fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 çok güçlü olmuş wd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 defansı zayıf ama yanında dh varsa çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 favori karakterim vişk doktor *thumbs up* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Act III'e geldim. İyi ki WD seçmişim diyorum. Ciddi anlamda zevkli. Follower olarak Templar daha iyi gidiyor gibi doktor'un yanına. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#aZcdiY!Zb!aZaZaa kullanıyorum. lvl 26yım. Çoklu gruplarda Soul Harvest + Grasp of Dead + Acid Cloud veriyorum, geçiyorum. Arkama bakmıyorum bile. Yetmezse (Eliteler falan) bunların ardından Direbats rune'lü Firebats atıyorum ortaya, ayakta kalabilen de bununla yatıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bende act3 wd'yim, şunu kullanıyorum. gerçekten wd akıyor ve inanılmaz keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 act 1 de agzimi agzimi kiriyorlar... neden acep adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 normaldeyse baya sorun var demektir. hemen bırakıp facebook oyunu oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 normalde yav adsfasdf sebebi belli aslinda hala elimde adam gibi bi silah yok. saka bir yana dartin dmg cidden silaha gore scalenmesini hala aklim almiyor... bu sirada facebook oyunu falan sakin ol sampiyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 HAYIR OLMICAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 normal mode da dmg abanarak gidiyosun; yarasalar ve dartı runelediysen imbasın, birde one hand silah ne olursa olsun dmg i iyi olsun :) dart silah dmg ından etkileniyor (tabi + int veren bişey varsa elinde en iyisi o) kısaca şanssız bile olsan yarasaları aldıysan yandı gülüm keten helva :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 yarasalar zaten onu su an farkettim herkes onu kullaniyor. Aksam gidince bakayim daha beta kismini yeni bitirdim. Level falan dusuk asdfsdaf bide intin dartin firlatma hizini mi arttiriyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Grasp of Dead'i sal ortaya, sonra bi' Direbats rünlü Firebat gönder. Aralara da "fıt fıt fıt".... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 hızını bilmiyorum öyle bişeyde yazmıyo int de Intelligence is the main stat for Witch Doctors. Each point in Int gives you +1% damage and increases your elemental resistances by 1.artışı her int %1 dmg ve 1 puan elemental resi veriyor. Ha birde dartı Shifte basarak kullan çok efektif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 o kadar diablo biliyorum abi asdfasdfsdaf neyse eve gidip adam gbi skillere bakam ben bi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Soul Harvest > Grasp of the Dead > Direbats > Tek tük kalanlara tüftüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 lv 16 act 2 girdim biraz item duzelttim ama biraz fazla abandim galiba inte vit az kald agzimi kiriyorlar gene... ama bende onlarinkini asdfadsfasdf olacak olacak bu sirada sabahtan beri "ALAaaLLELAH" diyorum icimden sanki zombie bog summonlayacam asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ben spirit walk ile pack'in tam ortasına giriyorum, sonra soul harvest (5'li buffımı alıyorum, int 700 fln oluyor lvl 20'lerde) keyfime göre ya explosive kurbağaları salıyorum ya da big fat batleri. Zombie'nin patladığında öldürürse tekrar canlanıp koşması da süper ama mana problemi çektiriyor her türlü. Aşırı hızlı kesiyorum ne olursa olsun :) aralarına girip sağa sola onlarca kurbağa bırakıp suratlarında patlamaları izlemek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Slint said: Soul Harvest > Grasp of the Dead > Direbats > Tek tük kalanlara tüftüf lvl 42 ye kadar olayın özü budur :) ben cok rahat indiriyorum mobları nightmare de bazı moblarda cok rahat indiriyorlar beni :) yanlız hell ve inferno konusunda endiselerim var, summonlar dayanmıyor nightmare de bile ve bazı cok yuksek damage li mobların rare/eliteları eger vampiricse cidden senin damage ini overheal ediyorlar ... 2500 dpsle indiremedigim mob var, 6-7 dakika ugrastırmıstı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 çok değerli patişler. Anneye anlatır gibi anlatın plx. Soul Harvest > Grasp of the Dead > Direbats > Tek tük kalanlara tüftüf. denmiş eyvallah. abi GotD ile Direbats aynı sinerjide ikisini aynı anda nasıl kullanıyoruz. ikiside secondary mous skill, alamıyorum ben bara ikisini birden.cok noobum sanırım asdfds.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Options-->Gameplay.. Burada sağ tarafta Interface kısmının en altında "Elective Mode" diye bir şey var. Onu tıklı yap. Artık istediğin skilli istediğin yere atabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 SenariouS said: lv 16 act 2 girdim biraz item duzelttim ama biraz fazla abandim galiba inte vit az kald agzimi kiriyorlar gene... ama bende onlarinkini asdfadsfasdf olacak olacak bu sirada sabahtan beri "ALAaaLLELAH" diyorum icimden sanki zombie bog summonlayacam asdfasdf 16-20 arası kastırıyo , sonra mojo abomination summonlayarak kalpleri kırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bu arada Gargantuan da leziz. Rune olarak Restless Giant'ı ekledik mi, vur kır parçala. Bosslara bile atar yapıyor, korkusuz cengaver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 @Selamisahin teşşekkür ettim dostum, terazin yok, olsa bilion abanırdım `,-)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 not enough frogs. need more frogs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Tyrion said: çok değerli patişler. Anneye anlatır gibi anlatın plx. Soul Harvest > Grasp of the Dead > Direbats > Tek tük kalanlara tüftüf. denmiş eyvallah. abi GotD ile Direbats aynı sinerjide ikisini aynı anda nasıl kullanıyoruz. ikiside secondary mous skill, alamıyorum ben bara ikisini birden.cok noobum sanırım asdfds.. soul harvest + swallow your soul wall of zombies + unrelenting grip fire bat + dire bats poison dart + splinters sırasıyla yetiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar