emanet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 dasaaa said: komunizm = esit mutlu koyunlar calisir gibi yapiyor... mutlu koyun olmayin komünizmi falan zerre savunmam da.. koyun demek çok komik kaçıyor cidden. insanları en effektif şekilde koyunlaştıran sistemin içindeyiz zaten. bildiğin klonlanmış koyun kaynıyor etraf. iki sistem de aynı leşlik seviyesinde, herhangi bir üstünlük söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 emanet said: dasaaa said: komunizm = esit mutlu koyunlar calisir gibi yapiyor... mutlu koyun olmayin komünizmi falan zerre savunmam da.. koyun demek çok komik kaçıyor cidden. insanları en effektif şekilde koyunlaştıran sistemin içindeyiz zaten. bildiğin klonlanmış koyun kaynıyor etraf. iki sistem de aynı leşlik seviyesinde, herhangi bir üstünlük söz konusu değil. hep kullanıcı hatası aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mortis said: şu komunizmi tartışan kaçınız komunist manifestoyu okuyup karl marx ve engelsin tam olarak ne dediğini bilio çok merak ediyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 evrim'i de odak alsanız, ilahi dinleri de odak alsanız insan fıtratına uymayan bir sistem komunizm. insan ormandaki en vahşi hayvan. doymayan, sürekli fazlasını arzulayan, elindekiyle hiç bir zaman yetinmeyen, etrafından hep daha fazla kazanmak isteyen bir varlık. sistemler dinler bunu törpülemek için geliyorlar. islam bile 4 halife döneminin sonuna kadar durdurabildi bunu. komunizm onu bile yapamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 İnsan algısı bilmediği üzerinden mukayese yapamaz.Sınıf uçurumunun olmadığı ve insanların kendini gerçekleştiricek kadar özgürlük ve refah sahibi olduğu bir jenerasyon düşün.Kendisinden daha üstün birini göremeyeceği için daha fazlasını isteme için elinde bir veri de olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 komunist partiyi babam yönetiyor zaten. benden üstün değil partideki kodamanlar. kolhozun yöneticisi benden üstün değil. ben hepsiyle eşitim ama onlar daha iyi şarabı içiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ahmedinejad said: evrim'i de odak alsanız, ilahi dinleri de odak alsanız insan fıtratına uymayan bir sistem komunizm. insan ormandaki en vahşi hayvan. doymayan, sürekli fazlasını arzulayan, elindekiyle hiç bir zaman yetinmeyen, etrafından hep daha fazla kazanmak isteyen bir varlık. sistemler dinler bunu törpülemek için geliyorlar. islam bile 4 halife döneminin sonuna kadar durdurabildi bunu. komunizm onu bile yapamadı. öyle aynen başkan, en allah yolunda idda eden cematler bile paranın kölesi olmuş.oysaki islamiyet dininde dünya malını seven cennete giremez deniyorken.hatta bunu söleyincede ' ya kafire karşı güçlü olmak gerek' argümanı sunarlar. insan oğlu tatminsiz bişi,bence sistemle alakalı bişi yapılamaz kişiler kendileri hareketleri ile sistemi oluşturur. herkes bıraksın lüks tüketimi ufaktan bak gör kalıyormu kapitazim falan. HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN ARKADAŞ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Komünizmde devlet ve iktidar olmaz.Sınıfsız ve sınırsız bir topluma geçildikten sonra proleterya diktatörlüğü de kendini fesheder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 komunizm diye brave new world'e gitmeyelim de hehe Oo yaşasın arkadaşım öldü hayatımın en mutlu günü falan diye ortada dolaşmak hoş değil sdf dip not: orda sınıf var ama insanlar sınıf ayrımının farkında değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 TD)Pentagram said: ahmedinejad said: evrim'i de odak alsanız, ilahi dinleri de odak alsanız insan fıtratına uymayan bir sistem komunizm. insan ormandaki en vahşi hayvan. doymayan, sürekli fazlasını arzulayan, elindekiyle hiç bir zaman yetinmeyen, etrafından hep daha fazla kazanmak isteyen bir varlık. sistemler dinler bunu törpülemek için geliyorlar. islam bile 4 halife döneminin sonuna kadar durdurabildi bunu. komunizm onu bile yapamadı. öyle aynen başkan, en allah yolunda idda eden cematler bile paranın kölesi olmuş.oysaki islamiyet dininde dünya malını seven cennete giremez deniyorken.hatta bunu söleyincede ' ya kafire karşı güçlü olmak gerek' argümanı sunarlar. insan oğlu tatminsiz bişi,bence sistemle alakalı bişi yapılamaz kişiler kendileri hareketleri ile sistemi oluşturur. herkes bıraksın lüks tüketimi ufaktan bak gör kalıyormu kapitazim falan. HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN ARKADAŞ!! yeni ayfon aldım lan. bırakmayalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 heheh ayfon aldım 1 sene sonra bırakalım iyiymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aahhaha denk geldi şimdi http://www.youtube.com/watch?v=cfUAxt_i4pk tutup mao'nun izini satıp lenin'in sözünü nazım'ın telsiz sazını çalanların avradını dfgdfhfghfdhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 emanet said: komünizmi falan zerre savunmam da.. koyun demek çok komik kaçıyor cidden. insanları en effektif şekilde koyunlaştıran sistemin içindeyiz zaten. bildiğin klonlanmış koyun kaynıyor etraf. iki sistem de aynı leşlik seviyesinde, herhangi bir üstünlük söz konusu değil. abi adamlarda sistemi takip eden kişi sayısı vs bizdeki dediğinde oranlarda herifler çok ağır basıyor. freewill hiç var olmamış gibi davranıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 emanet said: dasaaa said: komunizm = esit mutlu koyunlar calisir gibi yapiyor... mutlu koyun olmayin komünizmi falan zerre savunmam da.. koyun demek çok komik kaçıyor cidden. insanları en effektif şekilde koyunlaştıran sistemin içindeyiz zaten. bildiğin klonlanmış koyun kaynıyor etraf. iki sistem de aynı leşlik seviyesinde, herhangi bir üstünlük söz konusu değil. bunu diyecektim liberallerin başkalarına komünist demesi çok ironikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mortis said: şu komunizmi tartışan kaçınız komunist manifestoyu okuyup karl marx ve engelsin tam olarak ne dediğini bilio çok merak ediyorum hehe anlaşılan sende pek bakmamışşın zira onlarda şurda tartıştıklarımızla alakalı pek bir şey yok. ayrıcana neomarksistlerin yazdıkları daha mühim çünkü şartlar falan hep değişti .Kapital temel olarak kapitalizmin kritiğidir onu baz alarak üstüne ekleyerek bir şeyler üretilmeye çalışılıyor yoksa bugün geçerliliği eserler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 şimdi konuyu sulandırıyorum ve diyorum ki arkadaşlar:) Eğer komünist olursak alta ki videoyu seyredebilecek miyiz? yoksa fırsat eşitliği kapsamında hepimize devlet böyle eşler mi ayarlayacak? sosyal haklar kolay, ben bu konuda eşitlik istiyorum... http://www.youtube.com/watch?v=UeJatEw_NJc&feature=related http://29.media.tumblr.com/tumblr_m3cltuI5UC1qa42jro1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 TD)Pentagram said: iyide benim dediğimle aynı yere geliyor, adam fazla kazandığı için lüks telefon alıyor. ben alamıyorum mesela diyelim, bu da adil paylaşıma aykırı. ama o kişi eline sazı alıp komünistlik naraları da atıyor üstüne. işte burda ironi var, hem sende fazla kazanıp lüks hayat yaşaycaksın hemde sisteme sövüp komünistlik isticeksin. topicte bunun cevabı verilmişti daha önce, "en fakirin" hayat şartına insanları düşürmek değil, "fakir"lerin hayat şartını yükseltmek üstüne kurulu yaptıkları. gerçi cep telefonunu lüks olarak tanımlıyorsan bunu kabul etmemen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 BonePART said: komunizmi elindeki sat millete ver diye sanan var hala ya yılmaz güney hakkında bi anektod vardır karısı tarlalarda çiftcilerle çalışmaya gitmişken ona sinirlenip "biz bu kavgayı onlar gibi yasamak için değil onlar bizim gibi yasayabilsin diye yapıyoruz". diye çıkışmış. felan falan özet şu ilk hedef biz nasıl sefil yaşarız deil sefil yaşayanlar nasıl iyi yaşatılırdır yane dsaha iyi eğitim daha iyi sağlık hizmeti daha yaşabılabilir maaş seviyeleri insanlar bunun için komunizm diyo yoksa gidelim eski rusya gibi yaşayalım diye değil seviyorum seni bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bone said: TD)Pentagram said: iyide benim dediğimle aynı yere geliyor, adam fazla kazandığı için lüks telefon alıyor. ben alamıyorum mesela diyelim, bu da adil paylaşıma aykırı. ama o kişi eline sazı alıp komünistlik naraları da atıyor üstüne. işte burda ironi var, hem sende fazla kazanıp lüks hayat yaşaycaksın hemde sisteme sövüp komünistlik isticeksin. topicte bunun cevabı verilmişti daha önce, "en fakirin" hayat şartına insanları düşürmek değil, "fakir"lerin hayat şartını yükseltmek üstüne kurulu yaptıkları. gerçi cep telefonunu lüks olarak tanımlıyorsan bunu kabul etmemen normal. iyi de dünyadaki kaynaklar yeterli değil bunun için. eninde sonunda zenginlerin hayat şartlarını kısmak zorundasın diğerlerinin seviyesini yükseltmek için. mesela ankara'daki herkesi oran'da yaşatamazsın. bir kısmı pursaklarda yaşamak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 zenginin hayat şartını düşürteceksin zaten. komunizm herkesin kendi jet uçağı olmasına imkan tanıyan bir sistem değil. ama tşört giydi, cep telefonu aldı diye "lüks" tanımı yapmak, bunları atıp dilenci gibi yaşamasını emrivaki yapmak da alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yanlış ovchinnikov said: emanet said: dasaaa said: komunizm = esit mutlu koyunlar calisir gibi yapiyor... mutlu koyun olmayin komünizmi falan zerre savunmam da.. koyun demek çok komik kaçıyor cidden. insanları en effektif şekilde koyunlaştıran sistemin içindeyiz zaten. bildiğin klonlanmış koyun kaynıyor etraf. iki sistem de aynı leşlik seviyesinde, herhangi bir üstünlük söz konusu değil. bunu diyecektim liberallerin başkalarına koyun demesi çok ironikmiş. lan koyun dicektim ben komünist demişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bone said: zenginin hayat şartını düşürteceksin zaten. komunizm herkesin kendi jet uçağı olmasına imkan tanıyan bir sistem değil. ama tşört giydi, cep telefonu aldı diye "lüks" tanımı yapmak, bunları atıp dilenci gibi yaşamasını emrivaki yapmak da alakasız. Bir de şu var, o zengin lüks yaşayamayacaksa , o yatırımı, o yönetimi (insanların akıllı biri tarafından yönetilmesi lazım), o buluşları (steve, bill, vs) yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bone said: zenginin hayat şartını düşürteceksin zaten. komunizm herkesin kendi jet uçağı olmasına imkan tanıyan bir sistem değil. ama tşört giydi, cep telefonu aldı diye "lüks" tanımı yapmak, bunları atıp dilenci gibi yaşamasını emrivaki yapmak da alakasız. e peki lüks hayatın kıstası mücevher alıp özel jetle uçmak mı sadece. 700liraya geçinen bir insana göre 1k lık telefon mücevher lüksü ile denk bence. yada seninle bu konuda lüks hayat kıstasımızda sorun var. toplumda en düşük maaş alanda olmayan şey lüks dür bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 dilencinin bile cep telefonu var. peki lükslük tanımını neye göre yapacaz? ekmek bulamayan, et görmemiş, su içemeyen, evi olmayan, etraftan topladığı çöplerle geçinmeye çalışanlar var. o haldeyse komunizm'e göre bu kişilerin hayatına mı kendimizi düşürmemiz gerektiğini söylüyorsun? komunizm senin için bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bak şimdi senin ihtiyacını 50 liralık spor ayakkabı görürken,sen gidip nike den alırsan evet o insan fakir kalır. ama sen gidip atıyorum nike yerine esnaf ahmete kazandırırsan o nike esnaf ahmet karşısında devasal kalmaz.o ahmetin çırağı biraz daha fazla harçlık alır bu sayede. bu şekilde aradaki farkın açılmasını engellersin. ama toplum olarak sonradan görme gösteriş meraklısı olduğumuz için bu ibre köküne kadar açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar