Tori Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Abi witch doctoru ilk gördüğümde bayılmıştım lan. Bir trailer yapmışlardı firebomblarla hedelerle ananı avradını demiştim. Böyle eli titreyen gesture mesture tam antihero misalı. Ama işte gameplay o kadar bayık ki. Sanki böyle hiçbirşey birbiriyle synergized olmuyor, öteki tarafta bir wizarda bakıyorsun lightning, arcane, fire, frost, melee ..... daha gidiyor sinerji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Tavuk yapınca bende çok eğlenip gülüyordum, ya da adamların kafalarına zombi duvarı yıkınca asdfsda.Hala gülüyorum ona ama arkadaşın dediği gibi gameplay çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ya gameplayi bayık olayına katılmıyorum ben felaket keyifli geldi levellarken 60a kadar fakat çok büyük bir sıkıntı var benim için WDda fire&forget spammable skill yok hiç caster havası vermiyor ve bir noktadan sonra felaket yorucu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Gameplay'i çok bayık değil. Ama bahsettiğin gibi tam bir caster havası maalesef yok. Zaten yüksek range büyüler çok fazla hasar vermiyor (Dart, firebomb, spiders vs...). Aslında WD'un kritik noktası mid-range class olması. Ciddi hasar vermek istiyorsanız buna mecbursunuz. Ama bu kötü bir şey değil, mid-range oynaması için yeterli skilleri de mevcut. Ben son 1 haftadır locust swarm+firebats temelli oynuyorum. 30'lu, 40'lı grupları (t4 oynuyorum) indirmem 8-10 saniye alıyor. Bunların yanına spirit walk ve zombie wall (Vengeful Spirit rune'lü Soul Harvest da olur) ekleyince gir çık, vur kaç, gayet yüksek hasarlı ve bayık olmayan bir gameplay oluyor. Bazı elite kombinasyonlarında (sallıyorum arcane enchant + orbiter + thunderstorm + ... gibi) zorluk çıkarsa da genelde sorunsuz. Bu da karakterim; http://eu.battle.net/d3/en/profile/stargazer-2345/hero/632063 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 iyi kasmışın karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Selamisahin said: Gameplay'i çok bayık değil. Ama bahsettiğin gibi tam bir caster havası maalesef yok. Zaten yüksek range büyüler çok fazla hasar vermiyor (Dart, firebomb, spiders vs...). Kaede said: fire&forget spammable skill yok Deneyin bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mana dönüşleriyle sanki iyi gibi ha. Deneyeyim akşam bakalım. Şu Corpse Spiders'a bi' ısınamadım ama. Bakalım Queen'lisi nasılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 o builde benzer bir şey kullandım ya benim demek istediğim WDın efektif olmaması değil nasıl desem go-to spelli yok en yakını acid cloud işte öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/KaraDavut-2747/hero/1763195 hacılar WD nin en efektif olayı petleriyle birlikte geliyor. Patch den sonra petler iyi buff landı artık ölmüyor ve hatta öldürüyorlar. birde pet damage e bonus veren bir kafalığınız varsa benim gibi on numara. Tek yapmanız gereken sey fire bats/vampire bats. Bu skill ile mana probleminiz olmaz ( fire forget olarak değil de, basılı tutarak yaparsanız, mananız bitmez.) mouse 1 e de ister spider queen ister fireobmb -pyroo koyun. ben pyro koyuyorum, oto atack olduğundan 3 tane firebomb atıp sonra say click le adam eziyorum. petler de catır cutur indiriyor. beinm tek isteğim su anda, dead mans finger yüzüğünü düsürmek. Ben 2.0 dan önce de hep WD ile oynadım ama cok keyif almazdım. Su anda bence olması gerektiği gibi oldu. WD close to mid range bir karakter o yüzden wizard gibi bir caster olarak düsünmeyip daha cok necromancer a yakın biraz daha diye düsünüyorum. neyse durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 4 full 60 vardı, 8lvl WD kenarda duruyordu, Perşembe başladım tekrar, 50 oldum. Main yapıcam sanırım 70'te, çok keyifli petlerle akıyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Gerçekten bir item ile hayatım değişti denir ya, benimki de biraz öyle oldu. http://eu.battle.net/d3/en/item/hwoj-wrap Yukarıda gördüğümüz legendary kemerin çılgın Locust Swarm buff'ı var. Bana lvl 70 ve %80'liği denk geldi. Creeping Death pasif skilli ile birlikte kullanınca ortaya atıyorsunuz bir swarm, gerisine bakmıyorsunuz neredeyse. Locust Swarm pasifle birlikte dot süresi kalkınca Searing Locusts rune ile fena da dps sağlıyor. "Yetmez ama evet" diyerek yanına Frozen Pirhanas açtım. Bir de onu ekleyince elite'ler dahil neredeyse tüm düşmanlar durma noktasına geliyor. Gerisi kes, biç, parçala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 beyler bi profilleri paylaşında son durumu görelim kimde ne build ne item var nasıl oynuyor. benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 şu an forumda en az konuşulan class olmuş da gerçekten fazla iyi. reaper of souls ile birlikte olması gereken hale gelmiş wd. barbarı falan bıraktım wd ile akım akım akıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Ben hiç beğenmedim WD yi RoS ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 wd olunca partyden çıkıyorum direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Yeni patch ile Haunt bayağı güzel duruma geldi. Mana cost 200'den 50'ye düşerken, hasarı 6 sn. % 1465 damage'ten 12 sn. %4000 civarına çekilmiş. Cold witch doctor için muazzam bir buff oldu bu. Spirit Barrage (Phantasm) + Piranhas (Frozen Pirhanhas) + Haunt (Resentful Spirits). Yanlarına da Locust Swarm. Pasif olarak da Creeping Death. Sonra yürüyüp geçtiğin yere, bir daha arkanı dönüp bakmazsın bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 rush of essence ile zaten spirit barrage spamliyordum, daha signature spell kullanmadım ros başladığından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 fire wd de fazlasıyla iyi. cold bayıyor ama piranhado artı firebomb artı firebats saçmalık bir kombo. yanınızda da fetish psychopatlarla cd reduction'a abanırsanız crusader'dan daha iyi tanklıyorsunuz. gargantuan da lazım tabii. hatta şöyle göstereyim: wd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ben o build'de bir de fetish army yerine fire rune'lu locust swarm denemeni tavsiye ederim. iyice çıldırabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 zunimassa + physical damage oynayan var mı? varsa bi profil rica edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 (aoe) spirit barrage + (HoT) haunt + (rabid) zombie dogs + (berserker) gargantuan / mana regen poison dart ve passive / %15 damage reduction passive. god gibi geziyorum master'da şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 nienna said: master http://guyane.mumbly.net/logo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kalan zunimassalar ve düzgün mainhand düşmesse silicem oyunu. yeter abi zorla fire oynattıracaklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Bana coldlu leoric kolyesi düşünce 2 tane cold itemla cold rerolledim. Baya güzelmiş lan şaka maka. Pirana haunt barrage takılıyoruz Ayrıca dün uykusuzlukla trifek midir nedir ondan olmayan legendarye bi ton reroll kastım. Gitti shardlar, sanırım firepet yolundan döndüğüm için zunimasa beni cezalandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 jade set+% cold = 10 snyde bir yarım ila 1 milyar arası crit bullslagh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar