ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Lurdlespor Blizzard Employee Edited by Lurdlespor on 22/06/12 07:59 (UTC) Hello, Our network team is looking into this at the moment, I don't have an ETA right now but they're working on the issue and we'll update as soon as we have more info. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 noluyo oyun donmaya basladı bende? 2 kere ust uste kilitlendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 aynen bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 crash yemeye başladım ben de, 5 dakikada 3 kere act 2'de crash yedim. dümdüz kapanıyor oyun unexpected error falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 aynen. abi nası bi firma bu her bakım her patch sonrasında sorun. bu nasıl bir gerizekalılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Çok nadiren de olsa alt tab yapıp chrome açarsam yahut dizi falan izlersem oyun 3-4 fps'ye düşüyor. Çalışan ne kadar program varsa kapatsam da, oyunu kapatıp tekrar açsam da, restart edene kadar bu düşük fps devam ediyor. gtx 460, fazla ısınma da yok -3 ayrı proğram ile ölçüyorum, en son bir ay önce falan güncelledim sanırım driverları. Şu an gene aynı şey mesela, oyuna giriyorum 7 fps diyor, yeniden başlat; peki :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Flassh said: belli bir saat oynadıktan sonra garip bir ping oluşuyor her 4 adımda 1 adım geri atmakla başlıyor fazlaşıp fazlaşıp uo speed açmış gibi dolanmaya başlıyorum sonra res atmadan da düzelmiyor bağlantımdan yana bir sorun olmadı şimdiye kadar başka oyunlarda. olayı anladıysanız çözümü falan var mı ki bunun bıktım gunde2 kere res atmaktan. hayır valorda gidiyor şunu tekrar sorayım, bir çözümünü bilen var mı, res atmaktan başka. 90-110 ms gösteriyo fakat sanki 400 500ms ile oynuyormuşum gibi oluyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Son patchten önce cok rahat oynadıgım laptop patchten sonra cok ısınmaya baslaadı sogutucu bıle yetmıyor alet kendını kapatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 shuddering,fps düşmesi ve ısınmaya karşı birşey bulan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayd3mir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bendede patchden sonra pc kasmaya başladı fps düştü çk rahat skyrim oynadığım makina çokta abartı grafikleri olmayan diabloda fps sorunu çekiyorum enteresan..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Benım makına yandı yanıcak yokmu bu işin bır cozumu suan laptopta sogutucu var alta 2 ayrı sogutucu daha taktım. Gene yanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Yanacak derken kaç derece mesela? Bir de o kadar ısınıyor ise oynamayın yav yakarsınız makineyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 error 3006 "There was an error switching heroes" bi de bu çıktı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 There was an error creating the game :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 patch gelmiş yine sanırım. adres ingiltere diye us clientı indirtmiş bize bliz. erkenden alıyoruz sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 oyuna girmeye çalışıyorum fakat patch yapmaya çalışıyo ve şöyle bi hata veriyo "an unexpected error occured while tryin to install. pelase try again or contact customer support" çözümü nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 cozumu aptal olmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ya sus şapşal şey update yapmıyo pc aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 neyse allah belasını versin diablonun sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Flassh said: Flassh said: belli bir saat oynadıktan sonra garip bir ping oluşuyor her 4 adımda 1 adım geri atmakla başlıyor fazlaşıp fazlaşıp uo speed açmış gibi dolanmaya başlıyorum sonra res atmadan da düzelmiyor bağlantımdan yana bir sorun olmadı şimdiye kadar başka oyunlarda. olayı anladıysanız çözümü falan var mı ki bunun bıktım gunde2 kere res atmaktan. hayır valorda gidiyor şunu tekrar sorayım, bir çözümünü bilen var mı, res atmaktan başka. 90-110 ms gösteriyo fakat sanki 400 500ms ile oynuyormuşum gibi oluyor hep nolur şuna çözüm bulun, d3 forumuna falan da karıştırdım aynı şikayetten muzdarip birileri var ama çözüm göremedim. kafayı yicem ne güzel oynuyorum bi başlıyor ping mecbur res atmak zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Dediğinin aynısı dün arkadaşa da oldu.Oyuna girdi çıktı 3 5 kere düzelmedi falan kafayı yedi.Skype açıktı kapattı düzeldi ama önceden olmuyordu böyle bir sorunda.Onda bi gelişme olursa yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Az önce 3 stackle goblin + elite gördüm, aha hepsini keserim ben bunların dedim, gobline sol clickledim oyun kare kare olmaya başladı. Sonra da ben ölene kadar kitlendi (öldükten sonra normale döndü) alt + f4 yaptım usulca ama hala kasıyor bilgisayar. Ne alakaysa 1.03'ten önce kaymak gibi çalışırken patch sonrası kasmaya başladı makine, her şey low'da ama oynanmayacak duruma geliyor bazen anlamadım. Laptop i5 işlemci 4gb ram g310m leş ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 goblin görünce kasması benim de başıma geldi 1-2 kere act 3'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phenol Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Aynı bilgisayarda bırden fazla acc nasıl acılıyor arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 SS klasöründeki imageler açılmıyor boyutları 0kb olarak gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar