Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Teknik Sorunlar ve Olası Çözümler

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Çok nadiren de olsa alt tab yapıp chrome açarsam yahut dizi falan izlersem oyun 3-4 fps'ye düşüyor. Çalışan ne kadar program varsa kapatsam da, oyunu kapatıp tekrar açsam da, restart edene kadar bu düşük fps devam ediyor. gtx 460, fazla ısınma da yok -3 ayrı proğram ile ölçüyorum, en son bir ay önce falan güncelledim sanırım driverları. Şu an gene aynı şey mesela, oyuna giriyorum 7 fps diyor, yeniden başlat; peki :I
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

belli bir saat oynadıktan sonra garip bir ping oluşuyor her 4 adımda 1 adım geri atmakla başlıyor fazlaşıp fazlaşıp uo speed açmış gibi dolanmaya başlıyorum sonra

res atmadan da düzelmiyor

bağlantımdan yana bir sorun olmadı şimdiye kadar başka oyunlarda.
olayı anladıysanız çözümü falan var mı ki bunun bıktım gunde2 kere res atmaktan. hayır valorda gidiyor

şunu tekrar sorayım, bir çözümünü bilen var mı, res atmaktan başka.

90-110 ms gösteriyo fakat sanki 400 500ms ile oynuyormuşum gibi oluyor hep
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

Flassh said:

belli bir saat oynadıktan sonra garip bir ping oluşuyor her 4 adımda 1 adım geri atmakla başlıyor fazlaşıp fazlaşıp uo speed açmış gibi dolanmaya başlıyorum sonra

res atmadan da düzelmiyor

bağlantımdan yana bir sorun olmadı şimdiye kadar başka oyunlarda.
olayı anladıysanız çözümü falan var mı ki bunun bıktım gunde2 kere res atmaktan. hayır valorda gidiyor

şunu tekrar sorayım, bir çözümünü bilen var mı, res atmaktan başka.

90-110 ms gösteriyo fakat sanki 400 500ms ile oynuyormuşum gibi oluyor hep

nolur şuna çözüm bulun, d3 forumuna falan da karıştırdım aynı şikayetten muzdarip birileri var ama çözüm göremedim. kafayı yicem ne güzel oynuyorum bi başlıyor ping mecbur res atmak zorunda kalıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce 3 stackle goblin + elite gördüm, aha hepsini keserim ben bunların dedim, gobline sol clickledim oyun kare kare olmaya başladı. Sonra da ben ölene kadar kitlendi (öldükten sonra normale döndü) alt + f4 yaptım usulca ama hala kasıyor bilgisayar.

Ne alakaysa 1.03'ten önce kaymak gibi çalışırken patch sonrası kasmaya başladı makine, her şey low'da ama oynanmayacak duruma geliyor bazen anlamadım.

Laptop

i5 işlemci
4gb ram
g310m leş ekran kartı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...