Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Dinozorlular killteamden orduya doner belki ilerde, ordu kaliplarinin parasi ciksin diye once kill team cikarip test ediyorlardir 😄

Ayrica necromunda icin diger factionlar da geliyor, yayinda gostermediler ama sitede var resimleri:

https://www.warhammer-community.com/en-gb/articles/9er1rhow/the-big-summer-preview-back-to-the-underhive/

O degilde,

Imperium ve halk kahramani jurgen ve yardimcisi cain pre-ordera acilmis, limitli seri olacak bu, ben 1 tane alacagim kesin:

https://www.warhammer.com/en-GB/shop/astra-militarum-ciaphas-cain-2026

Mesaj tarihi:

En cok old world modellerini begendim ama diger oyunlarin modelleri de baya iyiydi. GW baya gelistirdi kendini. Dwarflari refresh etmelerini bekliyorum belki dalarim old world'a. Etrafimda 1-2 kisi oynayan var.

Mesaj tarihi:

Bende Blood Ravens librarianlari boyadim o esnada. Zemini de col ve siyah obsidian tas seklinde basit. Ufak birkac ince ayari daha var ama bitti gibi. Bunlari ozellike eziyet seklinde yapmislar sanirim birlestirmesi vs. Sonradan yanlarina 5x 5x 2 squad hellblasters yapilacak.

Ek olarak taa ilk boyadigim BT intercessors'leri da bir elden gecirdim 10x.

NyFLtVj.png

Ayrica buna basladim, guzel gidiyor, Servo-skull cok iyi dsf:

https://wh40k.lexicanum.com/wiki/Vaults_of_Terra

• Like 1
Mesaj tarihi:

Biraz daha photo dump yapayim. Imgbb’den foruma fotograf linklenebiliyormus dogrudan. Spamlerim artik burayi dkgk. 

MG-1231.jpg
MG-1230.jpg
0-D01-C6-C1-3-CBF-41-BE-A7-E7-53-FA4-A74

B6-F98-A35-961-A-4-E6-C-9-E34-D1-D09-A6-

Arada 1 senedir battle ready bekleyen intercessorlarimi ve icc modellerini de bitirdim ama onlarin fotolarini cekmemisim. Bir de chaos knights ordusu var boyamakta oldugum ama onlarin hepsini bitirince aile fotografi alacagim 😛

• Like 2
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Benim butun librarianlar blood ravens'da. Bir chapterda olan unite digerinde yok terminatorler harici, onlarinda silahlari degisik, gravisler sirf imperial fists'de vs. 

librarianlari bitirdim zaten simdi kitbash Rhino Primaris baslayacagim raptors icin, uzun zamandir normal arac yapmadimdi dreadnought haric. Su resimdeki kahverengiyi nasil yapabilirim yesil ustunde onu deniyorum simdi gereksiz parcalarda.

Camo green, olive green ve scorched brown var boya olarak.

udu0fge1k4bh1.jpg

Norak tarafından düzenlendi

Siyah uzerine olive green (bu koyu yesil drab rengi sanirm) ~ mournfang brown, onun da uzerine camp green gibi bir modulasyon var o modelde. Sonra filter + chipping calismis worn out look icin.

Bayagi bir emek harcamis adam ama cok guzel olmus.

deadwoll tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Biraz kendime motivasyon olsun diye, armageddon box'a baslamadan once ufaktan orduyu bir araya getiriyim dedim. Hepsi farkli farkli kutularda, cantalarda filandi. Baya boyamisim farkinda olmadan. Hepsini sigdiramadim.

Spoiler

Tmlrxot.jpeg

bfiIHGp.jpeg

gNrnFFt.jpeg

• Like 1
Mesaj tarihi:

Bende bu ay alacaklarimi aldim,

1x Ciaphas Cain 
1x Primaris Librarian in Phobos Armour
1x Neophyte Hybrids
1x Palanite Enforcer Patrol
2x white dwarf 526  (Blood Ravens decal)

...

Ayrica Armageddon Orklari sahibinden.com'a koydum, isteyen varsa ordan sey yaparsiniz 🙂

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-hobi-oyuncak-masa-kutu-oyunlari-warhammer-40k-armageddon-kutusu-ork-tarafi-plus-11th-kural-kitabi-1326615794/detay/

Mesaj tarihi:

Kitbash Rhino Primus yapiyoruz derken araya Cain girince onu bitirdim 🫡, Jurgen'i de yaparim bu hafta yanina.

McP9X8O.png

Rhino da soyle birsey olacak kabaca, akseuarlari var 1-2 tane daha servo skull anten vs. + bilimum dekorlar.

zBPVSHZ.jpg

Mesaj tarihi:

Bu yeni actiklari academy sitesinde tease yapiyorlar aralarda,

Yeni Custodes Terminatorler gozukuyor bir yerde.

Onun disinda rhino'dan inen primaris marineler var 😉

Yeni academy sitesi baya iyi olmus. Epey icerik koymuslar, yeni baslayanlar icin guzel kaynak.

academy.warhammer.com

smartgun tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...