Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ona da zam yaparlar snf.

Bu yeni gelenlerden bir tek codex’i ve vanguard vets.i alirim. Firstborn model almama inadim sayesinde rhino masrafindan da kurtulmus olacagim gibi duruyor haha

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Geldi zaten zam gecen, 1x Combat Patrol artik 8379 tl 😛 2027 sonuna 10k goruruz.

Vanguard vets bende armageddondan cikanlari bitirdim chaplain ile, hepsini kilicli yapmadim ama kollari bos biraktim 1-2 tane, 2. squad alacagim, ordan cikan balta  kalkan vs var onlardan 1-2 tanesini bunlara kullanirim her kombinasyon olsun diye.

Ayrica yapistiricimin ignesi icine kacti, oda ayri bir dram 😱

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

18inde preview show, sagda astartes 2 muhtemelen, sene sonu cikacak diyorlardi. XX yeni cuceler?

Alevli kurukafa legion of the damned? Muz kabugu da custodes 😂

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

@Norak Tamiya plastic glue’da huzur var abi. Tavsiye ederim.

Space marine datasheetlerden bazilarini reveal ettiler. Sternguard ve terminator datasheetleri cok iyi gorunuyor. Umarim sacma sapan olmaz puanlari.

Sprue’da 10 terminator vardi, bu aksam onlari yapicam hemen dhjfg

Mesaj tarihi:

Onlarin viskozitesi falan farkli oluyor sadece. Orada gosterdigi gibi patternler olusturan akrilik boya yapabilseler zaten buyuk is. Hani belki patchy kuruyordur diyecegim ama sanmam. Ben de fresh blood var o seriden, duz contrast boyayla daha guzelini yapiyorum.

Pas, verdigris falan icin gercekten kimyasal tepkimeye falan giren, cok gercekci gorunen efekt malzemeleri var bu arada ama formulleri bayagi farkli onlarin.

Mesaj tarihi:
Norak, 18.09.2026 10:28 tarihinde dedi ki:

Bu yeni cikan/cikacak starcraft minileri gelecekmis pegasusa yakinda:

1600_900.webp

-

1920_1080.webp

Two player starter set falan da gelmis, yalniz TR fiyatlarini gorunce irkilmeyin.

• Haha 1
Mesaj tarihi:
deadwoll, 19.09.2026 07:06 tarihinde dedi ki:

Two player starter set falan da gelmis, yalniz TR fiyatlarini gorunce irkilmeyin.

Bu tarz girismler genelde bir sure sonra patliyor. Bunu yerine Sm vs Tyranid yaparim 🙂

Mesaj tarihi:
smartgun, 19.09.2026 11:15 tarihinde dedi ki:

Bu tarz girismler genelde bir sure sonra patliyor. Bunu yerine Sm vs Tyranid yaparim 🙂

Ayni seyi dusundum. Bir de Starcraft evrenine bagli oldugu icin bir yere kadar genisletirler.

Mesaj tarihi:

Bu ara bitirdiklerim:

Palanite Enforcers Arac:

Spoiler

6sf8R3I.jpg

Vanguard Veterans & Chaplain, bunlarin kollarinin bazilarini yapmadim, 2. kutuyu alinca ordakilerden yapacagim balta vs:

Spoiler

EDyQgGs.jpg

Blood Ravens Primaris Rhino kitbash,  raptors yapmaktan vazgectim, bonus olarak burdan kalan Razorback parcalari var ilerde kullanmak icin:

Spoiler

RoCBlgK.jpg

Hazir araclara girismisken simdi sirada repulsor exe var.

• Yeni Oluştur...