Oski Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mortis said: nasıl oyun söleyin fikirlerinizi detaylı madem bu kadar kiş igirdi betaya optimizasyon, fps ıvır zvıır teknik şeyler dışında ama onlar geçer gameplayden bahsediyorum oyun çok güzel. DAoC gibi pvp si var. çok da güzel pve si var. bilgisayarın biraz eskiyse de hayvan gibi kasıyor. mmorpg seven adam bu oyunu bayıla bayıla oynar.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mortis said: nasıl oyun söleyin fikirlerinizi detaylı madem bu kadar kiş igirdi betaya Şimdi daha lvl 10luk kısım için konuşayım. Questler eğlenceli. Dinamik event sistemi mükemmel. Harita çat dinamik event başlıyor etraftaki millet toparlanıyor herkesle birlikte savaşıyorsun. ölenler-reslenenler altta dönen geyikler falan güzel oluyor. Kontrol olayına pek alışamadım. Normalde de 3d oyun çok oynamadıgım için MMO'da karaktere istediğimi yaptırmakta zorlanıyorum combatta. Combat çok karışık. Hedef almak zor oluyor. Oyundaki comboları falan daha pek bilmediğim için skillerle ilgili falan yorum pek yapamayacağım ama genel olarak iyi gibi duruyor. Defeat sistemini pek tutmamıştım incelemelerde gördüğümde ama oyunda oynarken hakkaten iyiymiş dedim. 5vs5 pvp çok iyi ancak iletişim ve koordinasyon sıfır tanımadığın insnalarla girdiğinde. Onun dışında direk lvl 80 ve full item olması çok güzel. Doya doya sadece taktik düşünüyorsun. Çok güzel şeyler çıkar bence competitive liğe çok elverişli olmuş. WvW tipik kale savaşları. Daha çok oynayamadım ama oynadıgımda da gayet begendim. kapı önünde savaşlar falan sistemi çok zorluyor ama. Onun dışında supply camp olayı, sabit arbalet falan kullanmak gibi şeyler de baya güzel. Müzikler çok çok iyi değil ama yeterince güzel. Mekanlar çok güzel değil ama yeterince güzel. (gördüğüm kadarıyla) craftingle daha uğraşamadım.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Oyun çok güzel, PVPyi bilmem ama PVEde kalabalık yerlerde dahi kasma olmadı, makina AMD965, 8gb ram ve 460GTX'ten oluşuyor, shadow-antialiasing kapalı diğer şeyler High takılma falan görmedim
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Kısacası oyun çok güzel beta bitince adam akıllı açıklaması yapılabilir. Ancak şuan sınırlı sürede hem oyunu anlatmaya çalışmak hep işte çalışmak hemde oyun oynamak fln zor oluyor. Ama akıyor bildiğin.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Ya bi de dün gece telekomla Anet elele verdi oynatmadı. Şahsen sabahtan beri oynayabiliyorum adam gibi. Ama şunu söyleyeyim verdiğim paranın 1 kuruşuna bile acımadım hertürlü hak ediyor.
Warghammer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bugün bile pre order yapınca beta inv ım geldi geç oldu ama geldi.Umarım eve gidene kadar biter download.
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Full Graphics'te çok güzel görünüyor oyun, streamlerden göründüğü kadarıyla. Sora minimumda kendi girdiğim oyuna bakıyorum anı mı lan bu diyorum. canım çok sıkıldı, bu oyunu o kadar pre-purchase ettik ama onu güzelce oynayacağımız bi bilg de lazım...
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Warghammer said: bugün bile pre order yapınca beta inv ım geldi geç oldu ama geldi.Umarım eve gidene kadar biter download. d&r dan mı aldın yoksa , orjinal steden mi ?
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 eXistenZ said: Full Graphics'te çok güzel görünüyor oyun, streamlerden göründüğü kadarıyla. Sora minimumda kendi girdiğim oyuna bakıyorum anı mı lan bu diyorum. canım çok sıkıldı, bu oyunu o kadar pre-purchase ettik ama onu güzelce oynayacağımız bi bilg de lazım... şuan için boş yere upgrade yapılmasına gerek yok. neticede sistem ne kadar extreme olursa olsun %30-35in üzerinde grafik kartını kullanamıyor her türlü ayarı denedim lakin bu bir bariyer olmuş durumda. bu optimizasyon sorunu ortadan kalkmadan hangi ayarda bir sistemin gerekli hangisinin overkill olacağını saptamak zor. o yüzden beklemek şart. çok çok iyi optimize edilmesi gereken bir client var önümüzde ki insanların elinde olan pcden %100 verim alabilsin. gpu'nun kullanımı yükselince, fps sorunu yaşıyorum diyen kimse pek kalmayacaktır. öte yandan nvidia ve amd'nin de sürücü güncelleştirmeleri ile fps daha stabil bir hal alır.
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bu Code 9 yüzünden giremeyen o kadar çok insan var ki, forumlarında linç edecekler adamları. Kendi sitesinden alıp code 9 alan bile var.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Aslında girememeleri daha iyi belki beta süresi uzatılır bir özür yazısı ile :) Yaşasın sosyal medya...
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ben girdiğimden beri pvp yapıyorum. kısaca özet geçmem gerekirse, Elementalist, staff ile oynadım ve yetemedim. Nedense çok kolay yatıyorum ve efektif şekilde kullanamıyorum. Sanırım ön plandan savaştığımdan olsa gerek =). Bu yüzden elementalistden caydım diyebilirim. Guardian, hayvan gibi protect büyüsü var. Sağlamda vuruyor. 5 adama karşı ayakta kalabiliyorsunuz baya protect kullanırsanız. (tabi 30-40 sn falan). Oynaması zevkli diyebilirim. Merser, ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Toplamda 15 dk oynamışımdır, 10 büyüsünden 4-5 tanesi clonelarla alakalı. Hoşuma gitmedi. Necro, fear vb büyüleri bulamadım (pvp de verilen weapondan dolayı sanırım). Böyle deli gibi curse atmak istiyorum ama genelde alan büyüleri vardı. Thief, bence en iyi pvp bunda. Muhtemelen oyunda oynayacağım char thief olacak
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 pvp de item seçimini nereden yapıyoruz?
Warghammer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 FesTivaL said: Warghammer said: bugün bile pre order yapınca beta inv ım geldi geç oldu ama geldi.Umarım eve gidene kadar biter download. d&r dan mı aldın yoksa , orjinal steden mi ? Gamersmarket ten aldım.5 dk ya key geldi girdim.acc de beta davetiyesi vardı.Bu haftasonu betası için.
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Performans olarak bugün bir düzelme var bende. Patch de gelmedi ama olsun :P medium'da oynayabiliyorum artık :(
mani Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 kamerayı ayarlıyamıyoruz di mi oyunda ? çok yakın karaktere ya.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 evet kamera daha geriye çekilebilmeli, şu hali baya kötü
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UWQLnP6jgkA süründü makine :( max bu kadar zoom out oluo
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 oyun hakkindaki tek cekincem su abarti spell efektler.
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Update: Don’t worry, you aren’t being ignored. We’re still working on all of these issues. Keep in mind its 2:30am at the studio. We’re coming close to a resolution. Thanks for bearing with us and keeping each other company while we hammer away. -Bill
Öne çıkan mesajlar