icphedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 frenzy - sidearm birde wrath var bende. diğerleri aynı. Daha ilk moblar paspas ediyordu. Dps ten verip armor u arttırdım, rahatladı biraz. 6.5k armor ile kesemediklerimi 10k armor ile rahat kesiyorum. all resist te 150-200 civarı arttı tabi yanında. DH rolledim bende diğer barbarlar gibi, rahat rahat takılıyorum bu aralar. Arada bir açıp bakıyorum işte barbarıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Barbarian oynamak enayiliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Sole statlarla rahatim act2de bazen shieldli packlerde sorun olabilio ama oda oluo yani biraz gezerek iron impact saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi act2 faceroll zaten isterse çift pack elite gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 2-3 gun oldu benim 60 olali monktan artanlari verdim barbara zor demeyin ya monktan sonra op direk damage gordu gozum bide ucuz str itemlari nasil oluosa dex itemlarina gore epey, rahat gear toplanio 1-2me bitirdim isimi simdi act 3e baslicam bi silah alip pant head ve bide amulet aldimmi taamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 act 3'ün yarısından sonraki moblar ne igrenctir ya melee için. melee'lerin hepsi rage'e girip knockback vuruyor, rangedler desen peşlerinden koşmak feci bayıyor her seferinde, kuşu ayrı spearmanı ayrı. Barbarla solo ponyland denememiştim, bi onu deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 barbarda stormshield + string of ears olmazsa olmaz, ki bu ikisi baya para demek. destekleyecek char olmadığı sürece uzun iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 onlar var zaten de, bu mobların iğrenç oldugu gerçeğini değiştirmiyor :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 %25 melee dmg reduction + 800 physical resist + 9k armor ile 14k vuruyorsa mob, vardır problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 1200 physical 1000all res 45% block 56k hp 11k armor ile colossal golgor lar gene çılgın damagelar vuruyor. barbar oynaya oynaya exploit ve abuse konusunda kendimi geliştirdim. Artık forumlardan, videolardan öğrenmeme gerek kalmıyor. enchantress'ın charmıyla sucubbuslar hulking phase beastleri dövüyorum artık. teleport ol gel. enrage resetle falan. çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 türlü izbeliklerle act4'de 5 stack yaptım üstüne 2 champ pack dövdüm 5stackle. 2-3 tanesinde hatta full mf gear giydim killing blow öncesi. tabi gene lvl51 item attı durdu. Izual'ı dövdüm 4-5 deneme sonrası. Kolay ama hata affetmiyor. Charge ettirmemek lazım kesinlikle. Riske girmeyip 15sn defansif CD kullanıp 30sn kite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 10.5k buffed armor, 650 şer resist, 16k dps ve 35k hp ile belial son fazda bikaç kez şamarlayınca öyle bi rage quit yapmışım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bu barbarı oynamak çok mu zor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Hayır ama kite işi bayabiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 @black charge+leap ile belialden hit yemeden kesmek mümkün hatta ben kastım onada çoook uzun sürüyordu baydım.Kısaca olayı anlayınca p2 en basit boss denilebilir belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 baya gear yaptim ar 1200 ve pr 1450 filan oldu act3 u bastan asagi yok ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Wispy said: Poor barbs : / http://www.youtube.com/watch?v=QGsMBax8qyo Bunu denedim ve daha iyisi yok arkadaşlar. çara belki 30m harcadım her yolu denedim res kastım armor kastım ama max dps le sorun çözülüyor.sinirden bilgisayar masasını yumruklamayı bıraktım. yine ölüyorsunuz düz mob lara ölüyorsunuz ama 3-4 saniyede şampiyon kesince rahatlıyorsunuz. crit hit dmg candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 emre3877 said: Wispy said: Poor barbs : / http://www.youtube.com/watch?v=QGsMBax8qyo Bunu denedim ve daha iyisi yok arkadaşlar. çara belki 30m harcadım her yolu denedim res kastım armor kastım ama max dps le sorun çözülüyor.sinirden bilgisayar masasını yumruklamayı bıraktım. yine ölüyorsunuz düz mob lara ölüyorsunuz ama 3-4 saniyede şampiyon kesince rahatlıyorsunuz. crit hit dmg candır. 100 defa ölüp bir kere kesme dönemi kalkıyor yeni patch'le. Astarı yüzünden pahalıya gelecek bir sistem. Yani videolar iyi güzel de, gerçekten çıkan KEDİ kılıklı moblara otuz bin defa ölüyorsun şu şekilde. Ha o ölmen masayı yumruklatmıyor çünkü nasıl olsa öleceğini bilerek ölüyorsun, "yirmi milyon resist kastım, nasıl ölürüm lan" sinirini yaşatmamasının sebebi o bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 şu adamın stream olayı zevkli oluyor bayaa. http://tr.twitch.tv/rrowland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 gear cok iyi ya adamin ama cidden barbari boyle oynayacaksin vurdun mu yer gok inleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 valla dh den sıkılmaya başladım. SS bas vur SS bas vur. İş görüyor ama bayık çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Abi zaten hero hissini en iyi barbar veriyor ama o kıvama gelmek için bayağı kasmak lazım kodumu oturtuyor revenge ile multi kill yapınca etrafa dağılan-uçan cesetler falan efsane :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 benim barbarın geari linkleyeyim; 1.03'e kadar demon hunter ile devam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Bu arada itemlerın durabilitylerinin o sabit kalan kısmı zamanla azalıyo mu yoksa sabit mi?ben onu farkedemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Kalkan ne ya 2k+ str 400+ crit dmg + monk arkadaş = seks on dı pilaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar