Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
özellikle ana saldırı şekline immune moblar gelince çok enteresan anlar yaşanabiliyor. d2 de sadece fire yöneldiğim karakterim vardı ve hell'e geldiğimde en küçüğünden en büyüğüne tüm moblar fire immune çıkmıştı. yaklaşık 60 lvl ile fln en küçük mobu bile kesemiyordum. =)
Mesaj tarihi:
Ren said:

BlackLabelSociety said:

bi sorum var;

benim arkadaş starter edition indirip makinasını test etmek istiyor ama battlenete giriş yapmamıza rağmen startrek ve wow harici clientlerden başka bişe göremedik. bu nasıl indirilir acaba bilgi verebilir misiniz?

key bulduktan sonra www.diablo3.com/guest e girip register ediyorsun.

zart çıkıyor accda

tabi bunun için guest pass lazım değil mi?
Mesaj tarihi:
@BlackLabelSociety evet

işlemcim minimum req in altındaydı. kurabilidim oyunu biraz oynadım. low herşey, çözünürlüğü de düşürdüm.

biraz fazla donuk geldi. yani lag varmış gibi oluyor 3-5 eleman spawnlanınca.

sistemi de yazayım yardımcı olur birilerine,

AMD Radeon HD 6310 Graphics(12.4 updateli)
4,00 GB RAM
AMD E-350 Processor(1.6, 2 çekirdek lol)

edit: eu client 7.6, us indirirken 8.2 mi ne indiriyor.
Mesaj tarihi:
oyunun normal'i aşırı kolay olmuş. gerçekten bayan ve 12 yaş altı oyunculara falan hitap ediyor. daha potion basmamı gerektirecek durum olmadı yani. ki bir iki kez coop oynarken tek başıma event falan yaptım.
Mesaj tarihi:
Kabaca üstünde geçerekten; Beta'dan da bildiğim üzere oyun gayet tatmin edici. Lootmania oluyorsun, hiç bir sıkıntı yok. Talent ağacı olayının olmaması güzel. Skillerin level aldıkça otomatik geliyor olması güzel. Runeleriyle birlikte binlerce değişik kombinasyon yaratmak mümkün. Tabii duruma göre efektif kullanıma geçince çok değiştirmiyorsunuz.

Grafikler, artworkler de güzel. Optimizasyon açısından Blizzard gene dengeyi mükemmel yakalamış. Zaten Hack 'n Slash için daha iyisi olmasa da olur diyorsunuz.

Ben Act III'e geçtim en son dün gece. Ancak en çok takıldığım konu Act II'deki çevresel grafiğin Diablo 1 ve 2 deki o "kötücül, tedirgin, şeytani, kasvetli" havadan uzak olması. Çok tartışılan bir konu bu elbette ama işte biraz insanı hayal kırıklığına uğratıyor. Özellikle Act II'deki şehir kısmındaki Silvermoon (WoW oynayanlar bilir) havası bence olmasa daha iyi olurmuş. Çöl ve dungeonlar kurtarıyor gerçi bu bölümde bu rahatsızlığı. Ancak totalde Act I bu anlamda daha başarılıydı. Darısı Act III'e diyorum kendi adıma...

Şimdilik 2 Act bitirince 2 büyük boss kesmiş oluyorum ve buların dal gitsin mantığı ile olmaması güzel. Elbette Normal mode'da zorladıkları falan yok ama yüksek zorluk dereceli (hell ve gelebilirsek inferno) modelarda bayağı zorlayacağını düşünüyorum taktiksel açıdan. Boss mekaniklerini sevdim bebişim...
Mesaj tarihi:
demon hunter ile belial'i geçemedim ben.
bi 10 kere öldükten sonra ve hepsinde %10 hp anca götürebildikten sonra party yaptım gavur abilerle öyle anca kestim.

yerdeki patlamalardan tamam kaçılıyor da koluyla vuruyo filan ölüyorum orda hep...
Mesaj tarihi:
off of oyundan inanilmaz keyif aliyoruz ya. nefis olmus. cok ama cok iyi her yonuyle, yillar sonra oyun oynamak ne guzel his..

act 1 bitti simdi 8 saatimizi verdik her yeri her alani golgeyi acarak ilerledik o videoya bittim . act 1 sonu videosu.
Mesaj tarihi:
Act 2 deyim şu an. Şimdi log ekranındaki change quest i kullanarak Act 1 a dönersem, Act 1 da tam olarak ne ile karşılaşacağım deneyen var mı? Öldürdüğüm moblar ölü mü olacak, harita exploration ne durumda olacak, achievements felan?
Mesaj tarihi:
oyunun eksiği Matt Uelmen olmuş

ciddi ciddi bu oyunda niye müzik yok ya. atmosfer yapsın diye bi şeyler çalıyor ama yok yani. şimdi buraya d2 ost'den bi iki parça koyup kıyas yapayım dedim. hangisini seçsem karar veremedim hepsi o kadar iyi :/ üşüyoruz matt reyiz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...