Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27-29 Nisan Beta İzlenimleri


Qahlel

Öne çıkan mesajlar

Beta ile ilgili crafting ve bunun gibi şeyler ile ilgili açılmış bir site var mı bildiğiniz? Mümkün olduğunca bilgi içeren? Okumak istiyorum biraz, crafting skiller hala soru işareti mesela. İlerki levellarda ne oluyor vs?

Mesela etrafta koşuştururken şu encounter'a denk geldim;



Ölünce bu çıktı, içinde güzel craft itemları çıktı (lvl 39 - jewelcraft 150 ve 200 isteyen 5 item düştü) Daha ne encounterlar vardır böyle eminim..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bir quest serisi bu yaratığın pop olmasını tetikliyor, SS'lerde çok belli olmayabilir ama orada en az 40 tane lvl 12 - 16 civarı adam vardı, bir anda oraya gelemezler, belki bir event'tin ikinci veya üçüncü ayağıydı bu yaratık. World eventler dizi şeklinde ilerliyor ya bazen o mantık..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her başlangıç zone'da 2 tane meta event var, birisi raid boss kesmece, diğeri de friendly NPC'lerle hostile camp basıp, birkaç küçük event sonrasında hostile camp (bu "camp"ler büyük bu arada) bossunu dövmece.
Build-up ile ilerliyorlar ama random/bilinmeyen bir aralıkla çıkıyorlar.

Diğer DE'ler o kadar da random değil. Belirli aralıklarla oluyor sürekli.

En sık gördüklerim, heart (quest-vari) işleri yaparken o alanda oluşanlar, 2-3türlü oluyor bu da:

1. Ekstra gathering. Heart bölgesinde ekstra bir NPC çıkıo ve bana xx getirin dio. Etraftan toplayıp götürüyorsun. Bunu yaparken heart da bitio.
2. Boss pop-up. Aynı heart bölgesinde champ mob çıkıo, kesiosun.
3. NPC raidi. Heart bölgesine NPC'ler raid düzenlio wave halinde. Sıra sıra indiriyorsun, indirirken de defend etmen gereken diğer bir objective var, mesela: Keep ranchers alive/don't let tools get stolen/keep soldiers morale up/don't let xx get captured, vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eventlerin yeri sabit ama bi yerde birden fazla event olabiliyor. mesela dissea plato'da bi köydeydim sigara içim dedim, baktım seperatist'ler bastı köyü herkesi kesti ben zoraki kaça kaça indirdim, belli bir süre sonra bi giant bastı aynı köyü dedim bu adamların günahı ne.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

class questleri bi yerden sonra ortak kullanılan zonelara geçiyor mu ? farklı ırktan arkadaşlarla oynayıp illa birilerinin class questlerini kaçırması durumu var ilk başlarda. Ha efektif level olayı var ama class questlerinden gelen itemlar iyi gibiydi leveling sırasında ve hani insan levellarken aynı sırada gitmesini istiyor class questlerinin.

Travel olayı aynı zone için nekadar hızlı olsa da farklı zonelar için portala git gel iş uzuyor. Hadi class questlerini yapalım 5dk sonra buluşalım olayı olmuyor gibi. Gerçi farklı zonelar arası spawn pointleri açtın mı fast travel yaptım gibi hatırlıyorum ama emin değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

loading olayı yok. yani 2-3 yerde var okadar gördüğüm kadarıyla. bi personal story için load ediyorsun kaçış yok gibi o işten ilerde değişiyor mu bilmiyorum.

portallardan başka starting zone veya şehirlere gidiş var illa loading oluyor.

zonedan şehre girerken portalla giriyorsun load ediyor. Ama öyle swtor gibi değil yani zırt pırt load olayı veya lineer map olayı yok. İlla haritada gösterilen yoldan gitmen gerekmiyor bi yere varmak için, karşına dağ tepe çıkmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır. yani en azından şuna dayanarak hayır diyorum, betada başladığımız zone'un dışına çıkayım dedim ne var ne yok diye, gittim gitim gittim, bi instance kapısına geldim ama geçişe izin vermedi "demoda yok gardaş" dedi. çok büyük ihtimalle zonelara instance ile geçicez gw1'de olduğu gibi ama 1 zone zaten baya bi büyük öyle de bişey var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...