüp liderle konuşcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 beğenmiyorum arcanum. sevmediğim bir setting. karakter sistemi de parlak değil. ama çıkıp da Sam gibi her beğenmediğim oyuna kötü oyun demem ahah. "sevmiyorum" ile "oyun kötü" arasındaki farkı idrak edebiliyorum neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 dragonbornda ata binmek istiyorsanız dawnguarddaki atı bulmanız lazım, böylece atınızı cebinizde taşıyabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 arcane said: beğenmiyorum arcanum. sevmediğim bir setting. karakter sistemi de parlak değil. ama çıkıp da Sam gibi her beğenmediğim oyuna kötü oyun demem ahah. "sevmiyorum" ile "oyun kötü" arasındaki farkı idrak edebiliyorum neyse ki. yok mesela blc'yi sevemedim ama kötü değil. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Skyrim indiren her yiğidin yaşadığı binlerce mod yükleme kısmına hoşgeldim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 artık skyrim'in main plotunu bitirmeye karar verdim. side quest'lere bulaşmicam. lol tabi ki hayaaaaooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Aynen hala sidelarla boğuşuyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 main plotu son görevlere kadar yapın bırakın, etrafta dragonlar olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 dark brotherhood sonunu merak etmiştim. üzdü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben kestim ya dark brotherhood u, öyle bişi kalmadı =P Yanlız resmen archer/mage oynuyorum, üzerimde mage cloak ama ben sneakle dolaşıp x3 ile 1 shot mobları indiriyorum çok zevkli ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 brotherhoodun görevler güzel ya , en başta ispiyonlayıp hepsini kesersen çok şey kaçırıyorsun. also shadowmere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 3 adamdan birini öldür dediğinde ben lider hatunu öldürdüm eheh, good work dedi ölürken hatta. Öyle pis işlere gelemem neutral good oynuyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben de aynen öyle yaptım. 1:12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ilk iyi karakterimle öle yaptıydım, sonraki zaten vampirdi, benim kadar kötü olamazlardı! yalnız vampir olayını baya baya kasmıştım, sonradan dlc çıkardı gavurlar =( çok acı doluydu önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Deathblade said: Bone said: essential graphics mod list diye bişi var mı skyrim için? skyrimnexus'tan mı çekmeli yoksa steamworks'tekiler yeterli mi? internette yüzlerce "100 random mods", "10000 best mods" gibi abuk sabuk listeler var, onlardan istemiyorum ama çünkü içlerinde bir sürü anlamsız mod oluyor, karakterin saçını anime saçı yapan, female armorları klişe kore mmorpgleri gibi breast armora çeviren, atları zürafa yapan felan şeyler. mesela oblivion'da Vagabond's Better Gold, Qarl's Textures, Natural Weather, Real Lava gibi modlar vardı, görsel açıdan zenginleştiriyordu oyunu. skyrim için de öyle şeyler istiyorum. Şu mesajı sürekli uplamaktan alzheimer olucam galiba, şizofreni baş gösterdi bile. Bir de önceki mesajımdan 2 sonra Bone yazmışsın sende sdf. Şurada ki de güncel versiyonu. http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/124sg6/the_list_of_the_best_must_have_mods_for_skyrim/ Deathblade said: Bayağı bir araştırma yapmıştım ben. Kalsın burada. Deathblade said: http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/124sg6/the_list_of_the_best_must_have_mods_for_skyrim/ Deathblade said: Sabahtan beri denediğim onlarca grafik modundan sonraki vardığım sonuç : Oyun değişti lan resmen, kurmayan varsa kesin kursun. Bir halt fps düşüşü de yaşamadım. flora ve hd pack'in lite versiyonunu kullandım. Kullandığım sistem ( i5, hd5650, 4gb ram ) Yüklediğim modlar : Sharpshooters Extreme Graphics Vision ENB Skyrim HD 2K Textures LITE Water And Terrain Enchancement Redux Static Mesh Improvement Mod Skyrim Flora Overhaul Low-res Version Enchanted Night Skyrim Lush Grass Lush Trees Diğer kullandığım modlar : Catogorized Favorites Menu SkyUI The Dance Of Death Böylece grafik kısmını tamamlamış oldum. ENB olarak Superb kullanabilirsiniz ama benim bilgisayarı mıncıkladı resmen. Renk canlılığı konusunda bayağı güzel görünüyordu. Surdaki grafik modlarinin hepsi steamworkshop da var mi? Yoksa nexus danmi indirmek gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar