Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ilk başlık buradan devam edebilirsiniz. eskisi neden kitlendi? forumdaki yeni yönetmelik gereği 2k mesaja ulaşan başlıklarda bu uygulama yapılacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 İlk mesaj benden olsun Çok güzel oyun, buna laf etti diye Red çarpıldı! evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Expansionu var mı bunun şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 dlc ilk konsol'a çıkması üzücü birde xbox'a çıkaçak ilk zzzzshhhhh detaylı bilgi için e3 beklicez devasa birşey geliyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 abv microsoft, LEAVE GAMING ALONE :((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 woo yeni başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bakalım inş. dedikleri gibi, "dlc gibi olmayacak exp gibi yapıcaz" yapabilirlerse :) ana oyunda tüm haritayı, unmarked olan yerleri bile dolaşıp bitirmiştim. yer üstünden ziyade yer altı olursa özellikle daha iyi olur, snow elf falan diyordu zaten leak, şöyle 4-5 blackreach boyutunda yerler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 gelişmeler neler? en son sıkılmıştım baya oyunu oynanabilir kılan yeni öğeler geldimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bari buraya taşıyalım mevzuyu; Hangi modlar arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 mod önerisimi istiyorsunuz? hmm, deadly dragons dread knight weapon set duel combat realism hardcore and rebalanced experience pise/asis warzones enhanced night skyrim realistic lighting daha çok var yazmaya üşendim,hepsi http://skyrim.nexusmods.com/ mevcut.oyun bambaşka oluyor şunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 weapons of 3th era oyuna yeni silahlar ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Valla bu oyun güzel olacak gibi. Çıkınca deneriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 "Tatar Ramazan" said: İlk mesaj benden olsun Çok güzel oyun, buna laf etti diye Red çarpıldı! evet abi red güzel oyuna laf eder güzel memeye laf eder.. adam tam bi atais lan. çarpılacak tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 red'i uçurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 knox said: red'i uçurmuşlar yirmikırkbeş archer oynuyordum oyun buglanınca bırakmak zorunda kaldım,melee oynayım dedim 2h barbarian hesabı fakat feci dayak yiyorum yahu 2 tane falmer geliyor ağzımı burnumu kırıyor,nedir 2h oynamanın usulü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Tamriel'in en iyi modunu unutmayalım lütfen http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=13902 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 S-H said: archer oynuyordum oyun buglanınca bırakmak zorunda kaldım,melee oynayım dedim 2h barbarian hesabı fakat feci dayak yiyorum yahu 2 tane falmer geliyor ağzımı burnumu kırıyor,nedir 2h oynamanın usulü ? hızlı level aldıysan uzak durucan, git gez biraz gear topla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 lvl4-5 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ağzını yüzünü kırar falmerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Elder Scrolls Online açıklanmış siz daha uyuyun http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2012/05/03/june-cover-revealed-the-elder-scrolls-online.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?42,6192664 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 oyun süperde, önceki başlıkta "en iyi class uninstall wizard olacak" denmişti. son yılların enpatiespri ödülünü alabilir heh unutulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 en antipatik oyunlardan biriydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 evet o yoruma bilg oyunları bölümünün en kalabalık başlığı kapak oldu direkt heh. tarihteki yerini aldı "uçaklar iyi oyuncaklar ama asla savaşta kullanılamazlar" diyen fransız mareşalinin yanındaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 o yoruma vaktinde bend egülmüş olsamda skyrim hala bir morrowind değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar