OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Bone said: http://i.imgur.com/lgX6R.jpg ahah harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Norak said: amca bu: http://www.asot.es/2001/09/skyrim-mods.html 100 ün üstünde aktif modla alınmış o ssler. kaldırmaz filan demiş ama denemek lazım ya. şu şekilde oyun oynamak acayip keyif verici olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yeni dlc konsola çıktı, ocakta da pcye çıkacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 yine sardım oyuna pure mage kasıyorum 2 elde de büyü şeklinde en zor master galiba masterda oynuyorum da düşmanlar ölmüyo resmen ya balanced magic diye bi mod yükledim dengeliyomuş filan diye de iyice zor oldu anlamadım zaten adam gibi para da yok moblar da fireballlarla filan ölmüyo çok baydım ya 22 lvl oldum dest 55-60 civarı daha yeni alabildim fireball filan mageleri azıcık rahatlatan bi mod yok mu ya baydım stealth archer yada 2h kasmaktan magele bitiricem bu sefer yardım ediverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 barbu said: Norak said: amca bu: http://www.asot.es/2001/09/skyrim-mods.html 100 ün üstünde aktif modla alınmış o ssler. kaldırmaz filan demiş ama denemek lazım ya. şu şekilde oyun oynamak acayip keyif verici olur. ben oynadım çok sıkıcıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ben de geçenlerde mage oynamak istedim ama klasik destro mage fikri sarmadı, destroda bile sıkıntı çekiliyo diyip vazgeçtim. daha farklı olarak full archer kasmaya başladım ama en son hileyle bütün skillleri maxlayıp guard dövüyodum sdf Şöyle conjuration ve illusionla sağa sola kan kusturmak mümkünse oynayacam tekrar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 LOL STEP IT UP, L2P DARK SOULS SCRUBS. GET DUNKED N WRECKED 420 BLAZE IT FAGGOTS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 LoL konsol oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Dark Souls da oynarız yea Ama ondan önce Demon's Souls var di mi, ona göre iksiini birden ittiririm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bu oyunda bi problem var, aslında çok yavaş çalışmıyo ama bazen ilerlerken bi donuyo bikaç saniye, sinir bozuyo. fikrim yok, nasıl aratacağımı bile bilmiyorum ingilizce durumu. bilgisi olan var mı? yani yavaş çalışıyo diyemiyorum, farklı bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 harddiski çöpe atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 İtiraf ediyorum şu oyunu hala bitiremedim ben ya. Çünkü şöyle ki... İlk başladığımda 2 handed düz warrior oynadım.Enchant-Craft öküzlüğünü yapıp dragonlara kafadan 3-4 vuruşta indirince tadım kaçtı sonra.Genede devam ettim ama Alduini bile öle yenince direk save bile almadan kapadım oyunu. Baya bi süre yüzünede bakmadım.Hatta o aradaki dönemde bidaha bi Morrowind bitirdim.(Morrowind Skyrimden sonra oynayınca dahada bi tatlı oluyomuş buarada.Baya baya rpgyim ben diyo oyun her hamlesinde.Bide modlarla falan çok şukela zaten.) Sonra Morrowind i bitirme gazıyla bikaç ay sonrada Skyrim ide bitiriyim artık dedim.İşte dedim smith kasarım ama enchant kasmıcam şöle şöle karakteride kurdum kafamda şöle 1 buçuk saat falan geçti.(Zaten daha karakteri yaratırken kıllandım oyundan gene.)Neyse işte Banditlerle uğraşıyorum.Kesiyorum kesiyorum vs.En son bitane dark elf kaldı.Gerildim şöle power attack ı indirmek için herifin kafasına ki... Eleman ölmeden ''Ah nerde o eski Nerevarlar'' tarzında bişeyler zırvaladı.(en azından nerevar dedi.)Biraz daha devam ediyim dedim oyuna ama Morrowind belası tekrar kanıma girdiği için oyunu oynama şevkim gittikçe kırıldı.Direk kapadım oyunu ertesi gün gene Morrowind oynadım:( edit:Hatta baya gaza gelmiş şekilde oynadım Morrowind i.''Havasına suyuna..Taşına toprağına...''diye mırıldanaraktan.Halbusi kar kış severim ama pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Morrowinde mod söylesenize asıl, bastan bi oynasam hiç modlarla oynamamıştım hiçbişeyde hatırlamyorm ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?35,5314327,5314327#msg-5314327 Valla ben şunu yüklemiştim.Hala çalışıyo sanırım Bone un verdiği link.Bayada bi tartışılmıştı sanırım başka bi konuda modlar ama baktım bulamadım o başlığı. Zaten sadece grafikler-ambians vs.dışında oyun yeterince içerik bakımından dolu olduğu için diğerlerine pek gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 şu oyunu yarısında bayıp sildim de.müzikleri ne iyidir arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 morrowind, oblivion ve bu, müziklerini ne zaman duysam oyunu oynamak içinden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Bu oyunların dialogları bu kadar sığ ve kötüyken nasıl katlanıp oynayabiliyorsunuz hayret ediyorum. İngilizceniz mi yok anlamıyor musunuz konuşulanları? Kil dedi tıragon dedi demek ki ecderka öldürcam! diye mi geziyorsunuz oyunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 burak buraklığını yapmış gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi mario'nun diyalogları Save me! oh thank you mario! dan ibaretti ama oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ahahah ben o kadar aşağılamamıştım ama evet yani mario ayarında oyunun senaryosu ve dialogları. Keza ejderlerden gülyabanilere mario gibi atlaya zıplaya kesiyorsun işte. Gameplayin farklı karakterlerle etkileşime girmek üzerine olduğunu falan idda edenler var ama bu etkileşimi oyunu sevenler bile marioyla karşılaştırıyorken bizim çok bişey beklemememiz lazım. Ama yine de akla takılan bi nokta var, hani dialogsuz sessiz eski filmler olur mario biraz onlar gibi. Tech eski çünkü. Ama bu oyun bildiğin arka sokaklar kalitesinde yazılmış. Lan hatta arka sokaklara skyrim oblivian kalitesinde diyerek hakaret etmiş bile olabilirim. Pic related http://www.eneger.com/wp-content/uploads/2012/04/arka-sokaklar-dizisi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 axe çok yanlış yerlerde enerjisini boşa harcıyor arkasından geçirirlerken dark souls 2 başlığında, gerçek arpg'yi rpg addeded bir kitle tarafından. tam böyle gereksiz iç kavga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 axedice said: Ahahah ben o kadar aşağılamamıştım ama evet yani mario ayarında oyunun senaryosu ve dialogları. Keza ejderlerden gülyabanilere mario gibi atlaya zıplaya kesiyorsun işte. Gameplayin farklı karakterlerle etkileşime girmek üzerine olduğunu falan idda edenler var ama bu etkileşimi oyunu sevenler bile marioyla karşılaştırıyorken bizim çok bişey beklemememiz lazım. Ama yine de akla takılan bi nokta var, hani dialogsuz sessiz eski filmler olur mario biraz onlar gibi. Tech eski çünkü. Ama bu oyun bildiğin arka sokaklar kalitesinde yazılmış. Lan hatta arka sokaklara skyrim oblivian kalitesinde diyerek hakaret etmiş bile olabilirim. Pic related http://www.eneger.com/wp-content/uploads/2012/04/arka-sokaklar-dizisi.jpg çünkü oyunun hedef kitlesinin o diyalogları dinleyip anlayabilmesi lazım. bak dikkat ettiysen okuyup demedim http://i.imgur.com/Pu3pb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 intellectuals'daki dark souls mu? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHAHAHAHAAHHAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAH LMAO axe sana diyorum, yanlış yere harcıyorsun enerjini, grafikli diablo'yu entel rpg'si diye satan kitleyle savaşman lazım. gerçek düşmanın onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yok ben yermek için sölememiştim aslında. skyrim diyalogları için değil atmosferi + open world dünyası için oynanır. bi oyundan ne aradığınla ilgili bişey. yine mariodan örnek vereyim bari, mario'da silah çeşitliliği yok bok gibi demek gibi bişey oluyor skyrimde diyalog yok bok gibi demek. tabi skyrim best rpg falan seçildiği için diyalog aranıyor farkındayım da, action game with rpg elements şeklinde bakılırsa gayet başarılı ki ben öyle bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 consolefagism denen sey olmasaydı skyrim cok daha farklı olurdu..su haliyle bile zevkle keyifle saatlerce oynatıyor kendini.. ama para konsolculardan geliyor malesef o da firmaları etkiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar