Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Memphis said: saka gibi oyuna yeni girdim suan lvl51 hc barbarım ölmüs ki disconnect falan olmadım öylece ölmüs yani blizard iyice bokunu cıkardı 100ms oynarken bianda 650ms oldu kaldim falan. gitti benimde 60 barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Regalya said: Regalya said: Bu wizard da energy armorun görünüşü atarlı güzel böle dönerli mönerli animasyondan tepede hafif kırmızı salak bi şeye döndü optionsda değişen birşey yok bilen varmı nasıl düzeltilir? Basit kaçıcak ma, Rune mu değiştirdin yoksa :P? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Diablo 3 video kart desteklemiyor diyorsa bir çözüm. laptopta Intel 4500MHD Max. ekran kartı vardı. diablo3 ü desteklemiyor diyordu. quess pass olmadığı için oyuna daha tam olarak giremedim ama account giriş ekranlarına fln erişebildim. quess pass sonrasi ne kadar yararlı bişey yine yazarım. Olay şu .. If your computer found that the ‘card-not-supported’ error message and make Diablo 3 run on your laptop, do the following steps: 1. When you receive the error message: ‘this video card is not supported’, press ESC instead of clicking ‘OK’ to dismiss the window and launch the game immediately. 2. If the Step no. 1 failed, try to add ‘-launch’ to the command line to launch the game without the game launcher. So, right-click on the Diablo 3 icon and get to ‘Properties’. After that, go to the Target field and add ‘-launch’ to whatever you see there. For example, C:Diablo IIIDiablo III.exe -launch 3. As soon as the game has started, exit it. Then, go to your Documents folder (libraries/documents/diablo III) and there will be a Diablo III directory with a file called ‘D3Prefs’. You should open it with Notepad. Next, do the changes to the following settings: - DisableTrilinearFiltering ’1′ (from 0 to 1) - HardwareClass ’1′ (from 0 to 1 as well) 4. Finally! Launch the game for once more. It should work! Besides the above procedure, you also need to lower your resolution and graphics settings in order to get a decent frame rate. A user got 4FPS at 1366×768 pixels which was unplayable. But when he lowered down the resolution, he got the better (playable) frame rate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 "Failed to download a required file. Please check your internet connection and try again" launcher ı açtığımda bu hatayı alıyorum. daha patch flan da yüklemedim 3-4 günden beri açmıyodum oyunu. ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 firewalla agent.exe var blizardın onu engellio olabilir aklıma ilk gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Patch'i indirmeyi deniyor, internet'e bağlanamıyor. 1. İnternet bağlantın yok 2. Firewall vs kurduysan engelliyor 3. Windows'un kendi engelliyor. 1 ve 2 için yapacağın şey belli. 3'yü kontrol için Windows Firewall with Advanced Security diye bişi var Start menüde. Onu açıp Inbound Rules kısmında Diablo,BattleNet ve Blizzard yazan herşeyi ara, bul, hepsini sil. Oyunu yeniden başlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 söylenenlerin hepsini yaptım olmadı. harici harddisk e de kurmuştum oyunu ordaki kopyayı sabit diske attım. patch i yükledi, takır takır çalıştı. bi sorun çıkmadı. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Launcherın download ayarlarından p2p yi kapamayı bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 şeklinde bir hata mesajı alıorum. Oyunu uninstall ettim windows 7 de program ekle kaldır adımından. yeniden kurmak istediğimdede hala aynı mesajı almaya devam ediyorum. EU serverında oynuorum. Fikri olan varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 seigen said: Basit kaçıcak ma, Rune mu değiştirdin yoksa :P? Alakası yok yahu air bender gibi geziyordum şimdi ise sadece kırmızı transparan küçük bi ışık var tepemde sadece ben değil bir çok kişiye olmuş blizz cevap vermiyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ben bu oyunu 2 gündür her çalıstırdıgımda launcher update ediyor.Acaba sürekli bi güncelleme hotfix vs bişey mi var yoksa bende mi sorun var anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Error 1'i de aldım sonunda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Regalyağ said: Bu wizard da energy armorun görünüşü atarlı güzel böle dönerli mönerli animasyondan tepede hafif kırmızı salak bi şeye döndü optionsda değişen birşey yok bilen varmı nasıl düzeltilir? Forumda buldum çözüm said: I didn't know I was having this problem until I looked online and saw that my energy armor didn't look like other people's energy armor. This is how I fixed it. Go to your documentsdiabloIII and find a file called D3prefs open it then find the line HardwareClass "x" If x is less then 3 then you wont get the bubble effect from energy armor. Change it to 3 then save the file, your bubble should now be working. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 monka yeni helm aldım fakat takınca gözükmüyor,onu nasıl şey edicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 aldığın kişi vanishing dye ile boyamıştır. dye remover mi öyle bişey satılıyo merchantlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 aa saoğol deniyeyim bi, bende onlar ne işe yarıyor diyordum. valla yeni helm alıcaktım sinir oldum o kadar para verdim ama görükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ya oyuna girdim böyle directx hatası veriyomuş gibi görüntüler kayıyor böyle abuk subuk şekle giriyor görüntüler. ne biliyim kolundan bişey çıkıyo böyle bunu nasıl düzelticem ekran kartım falan latest zaten. directx desen june2010 SDK yı yeni indirdim. allah allah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bıktım şu oyunun sorunlarından sabahtan beri girmiyor retrieving hero listde takılıyor ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 aynı sorun bendede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bi ara giriodu sorunsuz.yine hero listte takılıyor yapcagınız işe koyayım arkadaş.2 dakka aha bakıcaktık o kadar ticaret yapıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Adamların hergün farklı bir serverına stress test yapıyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeraMurpy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bende iş ten yeni geldim ufak bi guncelleme ve hero list de takıldı girmiyor herkeste mi aynı sorun var ::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4552425797?page=9#170 herkeste var, herhalde reset falan attılar sdsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bu arada bende olan error 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bana çok aksiyonun var falan dio, bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar