Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Spoiler

Devam ediyorum yapmaya bitmedi daha. Kılıç istediğim gibi olmadı bakacağım ona daha.

spacer.png

GokTuRK tarafından düzenlendi
  • Like 2
  • Tesekkurler 1
  • Kustum 1
Mesaj tarihi:

fenris, 26.03.2026 19:48 tarihinde dedi ki:

Arbitor Ian benim de en sevdiğim. Adam baya tarihceyi de biliyor.

Bu eleman ign icin arada videolar yapiyor 2-3 ayda bir, kendi kanalinda yok bunlar:

Spoiler

-

-

-

-

-

• Like 1
Mesaj tarihi:
Norak, 03.04.2026 17:18 tarihinde dedi ki:

iyi ve temiz olmus hepsi 👍, zeminlere yerlestirmek icin bundan 1 kutu gideri var ama, mini basi 2-3 tane koysan 100+ miniye yetecek kadar var icinde, 340 tane.

https://www.warhammer.com/en-GB/shop/Citadel-Skulls-2017

Benimde bitti birsuru birseyler daha resim cekmedim.

Aynen dusunuyorum ben de bunu bakalim. Bir dahaki modellere artik.

Huron yanlislikla silindi oteki posttan tekrar ekledim. 

Spoiler

BDs7kO5.jpeg

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

IF Terminatorler bitti sonunda 2 squad, 12 tane, 1 ancient, 1 captain, 2x terminator squad; Ancient yanina bir ara lysander alacagim tamamlanacak, ama onu bolter, plasma vs birseyle kitbash gerek uymasi icin. 

Spoiler

owHGtX0.jpeg?1

BTemplar ile birlikte toplam 25 tane oldu biten terminatorler, 5 tanede yapilmamis var onlarida sonra Blood Raven.

Spoiler

m25BYE3.png

Asil 20 tane olan heavy intercessors'a baslayacagim Hazirana kadar biter herhal..

Beast Arises serisinden de 9 kitap bitti , kaldi 3 tane.

• Like 1
  • Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

Dun bu bayagi konusuldu da, muhtemelen 11th ed. starter box’tan bu dizayn cikacak. Sonra vangard veterans kutusu ayri geldiginde daha dolu olacak diyor insanlar.

Sternguard Veteransta da benzer bir sry olmustu (onlar daha susluydu).

Eger standalone box boyle JPI cakmasi olursa herkes assault intercessor kutusu alip jetpack 3d printlemeye devam eder. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Starter'dan cikacaklar sirf kilicli olacak, sonra tekli kutuda kalkanlar thunderhammer vs gelecek diyorlar yanina 2-3 omuzluk dizlik vs eklerler suslu bonus diye tahmin ediyorum eski modellerdeki gibi,

ama jump pack eski tip kalsaymis o farkli gosteriyor cunku jpi'dan baya.

Kutudakileri tek tek gostermelerinin sebebi de 3d zaten, 2d resimden bir gunde 3d model cikartiyorlar artik asd, hepsini gosterseler daha cikmadan yeni modelleri basip satmaya baslayacak millet yoksa.

Norak tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bu plastikler makineden cikip ondeki sepete dusunce boyle tek tek toplayip bakiyor birisi ama sprue basi yarim sn falan harciyorlar, normal 😛

Onun disinda, 2. squad Sword Brethren bitti, tactical rock edition:

Spoiler

wVoPhjy.png

Elimdeki company heroes'a 2 kisi daha ekleyip Devastator Squad yaptim bunlari:

Spoiler

b9roHbw.png

Oyle olunca yeni Company Heroes yapmak gerekti, ama melee yaptim bu sefer bunlari hazir melee marshal da varken tuylu ve migferli, + sag arkada 2 yeni Castellan/lieutenant:

Spoiler

OxVAsKE.png

Son bir crusader squad aldim, bunlari da gene sword brethren yapacagim son olarak 3. squad, bolca yedek parcam var zaten yapacak. Ondan sonda vanguard vets harici birsey kalmiyor.

• Yeni Oluştur...