GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 (düzenlendi) Çok Teşekkür ederim dostlar yorumlarınız için mutlu oldum. Pandemi bitse masaüstü oynamaya tekrar döneceğiz. Mevcut kurallarla ilgili burada konuşabiliriz ama. dediğim gibi başlamak isteyen varsa Cadia kapısı ve Kule Sakinlerine üye olup whatsapp grubundan öneriler alabilirler. Ordu satanlar düzenli oluyor ilk giriş için ne lazım vs hepsi konuşulur. 40 hemen 2000 pointlik ordu alayım ve masaüstünde oynayayım oyunu değil zaten her alanıyla bir hobi. Modeli almak birleştirmek boyamak vs. Bir orduyu alıp birleştirip boyayıp, hazır hale getirip kurallarını öğrenerek oynamaya başlamak uzun zaman zaten. Ama hobinin her aşaması bana keyif veriyor birleştirmesinden boyamasına boyamasından oynamasına. O yüzden küçük küçük alıp birleştirip boyayarak whatsapp da muhabbetini lore unu konuşarak, oynayanları izleyip öğrenip büyük turnuvalarda neler olduğunu takipe derek, orduyu tamamlayıp oynamaya başlayarak zevk alınıyor. Bundan doalyı bir anda o kadar para nasıl veririm diye düşünmeyin zaten azar azar alıp yavaş yavaş toplayıp başlıyorsun. Evet yine fazla para veriyorsun ama tek seferde değil. Ve son olarak evet pahalı bir hobi, ve adeta bir kara delik, düşenin çıkması zor. Çünkü 40k seviyorsanız zaten çıkmak da istemiyorsunuz. Ben Ben Space Marine (Dark Angel) toplayarak başladım, şimdi Dark Angel, Astra Militarum (Imperial guard yani, DKoK ve Cadia karışık var) ve Custodes ordularım var. Ama hala boyanmamış bir sürü modelim var yavaş yavaş boyuyorum bir süredir model de almıyorum kafamdaki plandaki herşeyi aldım (şimdilik) Neyse yani özetle sorusu olan falan olursa zevkle cevaplerım. Haziran 17, 2021 GokTuRK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Ben hikayesini daha çok seviyorum ama ingilizceside ağır o konuda da yetoyum yani:( sığ ingilizcem ve google translate sağolsun ama yetkili abilerden de dinlemek isterim sabahlara kadar konusurum dinlerim 40k olmasına bile gerek yok yeterki wh olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Türkiyede herkes 40 k cı galiba :p Benim gibi totalwarhammerdan gaza gelip ordu kurmaya kalkan yok mu ? :p Şu anda satıştan kalkmış 2. el vampire counts ordusu alsam oynayan bulur muyum ? Eski codexlere göre oynayanlar oluyor mu ? Bence 10 yıl önceki modeller hem 40 k hem normal warhammerda daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 warhammer plus belli olmus, aylık 6$: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Games Workshop bu kadar kötü yönetim kararlarıyla hala nasıl kar ediyor cidden anlamıyorum. Muhtemelen adam akıllı bir iş planıyla yönetiliyor olsalar şu an onlarca kaliteli dizi, oyun, film falan çıkardı, minyatürler Türkiye'de bile insaflı fiyatlara peynir ekmek gibi giderdi. Ellerinde o kadar saçma sapan iyi bir materyal var ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 ellerinde saçma sapan iyi bir materyal olduğu için ampül gibi yönetilse de kar ediyor işte, 7 yaşında çocuğu ceo yap yine kar eder ama dediğin gibi adam olsalardı fena akarlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Adamlar son 2-3 senede mi ne 3e katladılar değerlerini, akıyorlar yine yeterince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 fantasy end of time öncesine dönecek diyorlardı var mı o konuda bir gelişme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 en son yeni Bretonnia haritasi vermislerdi, ama 2-3 yildan once beklemeyin dedilerdi Subatta. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 fena akma dediğim büyük tech firmalarıyla kapışabilecekish akmaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 ya hani astartes'i yapan elemanı GW almıştı da sevinmiştik ya. yanlış anlamadıysam diğer animation yapan youtube çulara da aynısını yapmışlar ama bazıları şikayetçi. alıp videoları kaldırtıp sonra sallamıyorlar gibi bir durum olmuş sodaz'a. inşallah bir tanesinde aksilik çıkmıştır da diğerlerinin işelerini DW altında görmeye devam ederiz. eleman bir astartes olmasa da yine güzel bişeyler yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 wh+ dizilerinden birinin ilk bolumunu vermisler ucretsiz: https://www.warhammer-community.com/2021/08/21/24-hours-only-watch-a-free-episode-of-hammer-and-bolter/ linkteki giderse youtubeda var bir suru, 19:58 dk: wh+ bu carsamba aciliyor. bolumler carsambadan carsambaya haftalik olacak tum icerik icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 warhammer, hikaye ve potansiyeli o kadar yüksek bir ürün ki, insanlık mirası sayılıp sahip çıkılması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 hoş meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 astartes i yapanların yeni animasyonu geldi; ama warhammer+'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 hmm digerlerini buldugum yerlerde yok henuz, birkac bolum cikinca duser belki otekiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 russkiler hadi göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 yeni icerige ulasabilmek icin en az bir rus vatandasinin wh+ a kredi karti ile odeme yapmasi...oh wait.. neyse insallah yillik almislardir uyeligi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 trailer da sondaki çıkan mechvari robot nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 https://wh40k.lexicanum.com/wiki/XV25_Stealth_Battlesuit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Bazen Tau'lar bizim 40k karşılığımızmış gibi geliyor. Herkesi mülteci olarak alıyoruz ve uav işindeyiz falan sdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 tau'nun tek amaci japonlara minyatur satmak baska bisi degil. _ buda baska bir animasyonun parcasi mi yoksa baska birsey mi nedir oyle birsey 4+ dk: https://warhammer40000.com/space-marine-armouring/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Baslik niye hammmmar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar