deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2026 Adam tarlayi satti pavyon yerine warhammerda eziyor belki. Bilemeyiz.
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2026 (düzenlendi) Spoiler Devam ediyorum yapmaya bitmedi daha. Kılıç istediğim gibi olmadı bakacağım ona daha. Nisan 2, 2026 GokTuRK tarafından düzenlendi 2 1 1
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2026 fenris, 26.03.2026 19:48 tarihinde dedi ki: Arbitor Ian benim de en sevdiğim. Adam baya tarihceyi de biliyor. Bu eleman ign icin arada videolar yapiyor 2-3 ayda bir, kendi kanalinda yok bunlar: Spoiler - - - - - 1
smartgun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2026 Son boyadiklarim. Yeni warp talonlar Huron Blackheart 3
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2026 iyi ve temiz olmus hepsi , zeminlere yerlestirmek icin bundan 1 kutu gideri var ama, mini basi 2-3 tane koysan 100+ miniye yetecek kadar var icinde, 340 tane. https://www.warhammer.com/en-GB/shop/Citadel-Skulls-2017 Benimde bitti birsuru birseyler daha resim cekmedim.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2026 Defiler kutusundan cikan kafalar, 10 tane:
smartgun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2026 Norak, 03.04.2026 17:18 tarihinde dedi ki: iyi ve temiz olmus hepsi , zeminlere yerlestirmek icin bundan 1 kutu gideri var ama, mini basi 2-3 tane koysan 100+ miniye yetecek kadar var icinde, 340 tane. https://www.warhammer.com/en-GB/shop/Citadel-Skulls-2017 Benimde bitti birsuru birseyler daha resim cekmedim. Aynen dusunuyorum ben de bunu bakalim. Bir dahaki modellere artik. Huron yanlislikla silindi oteki posttan tekrar ekledim. Spoiler 1
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2026 IF Terminatorler bitti sonunda 2 squad, 12 tane, 1 ancient, 1 captain, 2x terminator squad; Ancient yanina bir ara lysander alacagim tamamlanacak, ama onu bolter, plasma vs birseyle kitbash gerek uymasi icin. Spoiler BTemplar ile birlikte toplam 25 tane oldu biten terminatorler, 5 tanede yapilmamis var onlarida sonra Blood Raven. Spoiler Asil 20 tane olan heavy intercessors'a baslayacagim Hazirana kadar biter herhal.. Beast Arises serisinden de 9 kitap bitti , kaldi 3 tane. 1 1
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2026 Eski biraz ama enteresan seyler soyluyor
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2026 Vanguard Veterans beklerken bildigin jpi cikti dfds, bir omuzlugu degistirmisler, koca gw'da 1 tane mi dizayn yapan adam var nedir, lol
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Dun bu bayagi konusuldu da, muhtemelen 11th ed. starter box’tan bu dizayn cikacak. Sonra vangard veterans kutusu ayri geldiginde daha dolu olacak diyor insanlar. Sternguard Veteransta da benzer bir sry olmustu (onlar daha susluydu). Eger standalone box boyle JPI cakmasi olursa herkes assault intercessor kutusu alip jetpack 3d printlemeye devam eder.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 (düzenlendi) Starter'dan cikacaklar sirf kilicli olacak, sonra tekli kutuda kalkanlar thunderhammer vs gelecek diyorlar yanina 2-3 omuzluk dizlik vs eklerler suslu bonus diye tahmin ediyorum eski modellerdeki gibi, ama jump pack eski tip kalsaymis o farkli gosteriyor cunku jpi'dan baya. Kutudakileri tek tek gostermelerinin sebebi de 3d zaten, 2d resimden bir gunde 3d model cikartiyorlar artik asd, hepsini gosterseler daha cikmadan yeni modelleri basip satmaya baslayacak millet yoksa. Nisan 7, 2026 Norak tarafından düzenlendi
smartgun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Bence starter setten cikan modelleri fazla overdesign edip bu setle birlikte oyuna baslayacaklari ivir zivir boya isiyle fazla korkutmak istemiyorlar.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 https://wh40k.lexicanum.com/wiki/The_Beast_Arises_(Novel_Series) Bitti sonunda 12 kitap, 2 ay surdu, 6-8 kitapta falanda bitebilirmis gerci, ortalama bir seri oyle super iyi yada kotu bayik degil, ama imperiumdaki politik sistemi gormek acisindan ve guncel loredaki birtakim ogelerin baslangicinin burda atiliyor olmasindan dolayi guzel gene yeterince. Simdi HH kaldigim yerden devam
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Yeni destrier knight'i alacaksaniz acele etmeyin birtakim parcalar hatali/erimis olarak cikiyormus paketten. 1
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 GW 10th sonusicti kalite kontrolde ya. Muhtemelen arzi arttirirken qc’ye yetisemediler.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Bu plastikler makineden cikip ondeki sepete dusunce boyle tek tek toplayip bakiyor birisi ama sprue basi yarim sn falan harciyorlar, normal Onun disinda, 2. squad Sword Brethren bitti, tactical rock edition: Spoiler Elimdeki company heroes'a 2 kisi daha ekleyip Devastator Squad yaptim bunlari: Spoiler Oyle olunca yeni Company Heroes yapmak gerekti, ama melee yaptim bu sefer bunlari hazir melee marshal da varken tuylu ve migferli, + sag arkada 2 yeni Castellan/lieutenant: Spoiler Son bir crusader squad aldim, bunlari da gene sword brethren yapacagim son olarak 3. squad, bolca yedek parcam var zaten yapacak. Ondan sonda vanguard vets harici birsey kalmiyor.
Öne çıkan mesajlar