Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Emaleth said: a-aaa gerçekten mi? ayol dün gece gözümden uyku aka aka waypoint aramazdım bilsem, piiiii... 10 senede diablo evreninde teknoloji çok gelişmiş :P esas banner sistemi güzel coop oynarken, (beam me up scotty! tam) seni de gri sahalarda görmek istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 :) Tüh yakalandık görüyon mu yaw.Abi Eve oynayacağım ama oplar geç saatte oluyor o bozuyor şuan beni. 21:30da eve geçiyorum zaten 23:30da da yatıyorum genelde. Eve de o saatte opun ortasında fln olurum kafama göre çıkamıyorum o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Hep yazılan; monk şöyle, demon hunter böyle, wisard muhteşem şeklindeydi. Dün hepsini açtım bir bir denedim... Huzur barbarda arkadaşım. Şimdi oyun anlamda kazandı, diablo oynadığımı anladım yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 wizard muhtesem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bu arada, kadinim ol enchantress. boyle bir tatlilik yok, boyle bir saflik naiflik yok. scoundrel ve templar'i sallamadim kadini aldigimdan beri. diyaloglar falan super olmus ana karakterle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 guest pass isterik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bu akşam girmeyi düşünüyorum, serverlar düzeldi herhalde değil mi ? Oyun akşama inmiş olacak, direk girerim değil mi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 nm rushladık patiyle 49 da kaldık helle geçmek için 50 istiyor fefese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Method Inferno - Butcher kesmis. Butcher Inferno http://www.youtube.com/watch?v=-ow-bmIQNgQ&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Wow guildleri d3 e mı başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Sam said: Emaleth said: a-aaa gerçekten mi? ayol dün gece gözümden uyku aka aka waypoint aramazdım bilsem, piiiii... 10 senede diablo evreninde teknoloji çok gelişmiş :P esas banner sistemi güzel coop oynarken, (beam me up scotty! tam) seni de gri sahalarda görmek istiyoruz! banner sistemi neymiş? hem ben topaz'ımı iyice şişirmeden girmem aranıza banne. noobluğum yüzünden karizmamı çizdirmek istemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sorularım var: a-) Co-op için oyunu public'e çevirince herhangi bir checkpointte oyundan çıkmadan private'a geri dönemiyorum galiba, doğru mudur? sistem nasıl işliyor yani b-) Co-op'a 2 kişi girdik diyelim, oyunun zorluk seviyesi de player 8 hesabı artıyor mu biraz; neleri değiştiriyor yani coop? danke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 starter edition da barbar monk ve dh oynadım. barbar zor geldi biraz muhtemelen levelim düşük olduğu için tüm skiller açık olmadığı için. bir kaç kez öldüm bolca pot kullandım. monk inanılmaz kolay ve zevkli geldi. bölümü bitirdim bir kez bile pot kullanmadım. dh ise barbardan kolay monka göre zor geldi. sanırım monku oynamaya devam edicem oyunu alınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Emaleth said: banner sistemi neymiş? hem ben topaz'ımı iyice şişirmeden girmem aranıza banne. noobluğum yüzünden karizmamı çizdirmek istemiyorum :P coop oynarken her oyuncunun banner'ı şehre dikiliyor, kimin banner'ına tıklarsan onun bulunduğu yere ışınlanıyorsun. şehre gidip gelmelerde insanların birbirini kaybetmesi olayı yaşanmıyor artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Banner sadece şehir içinde atılmıyor tabi, oyunun herhangi bir yerinde G'ye basıp atabiliyorsun bannerını. Kısa bi cd var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 hell oynayan varsa dürtsün beni oyun içinden 50 dh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Dün gece uykusuzluğa rağmen son bir gayretle nightmare'e geçtim. Tam olarak işte Act III, özlediğimiz Diablo ruhunu yakalamış. Katlarca aşağı inilirken süper keyif aldım. Act IV ise fena halde -nedendir bilmiyorum (aslında biliyorum)- Warcraft III havası yaşattı. Gerçi konu bakımından bulunulan yere uygundu her şey, bir sıkıntı yok. 13 saat civarı sürdü oyunun başından sonuna kadar. Tüm haritalarda gezmediğim, ayak basmadığım yer kalmdı. Random çıkan tüm dungeonlara girdim vs. Level 32 oldum Diablo indiğinde. Konu Diablo olunca loottan bahsetmemek olmaz. Azmodan ve Diablo'dan güzel rare itemler düştü ama işime yarayan 1 tane bile olmadı. Ama bunu seviyoruz işte, işimize yarar şey düşmese bile. Templar'a yaradı itemler. :) Ezcümle bence olmuştur bu oyun. Eksikleri falan var ama genel ortalamada gayet başarılı olmuş. 3 sene sonra hala item peşinde olacağımı garanti edebilirim.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Party ile oynadığımızda her oyuncuya ayrı drop mu düşüyor ? Dün gece ilk defa kuzenle birlikte oynadık, sanki ona düşenleri ben göremiyorum bana düşenleri de o göremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 waller vortex arcane hangi allahsız düşündü bu kombinasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sunthewhich said: Party ile oynadığımızda her oyuncuya ayrı drop mu düşüyor ? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 abi arcane moblar eskiden ilk closed beta dönemlerinde L1 moblarda geliodu. OHANNESti. Şimdi nightmarede falan düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Patinin saatmi sasirdi 9 de yazdigim saat 6 olarak görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Kaede said: waller vortex arcane hangi allahsız düşündü bu kombinasyonu derken arcane jailer plague geldi 0.5 saniye sürdü ölmem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ZaugnaKhaldun said: sorularım var: a-) Co-op için oyunu public'e çevirince herhangi bir checkpointte oyundan çıkmadan private'a geri dönemiyorum galiba, doğru mudur? sistem nasıl işliyor yani b-) Co-op'a 2 kişi girdik diyelim, oyunun zorluk seviyesi de player 8 hesabı artıyor mu biraz; neleri değiştiriyor yani coop? danke bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 a) evet oyunu açınca kapatamıyorsun sanırım çıkmadan, tam emin değilim ama. b) hp'leri artıyor evet, dmg artmıyor ama gözlemlediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar