toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Wayne said: yaa ah ye canlandirmak icin yapilan isler bunlar.. iyide yapmislar bence kolay kolay dizmiyelim hemen setleri zor olsun zor.. alismis millet wowda beles item a buraya gelince nerde benim itemlarim diye zirliyor. AH'yi canlandırmak icin server'ların kapanması cok mantıklıymıs gercekten. Tebrik ediyor, saygılar sunuyorum zekana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Xaenin said: geldi beyler abi son save den başladı.. vanq katanam gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 farklı kanallardasınız sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 mustang tameden çıkmış benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bende senin zekana hayran kaldim ben ne diyorum sen ne diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 accounta giremeden ah ye nasıl giriyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Liebe said: yazık günah , bütün hafta full çalışan , müsait olmayan , oynamak için sırf pazar gününü bekleyen binlerce insan var yahu.ayıptır valla şu saatte bakım.birde 3 dakika kala haber verdi o da güzel :/ aynen.. haftaya pazar da mesai var. doğru düzgün oynayamadık daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 BS kasmak çok boş gibi ya. Plan hiç düşmedi nightmarede dünya para gidiyor üstüne üstlük. AH'den kralını alırım. JC hakkında bir fikrim yok. Feedback plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 abv blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 aynı lvl silahlar, drop'lar ile craftlar arasında kafadan 20-30 dps fark oluyor. item lvl'ınız çok geri ise bs mantıklı ama onun dışında kullanmak gereksiz. topladığım 5 maviden 3'ünü vendor'luyorum hem para hem mat birikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 gemleri sakın birleştirme zaten bi üstü düşüyor. birleştirirken bi sürü paran gidiyor. ben gerçi dha flawless square üstü görmedim belki act 3-4 te düşer infernoda ama onları alıyorum üstünü belki ancak craftla tamamlıyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 JC'da mesela flawless square için 3 square + 2 tom of jewelcrafting + 20k gold istiyo fakat AH'da 12k zaten flawless square amethyst. Ama perfect square amethyst AH'da 95k civarı, eğer sen AH'dan 3 tane flawless ve 3 tom of secret alıp yaparsan + 30k gold toplamda 80kya falan geliyor, amethyst için konuşuyorum tabi hepsinin fiyatı farklı. Yani mantıklı olabilir gibi geldi ben kasıyorum JC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Luriel said: gemleri sakın birleştirme zaten bi üstü düşüyor. birleştirirken bi sürü paran gidiyor. ben gerçi dha flawless square üstü görmedim belki act 3-4 te düşer infernoda ama onları alıyorum üstünü belki ancak craftla tamamlıyosundur.8. seviye üstü düşmüyor. Alttaki gemleri başlangıçtan itibaren birleştirip birleştirip ilerlemezsen son seviye gemler için uzun zaman harcarsın. Hem zaaten gemleri kullandığın için birleştirerek kullanmak sürekli daha güçlü olmanı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Birleştirmek mantıksız üstte arkadaşı ndedigi gibi ahden çeksen bile daha ucuza geliyo ki bende zaten zibilyon tane flawless square var işte onları birleştirerek giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Valla benim oyun izlenimim iyi değil ya.Oyun olarak güzel bir oyun olmuş ama bi diablo 3 olamamış.12 senelik oyun olmamış beklenen diablo 3 değil bana göre.Diablo 2 ilk quest te bile ne güzeldi.Bunu harcadım resmen yea.Yeni bi oyunmuş gibi bakınca güzel eğlenceli de diablo 3 olamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 hala mı yok serverlar abv blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Cuce said: yahu bone... adamlar rmahnın hacmı arttıkca para kazanıcak rmahden. item düşmez hacım düşük olursa zaten daha az para kazanırlar, tamam yap yorumunuda en azından düşüneerek yap. 5 stackle hellede boss kesince 3 mavi 4 sarı düşürüyo bana rmah'e laftan itemları koyup birkaç milyon gold'dan satıyorlar şimdiden. alan olur mu bilmiyorum, gold fazla düşen bir şey değil, infernoda gold farmlayan bir kişi bile, alt karakterine geçici lvl 50 item alacakken düşünür, "10 milyon goldu bu item'a vermeye değer mi" diye. öte yandan item düşmesi epey ağır bir nerf yemiş, istediğin item gelmiyor. diablo 1-2 sırasında normal levelarda bile unique itemlar gırla çıkardı, şimdi nightmare sırasında 10 tane mavi, 10 tane sarı, birkaç tane de mor yaratık öldürüp sadece bir tane sarı item çıkartabildiğimi gördüm. ki üstümde az da olsa item chance özellikleri vardı. epey bir item drop chance kasıp o şekilde grind edip, düşen itemları rmah'a atacak chinese farmerlar çıkacaktır muhakkak. çünkü normal playerların adam akıllı bir item bulması için çok uğraşması gerekiyor. bunun yerine gidip rmah'tan almayı tercih edecektir. böyle düşündüğüm için yazdım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 inferno'da diabloyu indirmişler. http://imgur.com/a/7wLWQ#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Kolay olmuş oyun zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 panda çıkana kadar idare etsin mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Drop rate lerin aktuel olarak blizz kontrol ediyor diye dusunuyorum. Isin icinde para oldugunda cok uzak bi fikir degil. Boylece AH ve RMAH deki fiyatlari ve arzi istedikleri gibi kontrol eder, piyasayi sekillendirebilirler. RMAH acilisi sonrasi droplarda kisa sureli bi artis olup donem donem kesat hallerine geri donebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 HEPSİ İLLÜMİNATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 diablo da ne bahtsız ya. sürekli kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bir kerede diablo kazansın şu oyunu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Yeni oyunu ben yapıyorum beyler isteyen diabloyu seçebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar